Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Re: Kommentáld a híreket
Manolo Sanchis: "A project for former Real Madrid players? I don't know when it'll happen, or who will be in charge, but it'll happen."
Valami keszuloben van..
Valami keszuloben van..
#happyshitting
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Köszi, telón nem pörgettem vissza.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Realista24 írta:Erről van kéznél cikked? Most hallok először róla. Megköszönném.palesz77 írta:De van koze, mert hivatalosan o vasarolja ki magat, nem a ket klub egyezik meg anelkul, hogy a jatekossal akar egy szot is valtananak. Legalabbis spanyolorszagban igy megy.
Linkeltem pár hsz-el korábban:
http://www.sportskeeda.com/football/buy ... h-football
A buyout clause, simply put, is the valuation that a club has of a player. If an offer equal to the buyout clause is met by a purchasing club, the selling club must accept the offer and the player may move. The key difference here is that under Spanish law, it is not the purchasing club that makes the payment, but the player himself. It is this small detail that creates a lot of the complications and technicalities involved in triggering a buy-out clause.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Jajaja, például amikor Herrera először jönni akart a Unitedhez és nem sikerült teljesen a Bilbaoval az összegről megegyezni, voltak hírek, hogy kivásárolja magát azért, hogy átigazolhasson.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Erről van kéznél cikked? Most hallok először róla. Megköszönném.palesz77 írta:De van koze, mert hivatalosan o vasarolja ki magat, nem a ket klub egyezik meg anelkul, hogy a jatekossal akar egy szot is valtananak. Legalabbis spanyolorszagban igy megy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
De van koze, mert hivatalosan o vasarolja ki magat, nem a ket klub egyezik meg anelkul, hogy a jatekossal akar egy szot is valtananak. Legalabbis spanyolorszagban igy megy.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Köze nincs, de amikor egy klub nem akar 50 milliót adni, csak 40-et, vagy nem fér bele az ffp-be, akkor kisebb segítségként kifizetheti a két fél közötti különbséget, ha akarja, mert mindenáron menni szeretne, de a klub nem engedi, mert nem adják meg érte a kivásárlási árat. Befektet önmagába gyakorlatilag. Aztán az évek alatt az új klubja úgyis letörleszti neki, főleg ha fizetése is nagyobb lesz.ericco írta:Magának a játékosnak semmi köze a kivásárlási árhoz. Ha ezt az összeget egy klub leteszi, a másiknak azt el kell fogadnia, így az előbbi szabadon tárgyalhat a játékossal. De a végső döntés a játékosé, nem muszáj elfogadnia.
Amúgy Özil visszajön, vagy mik a hírek? Akkor Isco ---> Barca?
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Magának a játékosnak semmi köze a kivásárlási árhoz. Ha ezt az összeget egy klub leteszi, a másiknak azt el kell fogadnia, így az előbbi szabadon tárgyalhat a játékossal. De a végső döntés a játékosé, nem muszáj elfogadnia.
Merci Zizou!
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ez a teória ott bukik meg, hogy ha így lenne a top 10 már a Cityben vagy a PSGben focizna.TheBull6 írta:Szerintem ha nem hozná magával a kivásárlási ár azt, hogy a játékos távozik, akkor alapból nem lennének ilyen sz*rságok a szerződésekben. Persze valószínű, ha valaki nem akar jönni, kicsit elhúzódik a dolog, de nem lehet azt csinálni, hogy: hopp ez a csapat kiadná érted a pénzt ami a szerződésben van feltüntetve, de te nem akarsz menni? Jah jó akkor maradj. Kicseszett szerződésről van szó, ami csak magával vonz egy-két jogi következményt, amivel nem nagyon lehet játszadozni, főleg nem ingyen. Egy ideig elhúzhatod, de nem a végtelenségig.
Szóval ha ki lesz pengetve érte a 190, ha akar ha nem, előbb-utóbb itt fogja találni magát.
Anno Götze se világi jókedvvel igazolt a Bayernbe.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
Ez pontosan így vanpalesz77 írta: Javítsatok ha rosszul tudom, de spanyolban hivatalosan a játékos vásárolja ki magát a szerződésből
http://www.sportskeeda.com/football/buy ... h-footballTheBull6 írta: Szóval ha ki lesz pengetve érte a 190, ha akar ha nem, előbb-utóbb itt fogja találni magát.
A cikk érthetően leírja, hogy miről szól a szerződésben lefektetett kivásárlási ár.
Mindemellett logikailag sincs semmi realitása a felvetésednek, mert eszerint egy kínai harmadosztályú csapat bárkit kivásárolhatna a szerződéséből ha van elég tőkéjük, a játékos beleegyezése nélkül is.
A kivásárlási ár csak lehetőséget biztosít a játékosnak a klubváltáshoz, a csapata beleegyezése nélkül. Nem véletlen, hogy a klubok minél magasabb, az ügynökök pedig minél alacsonyabb kivásárlási árat szeretnének kicsikarni. Ha egy, vagy több klub leteszi a játékosnak az összeget a kivásárláshoz, a játékos dönt, hogy egyáltalán lépni akar-e, és ha igen melyik csapathoz.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kikerült az Özil eladási szerződés is, az Arsenal BL részvételeinek kell szurkoljunk
- Fuentealbilla
Én is így tudom. Még talán annó Figo leigazolásánál hallottam erről. De én is így emlékszem.palesz77 írta: Javítsatok ha rosszul tudom, de spanyolban hivatalosan a játékos vásárolja ki magát a szerződésből, ezért is bonyolultabb, meg nem is szeretik nagyon ezt alkalmazni. Példánál maradva, a Madrid utal Neymarnak, ő meg a Barcának, az adók miatt meg még drágább is lenne összességében így, mint 190 millió asszem. De a lényeg, hogy ha nem akar menni, akkor nem fog elmenni kivásárlási áron sem, mert ő dönt arról is, hogy ez "életbe lépjen-e."
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Javítsatok ha rosszul tudom, de spanyolban hivatalosan a játékos vásárolja ki magát a szerződésből, ezért is bonyolultabb, meg nem is szeretik nagyon ezt alkalmazni. Példánál maradva, a Madrid utal Neymarnak, ő meg a Barcának, az adók miatt meg még drágább is lenne összességében így, mint 190 millió asszem. De a lényeg, hogy ha nem akar menni, akkor nem fog elmenni kivásárlási áron sem, mert ő dönt arról is, hogy ez "életbe lépjen-e."TheBull6 írta:Szerintem ha nem hozná magával a kivásárlási ár azt, hogy a játékos távozik, akkor alapból nem lennének ilyen sz*rságok a szerződésekben. Persze valószínű, ha valaki nem akar jönni, kicsit elhúzódik a dolog, de nem lehet azt csinálni, hogy: hopp ez a csapat kiadná érted a pénzt ami a szerződésben van feltüntetve, de te nem akarsz menni? Jah jó akkor maradj. Kicseszett szerződésről van szó, ami csak magával vonz egy-két jogi következményt, amivel nem nagyon lehet játszadozni, főleg nem ingyen. Egy ideig elhúzhatod, de nem a végtelenségig.
Szóval ha ki lesz pengetve érte a 190, ha akar ha nem, előbb-utóbb itt fogja találni magát.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Attól még a játékossal is meg kell egyezni, ha meg nem akarja az átigazolást nem bólint rá egyik ajánlatra sem. Nem fogadja el a jobb fizetést stb...
Szerintem ha nem hozná magával a kivásárlási ár azt, hogy a játékos távozik, akkor alapból nem lennének ilyen sz*rságok a szerződésekben. Persze valószínű, ha valaki nem akar jönni, kicsit elhúzódik a dolog, de nem lehet azt csinálni, hogy: hopp ez a csapat kiadná érted a pénzt ami a szerződésben van feltüntetve, de te nem akarsz menni? Jah jó akkor maradj. Kicseszett szerződésről van szó, ami csak magával vonz egy-két jogi következményt, amivel nem nagyon lehet játszadozni, főleg nem ingyen. Egy ideig elhúzhatod, de nem a végtelenségig.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szanalmas idopont,de utni kell oket. Egyszeruen veget kell vetni ennek a borzaszto szerianak,hogy keptelenek vagyunk ellenuk futballozni.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Délután 4 órakor Derbi Madrileño, jézusom milyen szánalmas időpont.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jo akkor átfogalmazom.Honnan tudod hogy ki akar hozzánk jonni,ès ki nem?Direkt az írtam, hogy egy játékos sem, nem azt hogy Neymar, de semmi gond.
Mer az is.Én erre reagáltam, mert te úgy írtad, mintha ha egy termék lenne,
Nyilván vannak elozetes egyeztetèsek az ilyen uzleteknèl,addig nem tesznek le semmi fèle pènzt amig nincsen megegyezès.De ha már leteszik,onnantol nincs mese.és ha leteszi valaki a kivásárlási árat, akkor egyből a másik csapatba kerül.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Direkt az írtam, hogy egy játékos sem, nem azt hogy Neymar, de semmi gond.morientes írta:Beszèltèl vele? Vagy ezt most honnan?Ha leteszitek a kivásárlási ár tízszeresét se lesz a tiétek egyik játékos sem, ha ő nem akar hozzátok menni.
Én erre reagáltam, mert te úgy írtad, mintha ha egy termék lenne, és ha leteszi valaki a kivásárlási árat, akkor egyből a másik csapatba kerül.Balhènak?Ha leteszik èrte a kivásárlási árat,az nem balhè...hanem uzlet.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Beszèltèl vele? Vagy ezt most honnan?Ha leteszitek a kivásárlási ár tízszeresét se lesz a tiétek egyik játékos sem, ha ő nem akar hozzátok menni.
LEGIO PATRIA NOSTRA