Pedig már most is megvette volna nálunk sokkal jobb csapat is...Ezert nem fogja megvenni nalunk erosebb csapat, mert sok hibat kovet el utolso emberkent...
Fiatal még, simán kinövi ezt!
2 minőségi belső védőre meg nincs pénz sajnos...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 13., szombat 18:17
Pedig már most is megvette volna nálunk sokkal jobb csapat is...Ezert nem fogja megvenni nalunk erosebb csapat, mert sok hibat kovet el utolso emberkent...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 13., szombat 17:24
Ezert nem fogja megvenni nalunk erosebb csapat, mert sok hibat kovet el utolso emberkent...en ezert tolnam fel a kp-ra. Ott dajkalhatna kedvere a labdat, és a gyorsasaga v nagy munkabirasa ott hasznosabb lenne most. Aztan idovel amikor mar rutinosabb lesz vissza mehetne a vedelembe.AMYF írta:szerintem egy baj van Besic játékával, hogy túlságosan szereti a lasztit és sokszor cselekbe bonyolódik ami védőként nagyon veszélyes. Persze mellette nagyon jó védő, fellép a támadásokhoz, szabadrúgásai is nagyon jók, de még fiatal és hibázás benne van. A marokkóiak elleni felkészülési meccset pont láttam és ott is ezeket vettem észre.
HozzászólásSzerző: istimester » 2013. július 13., szombat 0:45
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 12., péntek 20:47
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 12., péntek 20:07
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 12., péntek 19:06
Szerintem nem játékos, azt miért Kubatov jelentené be a saját oldalán, én valamilyen termékre tippelnék, bár a Pali mosoly picit gyanús...Hosszan tartó bonyolult tárgyalások után, ma szerződést kötöttünk.... A többit hamarosan a Pali mosolya elárulja. Örülni fognak ma a Fradisták!
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 12., péntek 18:44
Stopira mellé jött Mamadu mint bal bekk, két kis ország válogatottja mindkettő. Míg Stopira nagyon jó volt tavaly előtt, Mamaduról nem tudtunk meg eddig semmit sem. De a Fradiba jött Hídvégi és van Bönig is, úgyhogy az a poszt telített.numberone1 írta:Kivancsi leszek kik lesznek azok a jatekosok akinek el kell vinniuk a balhet. Ha mondjuk egy Stopirat kivagnanak, szivesen hoznam a fradiba(bar az MTK-s gyerek jo vetelnek tunik),vagy Viniciust.
Én úgy tudnám elképzelni a Moniz nyilatkozatok alapján, hogy Böde mellé jött Tuyp. Egy ék és egy másik aki segíti. Legjobb példa erre a válogatott lenne ahol volt egy Szalai és egy mozgékonyabb Rudolf. Szerencsére van kupa és ligakupa is, lesz meccs bőven ha komolyan veszik mindkettőt.Kerlon írta:De bÖde nem is csatár. TKPként szerepelt jól a Paksban és eleinte a Fradiban is ott játszott, de nem volt értelmes csatár(Pölö ) és őt rakták be. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a pozíciója, ha Tuyp jó lesz.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 12., péntek 18:09
Szerintem csak addig amig Leo fel nem epul teljesen, mert azert sebessegben mas mint Bode v Tuyp. Eleve kedvenc s Moniznak, Jenner szinten az és a legjobb volt tavaly(szerintem). Lehet Valport fog kimaradni, bar ha eljapja a fonalat akkor "kellenes"gondjai lesznek Moniznak. Inkabb igazoljon gyorsabb kozeppalyasokat, mert a Leo és a csatar(csatarok) moge mar gyorsabb és stabilabb emberek kellenek.BBarni írta:Állítólag 2 csatárral fogunk játszani.. Böde-Tuyp
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 12., péntek 17:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 12., péntek 17:39
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 12., péntek 17:28
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 11., csütörtök 22:27
Nem hiszem , hogy elküldenék. Elég hosszú távra terveznek vele, plusz most hosszabbítottak vele szerződést is. Ott is jó munka folyik, ahogy a Honvédnál is.Casso írta:Még a Fradiban bízom ott most jó munka folyik Monizzal, nem tudom hogy állnak ott a dolgok, de remélem, ha nem nyerik meg a bajnokságot meg a kupát akkor nem fogják elküldeni......................
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. július 11., csütörtök 22:15
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2013. július 11., csütörtök 22:11
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 11., csütörtök 22:10
pátkán írta:Érdekes témát hoztál fel, bár lassan-lassan ez a játékosképzés már a te asztalod.R.M.C.F írta:Magyar focihoz kapcsolódik ez is:
Arról mit tudsz, hogy mekkora hangsúlyt fektetnek az erőnlét képzésbe?? (akár már ilyen korban is)
Mert az mocskosul észrevehető, hogy a magyar játékosok erőnlétileg szinte nullák. Erőnléttel, tolódásokkal, megfelelő pozícionálással sztem kiküszöbölhető lenne jópár technikai hiányosság. Bár lehet csak én látom így
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 11., csütörtök 21:55
Monizzal most hosszabbítottak 2016-ig, vele hosszú távon terveznek!Még a Fradiban bízom ott most jó munka folyik Monizzal, nem tudom hogy állnak ott a dolgok, de remélem, ha nem nyerik meg a bajnokságot meg a kupát akkor nem fogják elküldeni......................
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. július 11., csütörtök 21:44
Idióta banda. Aztán hoznak helyettük egy ugyanolyat. Mert csak spanyol, portugál emberekkel akarnak játszani. Az egész egyesület úgy sz*r ahogy van. Sousát is sok értelme volt elküldeni.AMYF írta:"A portugál elmondta, voltak olyanok, akik nem tették oda magukat teljes erőbedobással,
és könnyen lehet, hogy ezektől a futballistáktól a következő napokban elköszönnek."
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 11., csütörtök 21:39
Igen,szeretnék majd edző lenni,de csak gyerekekkel. de jelenleg nem tehetem,nem olyan az életvitelem amibe ez beleférne.R.M.C.F.
Mondtad, hogy edzői állásban is gondolkozol. Majd ha elkezdted-ha még nem kezdted volna el- akkor megköszönném ha írnál pár mondatot az egészről, ugyanis nekem is egy nagy álmom lenne ez, illetve 2-3 év múlva kezdeném is az MLSZ Edzőképzést.
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 11., csütörtök 21:25
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 11., csütörtök 21:15
ez mi?tényleg sajnos szánalmas volt,meg a pénz szépen elúszik,de ha nem próbálkoznak akkor nem is lesz eredmény.
Ez meg szerintem hülyeség, én egy két csapaton kívül nem szurkolok az európai porondon egy csapatnak sem, ellenük sem(kivétel 1-2) de persze vannak kivételek pld egy román,szlovák stb csapatnak azért nem...Ami még idegesít az a magyarországi mentalitás,kiröhögni őket,ez igen,kit érdekel hogy fradista vagy újpest szurkoló örülni kéne,és bizakodni hogyb ejutnak,vagy idegeskedni h keistek sajnos,nem nevetni rajtuk...ezért tart itt ez az ország ahol..
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem