Sorozatok, TV műsorok
- realmadridfan
Re: Sorozatok, TV műsorok
Ajánlok én is 3 haverszitkomot, ha már ez a téma:
1.a már említett workaholics: 3 stoner állat, ez a legelvetemültebb, ráadásul saját magukat alakítják a sorozatban, nekem a legtöbbször a könnyem folyt a sok hülyeségtől
2.The League: egy haveri társaságnak fantasy football ligája van, ez főleg érdekes lehet sportrajongóknak
3.Men at Work: ez egy kommersz aláröhögős, ami pont nem nekem való, de valamiért mégis bejött. és csak 20 rész, megéri megpróbálni, aki a TBBT-HIMYM vonalat kedveli.
plusz ráadásként a Parks and Recreation-t, ami valamiért nem népszerű itt a fórumon, pedig minőségi darab.
Ez a The Office, Veep, Community-féle vonulat kedvelőinek való, picit elvont humorral. az első évad az officehoz hasonlóan 6 részes és kevésbé jó, utána indul be, érdemes maradni. Ron fucking Swanson-t lehet ismerni 9gagről, ő az egyik alapkarakter
1.a már említett workaholics: 3 stoner állat, ez a legelvetemültebb, ráadásul saját magukat alakítják a sorozatban, nekem a legtöbbször a könnyem folyt a sok hülyeségtől
2.The League: egy haveri társaságnak fantasy football ligája van, ez főleg érdekes lehet sportrajongóknak
3.Men at Work: ez egy kommersz aláröhögős, ami pont nem nekem való, de valamiért mégis bejött. és csak 20 rész, megéri megpróbálni, aki a TBBT-HIMYM vonalat kedveli.
plusz ráadásként a Parks and Recreation-t, ami valamiért nem népszerű itt a fórumon, pedig minőségi darab.
Ez a The Office, Veep, Community-féle vonulat kedvelőinek való, picit elvont humorral. az első évad az officehoz hasonlóan 6 részes és kevésbé jó, utána indul be, érdemes maradni. Ron fucking Swanson-t lehet ismerni 9gagről, ő az egyik alapkarakter
Mindkettő jó sorozat szerintem is. Arrested Development is ment egy jó darabig a Comedy-n, őrült egy sorozat. Kés/alatt meg szimplán jó. Barátnőm nagy kedvence.h3x0r írta:arrested development, nip/tuck
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jókat szoktam röhögni egy-egy Legit részen is. Egy próbát megér, az első rész után garantáltan tudni fogod,hogy neked való-e?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- h3x0r
Ahhhh... pont mire rakattintottam az Elkuld gombra, letelt az 5 perc es mar nem szerkeszthettem
Na szoval realistahuni, itt van meg par sorozat amit a lakotarsaim neznek es vegig rohogik az egeszet: workaholics, coupling (uk), arrested development, nip/tuck
Na szoval realistahuni, itt van meg par sorozat amit a lakotarsaim neznek es vegig rohogik az egeszet: workaholics, coupling (uk), arrested development, nip/tuck
Comedy Centralon elcsíptem már 1-2 részt. Bírom nagyon, a főszereplő csávó akinek a neve most nem jut eszembe, vicces arc. Régebben voltak már kis szösszenetei ennek a csókának, talán pont ezekből voltak kivágva.Kerlon írta:Hogy ne éld az életedet valaki nézi?
Amúgy aki vígjátéksorozatra vágyódik, az nézzen körül a Comedy Centralos sorozatot között, rengeteg nagyon jó van.
According To Jim (Jim szerint a világ) meg az Életem értelmei két személyes kedvencem. De említhetném még a Nevem Earl-t is vagy a Dokikat. De rengeteg sorozat van/volt a csatornán, amik szerintem nagyon jók.
- h3x0r
Tudorok, a katedralis, camelot. egyiket se lattam meg.AMYF írta:Történelmi sorozatból mi van még? Spartacus és a Rómáról hallottam, a Vikingeket elkezdtem pár napja, az RTL-en futó Szulejmán más kategória. Van még valami ami nézésre ajánlott?
Mad love, according to jim, raising hoperealistahuni írta:Nem igaz, hogy manapság nem tudok egy jó vígjátéksorozatot találni amin szétröhögöm a vakbelem, mint a FamGuynal vagy a TBBT-nél.
- AMYF
- Kedvenc játékosaid: CR
Tökéletesen egyetértek. Két pasi kasza után kiáltott. HIMYM-t többen is ajánlották már nekem, belekezdtem, de 3 rész után ezt is kaszáltam, BMS-et még tavaly láttam az már jobb volt, South Parkból meg csak pár résszel voltam úgy, hogy nézhető. Family guyt meg sem említem... Viszont ezt a New girlt is mondták páran, hogy jó lehet ha már az előzőek nem tetszettek, akkor ez kap egy esélyt.realistahuni írta:Két pasi meg egy kicsit két rész után kaszáltam, HIMYM-t kb 5 után. Valahogy nem az én világom. BMS 2 évad megvolt, egynek elment, kb mintha az amcsi pitéből sorozatot csináltak volna. Száuszparkot meg egyszerűen gagyinak találom.
Történelmi sorozatból mi van még? Spartacus és a Rómáról hallottam, a Vikingeket elkezdtem pár napja, az RTL-en futó Szulejmán más kategória. Van még valami ami nézésre ajánlott?
Viszont akinek tetszett a BMS, annak tudom ajánlani a Greek - A szövetség című sorozatot. 4 évados.
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ajánlanám a sokat röhögni kívánóknak az Egyszer fent inkább lent sorozatot.. sajnos csak 3. évad de bekell szarni rajta!
KENNY POWERS BA*MEG!
KENNY POWERS BA*MEG!
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Na ez a New Girl már tetszetősebb, ez már az a humor amit szeretek, kösz Zsombi.
Két pasi meg egy kicsit két rész után kaszáltam, HIMYM-t kb 5 után. Valahogy nem az én világom. BMS 2 évad megvolt, egynek elment, kb mintha az amcsi pitéből sorozatot csináltak volna.
Száuszparkot meg egyszerűen gagyinak találom.
Két pasi meg egy kicsit két rész után kaszáltam, HIMYM-t kb 5 után. Valahogy nem az én világom. BMS 2 évad megvolt, egynek elment, kb mintha az amcsi pitéből sorozatot csináltak volna.
Száuszparkot meg egyszerűen gagyinak találom.
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
Ray Donovan első 2rész pipa
A Showtime ismét egy jó sorozatot csinált.. nem hiszem h Dexteri magaslatokba tudna lépni.. de kifejezetten jó sorozat.. az imdb-n kapott 7.8-as pontszámát keveslem.. egy 8.5-öt simán megérdemelne!
Banshee
Nemrég fejeztem be az első (eddigi egyetlen) évadát.. Vannak benne jó csavarok.. története is jól kitalált.. a 3. része az év egyik legjobb sorozatepizódja szerintem.. 8/10 az évad
A Showtime ismét egy jó sorozatot csinált.. nem hiszem h Dexteri magaslatokba tudna lépni.. de kifejezetten jó sorozat.. az imdb-n kapott 7.8-as pontszámát keveslem.. egy 8.5-öt simán megérdemelne!
Banshee
Nemrég fejeztem be az első (eddigi egyetlen) évadát.. Vannak benne jó csavarok.. története is jól kitalált.. a 3. része az év egyik legjobb sorozatepizódja szerintem.. 8/10 az évad
Hogy ne éld az életedet valaki nézi?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én gyakorlatilag bármilyen poénon elröhögöm magam, de a Family Guy egyszerűen annyira irritál, végignéztem 6-7 évadot, volt vangy 6-8 zseniális rész (a star wars , a back to the future, a stephen king paródiák, meg az időutazós epizódok...a többi kuka szvsz), a többit meg fapofával végigültem, borzasztó, nem is tudom, miért nem hagytam abba.
Na, de a sírvaröhögéshez én a Blue Mountain State-et tudom ajánlani, 3 évad csak, mondjuk elég elborult agy kell hozzá, meg közel sem a kidolgozott, "művelt" humort kell várni tőle, hanem ezt az igénytelen iszunk-b*szunk szintet, de hát A Family Guy poénjait sem nevezném olyan megmunkált mesterműveknek, szóval...bocsi, nem hagyhattam ki.
Na vagy ugye South Park bármelyik része, bár ismét, Family guy rajongónak nem kéne ezt ajánlanom.
A Community meg szintén rohadt jó, főleg a 4. évad. Abed az egyik legnagyobb karakter minden sorozat között, szerintem Sheldont oda-vissza alázza, bár én őt abszolút nem tartom olyan nagy formának, mint a többség.
Na, de a sírvaröhögéshez én a Blue Mountain State-et tudom ajánlani, 3 évad csak, mondjuk elég elborult agy kell hozzá, meg közel sem a kidolgozott, "művelt" humort kell várni tőle, hanem ezt az igénytelen iszunk-b*szunk szintet, de hát A Family Guy poénjait sem nevezném olyan megmunkált mesterműveknek, szóval...bocsi, nem hagyhattam ki.
Na vagy ugye South Park bármelyik része, bár ismét, Family guy rajongónak nem kéne ezt ajánlanom.
A Community meg szintén rohadt jó, főleg a 4. évad. Abed az egyik legnagyobb karakter minden sorozat között, szerintem Sheldont oda-vissza alázza, bár én őt abszolút nem tartom olyan nagy formának, mint a többség.
- Realfan1
Hát nálam nagyon magasra tette a lécet Guy Ritchie a Blöff-el és a Ravasz az agy....-al.., amit a Sherlock Holmes egyik rész se tudott átugrani.. Tetszett a film.. de nálam max 7.5/10..Kerlon írta: Megnéztem az eddigi két évadot és szerintem meg kanyarba sincs a filmhez, de nem rossz.
Moriartyt meg gyengének éreztem a filmben.. viszont a Sherlock-ban Moriarty karaktere is ütős..
Ajánlom neked a Two and a Half Men (Két Pasi meg egy Kicsi) című sorozatot.. nekem nagyon tetszett.. A Másik kedvenc a Jóbarátok..realistahuni írta: Nem igaz, hogy manapság nem tudok egy jó vígjátéksorozatot találni amin szétröhögöm a vakbelem, mint a FamGuynal vagy a TBBT-nél.
A Felhőtlen Philadelphia is elmegy egynek..
Nekem tetszik a Community, főleg az ilyen "különböző" nagyon ötletes részek. Szóval nekem kis frissítést jelentett a sorozat a vígjátékok között. Főleg hogy nincs bevágva műnevetés, az egy nagy + nálam.
De ha vígjátékot keresel akkor Scrubs és 70's show megér egy próbát.
De ha vígjátékot keresel akkor Scrubs és 70's show megér egy próbát.
Megnéztem az eddigi két évadot és szerintem meg kanyarba sincs a filmhez, de nem rossz.Realfan1 írta:Én 1nap alatt ledaráltam a 2évadát.. nagyon jó sorozat.. és hamarosan 3. évad is lesz..soadroli írta:
Luthert nézi valaki? Csak 1 részen vagyok túl, idáig nemrossz.
Ajánlom neked mgé a Sherlockot is.. szintén angol sorozat ha nem ismernéd.. a mozifilmtől 100x jobb..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
New Girlnek adj egy esélyt, szerintem nem fogod kaszálni.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Friends, That '70s show. Hátha.. Egyébként a Communityvel én is így voltam, hogy vártam a nagy csodát és ahhoz képest koppanás. A 3. évad elején járok, de már kb féléve végeztem a 2.-al, szóval valószínűleg kasza lesz.realistahuni írta: Nem igaz, hogy manapság nem tudok egy jó vígjátéksorozatot találni amin szétröhögöm a vakbelem, mint a FamGuynal vagy a TBBT-nél.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Elkezdtem nézni a Communityt, mert nagyon sok jót olvastam róla.
Eddig megnéztem 7 részt, de mit mondjak, nem vagyok elájulva tőle.
Sokan írták, hogy jobb mint a TBBT, hát szerintem meg sem közelíti, a 7 rész során kb kétszer mosolyodtam el, a tbbt azért más ott majdnem minden résznél röhög egy jót az ember.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ráadásul tele van idegesítő és erőltetett dolgokkal mint a láwsztori Britta és Jeff között. A szereplők közül egyedül Abed tud szórakoztatni kicsit Sheldonos a gyerek de a kulacsát nem hordozhatná a mesternek.
Nem igaz, hogy manapság nem tudok egy jó vígjátéksorozatot találni amin szétröhögöm a vakbelem, mint a FamGuynal vagy a TBBT-nél.
Eddig megnéztem 7 részt, de mit mondjak, nem vagyok elájulva tőle.
Sokan írták, hogy jobb mint a TBBT, hát szerintem meg sem közelíti, a 7 rész során kb kétszer mosolyodtam el, a tbbt azért más ott majdnem minden résznél röhög egy jót az ember.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ráadásul tele van idegesítő és erőltetett dolgokkal mint a láwsztori Britta és Jeff között. A szereplők közül egyedül Abed tud szórakoztatni kicsit Sheldonos a gyerek de a kulacsát nem hordozhatná a mesternek.
Nem igaz, hogy manapság nem tudok egy jó vígjátéksorozatot találni amin szétröhögöm a vakbelem, mint a FamGuynal vagy a TBBT-nél.
- Realfan1
Én 1nap alatt ledaráltam a 2évadát.. nagyon jó sorozat.. és hamarosan 3. évad is lesz..soadroli írta:
Luthert nézi valaki? Csak 1 részen vagyok túl, idáig nemrossz.
Ajánlom neked mgé a Sherlockot is.. szintén angol sorozat ha nem ismernéd.. a mozifilmtől 100x jobb..