Kézilabda

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
wxyz

Re: Kézilabda

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 22., péntek 22:54

Az a baj, hogy Császár is ugyanolyan gyenge volt a felkészülési meccseken, mint Nagy Kornél és Faluvégi

Nem örültem az Ancsin pletykának, de elkezdtem benne bizakodni, bíztatóan mozgott a tornán. Terzicet kellene lecserélni Jamalira, egy balszélsőt hozni Iváncsik vagy Ugalde helyére és valakit a Lékai-Chema páros helyére
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2016. január 22., péntek 22:57-kor.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 22., péntek 22:42

Ziro Te tényleg látod Ancsinban,hogy jó lehet Veszprémben, vagy csak nagyon akarod hinni,hogy beválik?
Mert engem nagyon kevésszer győzött meg arról,hogy tud fejlődni. (most az EB meccseket nem is veszem figyelembe itt)

Stepancicért valóban kár, egyébként vele most mi van, mert nem láttam a horvát keretben? Gondolom csak sérülés, nem edzői döntés.

Császárt én is megnézném, ennél csak jobb lehet, ez a Faluvégi gyerek nagyon gyenge.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 22., péntek 22:37

Elvileg felajánlja majd a lemondását, aztán az elnökségen múlik. Kiváló edző, de így másodállásként ő nem működik, neki idő kell, amíg a koncepcióját ki tudja építeni. Igazából Sótonyit kéne onnan eltávolítani, ezt a csapatot is ő rakta össze szerintem a sok csurgói sztárral.

Nagy szerintem is kifelé megy már, elég sokat lassult meg tompult, védekezésben meg osztogatásban így is jó lesz még, illetve talán amolyan mentorként Ancsint tudná pátyolgatni. De azért Stepancicot eléggé bánom. Bodó érdekes lesz, állitólag már bíróságon is járt az ügye, annyira nem akar Szegedre menni, inkább külföldre menne. Mondjuk szerintem ahhoz fizikálisan nagyon nincs rendben, meg mentálisan is labilisnak tűnik. Pastor ha foglalkozna vele sokat, fejlődhetne.

Mondjuk az is hozzátartozik az átlövőkhöz, hogy ennyire nulla irányítójátékot én még nem láttam soha szerintem. Faluvégi amit leművel, 20 másodperc duma és lassú passzok, majd oldalra passzol és befut az átlövő elé..hát az mi a szar? Sok esélyünk már nincs semmire, kíváncsi vagyok becseréli e Császárt az utolsó két meccsre. Most van 3 nap szünet.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 22., péntek 22:30

Bodó nekem is csalódás, de a fő problémája, a fizikuma javítható valamennyire. Ha megfelelő edző kezei közé kerül lehet belőle egy korrekt játékos. Nagy szerintem már nem is tudna sokkal többet hozni, mintha már égne ki. Miklerrel egyetértek, kifutott lehetett az első éve és az utolsó néhány szegedi hónapja.

Dusebajev sorsára kiváncsi leszek. Túlbecsülhetett ő minket amikor elvállalta a kapitányi posztott. Nem lepne meg, ha lépni akarna

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 22., péntek 21:34

wxyz írta:Mintha nem is érdekelte volna a játékosokat a meccs. Sajnálatos, hogy nem jön össze az olimpia......és még kitudja milyen égés lesz ebből. Hosszú időre ez lesz az utolsó játékosanyag amelyiknek volt esélye az olimpiai szereplésre

Mikler kapcsán mi van még?
Nagynak egyértelműen semmi kedve ehhez, ő évi 5 meccsre szívja fel magát, mikor a Veszprém a legfontosabb meccseken játszik. A többi az takarékon elmegy. Iváncsik nagyon lefelé megy már, de a szomorú, hogy így is a legjobb magyar szélső messze, Zubai sosem volt tényező, Nagy Kori sem. A fiatalok kapcsán Bodó a kisebb csalódás, nincs meg benne a gyilkos ösztön, és a felépítése is elég érdekes, sok ott a plusz súly szerintem és koordinációs problémák is vannak. Bánhidi klasszis lesz, Jamali meg Ancsin pedig kellő törődéssel jó lövők, de nem többek.

Mikler meg sokadszorra betlizik nemzetközi meccsen, vagy nem hazai nagy meccsen. Fejben kevés ahhoz, hogy világklasszisnak lehessen nevezni. Szerintem kifutott éve volt az első veszprémi, illetve ott a fal nagyon sokat javított rajta. De remélem rám cáfol.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 22., péntek 21:24

Mintha nem is érdekelte volna a játékosokat a meccs. Sajnálatos, hogy nem jön össze az olimpia......és még kitudja milyen égés lesz ebből. Hosszú időre ez lesz az utolsó játékosanyag amelyiknek volt esélye az olimpiai szereplésre

Mikler kapcsán mi van még?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 22., péntek 19:46

Megdöbbentően gyenge az állomány. Az egy dolog hogy Nagy, Mikler terített betli, nem érdekli ez őket, csak a klubcsapat, illetve Mikler kapcsán más is van. Na de a fiatalok, Bánhidit leszámítva gyengék. Faluvégi pedig a legnagyobb alibijátékos akit valaha láttam. Még Puticsot is visszasírom, mikor őt látom.
Nem illik.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 20., szerda 21:41

sebydani írta:Ha most kikapunk az az Olimpiára nézve milyen következményekkel jár?
Oroszokat kellett volna verni, azon fog elmenni a selejtezőtorna.
Nem illik.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 20., szerda 20:49

Ha most kikapunk az az Olimpiára nézve milyen következményekkel jár?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 20., szerda 20:41

Itt már nincs amit ki lehet emelni, mint rossz. Teljes káosz mindenben

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 18., hétfő 19:57

wxyz írta:Kihagyot hetesek ellenére a vereség fő okának a Faluvégi-NagyK párost és Mikler újabb flop teljesítményét látom
Egyértelmű. Semmi irányítójáték nem volt, Nagy meg Jamali felugrott és lőtt ez volt a játék. Császárt meg lehetne próbálni, de vele sem lesz jobb, talán Nagy Kornélnál valamivel gólerősebb meg belő pár hetest. De Lékai kellett volna.

Mikler meg, mondtam már róla, hogy hazai pályán tud világklasszis lenni, idegenben vagy semleges meccsen még nem láttam extrát tőle.

Amúgy Jamaliban hatalmas a lehetőség a sok kihagyott lövése ellenére, nagyon kevés olyan gátlástalan lövő van a világon, mint ő. Bodónak meg a fizikumán kéne dolgozni, soknak tűnik az a 110 kiló.
Nem illik.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 18., hétfő 19:45

Kihagyot hetesek ellenére a vereség fő okának a Faluvégi-NagyK párost és Mikler újabb flop teljesítményét látom

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 18., hétfő 19:40

Második félidő már jobb volt, támadásban legalábbis valamennyire.
De a heteseket be kellett volna dobni... :/ meg csomó ziccer kimaradt, így nehéz.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 18., hétfő 19:25

Gyenge ez :-(
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 18., hétfő 18:47

Irányító nélkül nem lehet nyerni.

Bodó meg fizikailag hamesz szindrómás.
Nem illik.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 17., vasárnap 19:10

Chema elmegy elvileg, Koldingba, Ortégához. Sabate nagyon szentimentális sajnos, nem akar senkit lecserélni, szóval esélyes, hogy csak az az egy lesz, és esetleg Chema helyét átveszi Jamali, bár az úgy 17 fős keret lenne, ami már necces. Komolyan nem értem Terzic miért kellett még két évre.
Nem illik.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. január 17., vasárnap 19:09

wxyz írta:Lesz egyáltalán változás a keretben a Zeitz-Ancsin cserén kívül? :lol:
Szerintem még Chema is marad

Védekezés nem nagyon akart összeállni tegnap. Illyést kilehetett volna vinni Borsos helyett. Nagy Kornél nagy túlélő, életemben nem láttam még jól játszani.

Szerintem nem, max ha betlizik a Veszprém tavasszal,és nem jut FF-be,akkor lehet lesz változtatás.

Illyés szerintem is mehetett volna, ő legalább védekezésben oda tudja tenni magát.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. január 17., vasárnap 19:05

Lesz egyáltalán változás a keretben a Zeitz-Ancsin cserén kívül? :lol:
Szerintem még Chema is marad

Védekezés nem nagyon akart összeállni tegnap. Illyést kilehetett volna vinni Borsos helyett. Nagy Kornél nagy túlélő, életemben nem láttam még jól játszani.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. január 17., vasárnap 18:17

Fradistáktól mit vársz? :shutup:

Férfiak meccséről annyit, hogy pozitív meglepetés volt a játék. Dusebajev kitalált játéka nagyon működik, nagy pozitívum az átlövőjáték, a Nagy-Ancsin páros jó lehet majd Veszprémben, előbbi vezényel meg osztogat, utóbbi tüzel. Ugyanez a Bodó-Jamali páros, jól kiegészítik egymást. Utóbbi ha Terzic miatt nem fér majd be Veszprémben a csapatba, tuti megdobálom Sabatét meg a vezetőket. Faluvégi és Bánhidi is szépen hozta magát, utóbbi top beálló lehet pár év múlva.

Negatívum Iváncsikon kívül a szélsők, nagyon tucat játékosok, aztán Sótonyi líblingje Borsos, csak 10 gólt kaptunk róla. Illetve Nagy Kornél, a világ kamusa az az ember. Lékai kellene helyette.
Nem illik.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. január 17., vasárnap 15:41

Tegnap Mörköt tényleg leköpték?
:ozil:
Jó nagy bunkó aki csinálta. :roll: :|
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Vissza: