Tegnap is a semmiből rúgott gólt. Meg úgy a szezonban elég sokszor.istimester írta:Nekem ez hiányzik Benzemából. Néha a semmiből behúzni a meccseket.Nálunk nincs igazi nyerőember.
Adan meg elég nagy vicc többségében a Betisben az egész szezonban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. január 25., hétfő 8:13
Tegnap is a semmiből rúgott gólt. Meg úgy a szezonban elég sokszor.istimester írta:Nekem ez hiányzik Benzemából. Néha a semmiből behúzni a meccseket.Nálunk nincs igazi nyerőember.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. január 25., hétfő 7:54
Talán azért, mert messze nem nullák ezek a játékosok. Nem tudom miért dívik nálunk ez a beteg szokás leszarozni a saját fiataljainkat, miközben a legtöbb abszolút megüti a PD színvonalát. Utána jön a nagy meglepetés, amikor ők is tudnak szép dolgokat müvelni. Mondjuk kivédeni egy helyzetet... Adán amúgy is jól tolja Betisben, nem csak ellenünk "mutatta meg magát".Torquemada írta:Adán, Morata, Soldado, Parejo, az összes nulla mindig ellenünk akarja megmutatni, hogy mit tud, és nagyrészt sikerül is. Nincs a világon még egy csapat, akinek a saját volt játékosai ennyi gondot okoznának.
Nekem ez hiányzik Benzemából. Néha a semmiből behúzni a meccseket.Nálunk nincs igazi nyerőember.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 25., hétfő 7:41
HozzászólásSzerző: nagyi » 2016. január 25., hétfő 7:33
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. január 25., hétfő 0:15
Néhány jó momentumon leszámítva ő sem egy nagy eresztés, annyi van Jesében is mint benne.Torquemada írta: Ráadásul én sem értem, miért nem Vazquez jött.
Nem tudom mit tolsz, de sürgősen állj le veleTorquemada írta: Marcelo egyik leggyengébb meccsét hozta. Isco helyét senki sem találja. Meg a játékos sem önmagát. most Carvajal sem nagyon villogott.
A Castillának gratulálok, már megint, amióta ZZ nincs, 3ból 3. Azelőtt 6ból 1, meg 5 döntetlen.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 24., vasárnap 23:31
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. január 24., vasárnap 23:14
HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. január 24., vasárnap 23:13
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2016. január 24., vasárnap 23:13
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. január 24., vasárnap 23:11
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. január 24., vasárnap 23:09
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 24., vasárnap 23:06
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 24., vasárnap 23:02
Hogy ki?és bale
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. január 24., vasárnap 23:00
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. január 24., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. január 24., vasárnap 22:56
hehehehehe.akkor kérdezd meg szépen ateeemadridot mert ő látta is a meccset.
hagyjad, nekik van igazuk, semmit nem javultunk, és a hozzáállásunk is szar. a 3 pontot is megérdemelte volna a pontot a betis!!!444hát te vakon vagy mint volt ma a bírói hármas
Hol a túróban láttál te Rafa alatt ilyen labdakihozatalokat, meg felállt védelem mögé benyomott zsugákat?!
Hihetetlen, nem is folytatom, jobban felhúzom magam, mint azon, hogy nem vittük el a 3 pontot. Egy lecsorgó labdából a srác élete gólját lőtte. Le kell vonni a tanulságokat, az ilyen lerohanós-letámadós csapat vitorlájából ki kell fogni a szelet. De ezt csak ilyen játékkal lehet megpróbálni, vagy a RB féle felívelem című fossal. Akinek az utóbbi kell, nem tudom sajnálni
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. január 24., vasárnap 22:51
HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. január 24., vasárnap 22:51
hát te vakon vagy mint volt ma a bírói hármasdannen írta:rafánál is volt ilyen meccs bármennyire is fáj bevallani egyeseknek
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. január 24., vasárnap 22:49
Lehet ezt így is.Zedin írta:Peche volt a Reálnak, csak a szentlélek mentette meg a Betist.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. január 24., vasárnap 22:47
Kezdődik...Remélem,h. nem ez lesz Zidane stílusa, hanem valamilyen filozófiát próbál bevezetni, mert máskülönben Perezzel együtt fognak itt megbukni...
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem