az Ajax ellen beállt olyan 20 percre, asszem, adott egy gólpasszt is. ahogy ugye a Clásicón is, ahol szélsőt játszott. a győztes gólja a Levante ellen csereként... meg amikor talán a Rayo ellen végre kezdő volt, rögtön be is köszönt, csak Mou őt hozta le a félidő felénél Ramos pirosa miatt. én láttam játszani élőben is itt a Suzuki kupán, mikor 16 volt. nemcsak a magasságával tűnt ki nagyon, hanem a tudásával is. kicsit olyan volt, mintha egy idősebb gyerek focizna csupa kicsivel. ez a srác ahova beteszi a lábát, ott gólt lő meg gólkirály lesz. mondja itt mindenki, hogy mennyire elveszett meg semmi nem lesz belőle. hát én meg azt mondom, hogy ha bíznak benne, lehozza azt, amit Higuaín hozott itt le a 6 és fél év alatt. ha valaki az utánpótlásból, akkor ő igen.biztos jól játszott ha nem is emlékszem rá.
ez se jó, meg az se, ha triplázást várunk.jövőre még semmit sem szabad elvárni ettől a kerettől sztem
egyébként ne csináljunk már úgy, mintha ez most egy teljesen új csapat lenne csupa fiatallal. voltak hiányposztok, oda érkeztek új, már most JOBB és emellett fiatalabb játékosok. akárhogy nézem, Arbeloa->Carvajal - erősítés, Xabi/Khedira-> Illarra - erősítés, di María->Isco - hát gyengülés semmiképp. a tavalyinál csak jobb lett a csapat. idő itt ahhoz kell, hogy hozzászokjanak Ancelotti új játékstílusához. ami mondanom sem kell, sokkal jobban fekszik a keret nagy részének, mint Moué...