sebydani írta:Srácok, ma én is beruháztam a játékra így vizsgaidőszak végeztével.
Elsősorban azoktól kérdezem akik Xbox 360-on játszanak, de szívesen fogadom mindenki válaszát, aki tud segíteni, hogy mivel érdemes kereskedni, hogy egy kis pénzt szerezzen az ember? Ahogy látom, gondolom főleg amiatt is, hogy kevesebben játszanak ezzel már mint a One-os verzióval és külön piac van, elég "drágák" a közepes játékosok is.
Előre is köszönöm az ötleteket
Szia!
Szerintem alapvetően 3 út létezik:
- 1. kereskedés (a lehető legolcsóbban veszel és legdrágábban eladsz játékosokat)
- 2. játszol + játszol
- 3. Coin vásárlás
1. A kereskedéshez szerintem rengeteg időt kell piacfigyeléssel töltened, ezért a konkrét játéktól veszi el az idődet, én emiatt nem csípem, de kétségtelenül hatékony. Persze, kell hozzá egy alaptőke, amivel elindulsz, de az a következő pontban kialakul.
2. Amikor elkezded az Ultimate Teamet kapsz egy csomó bronz playert, akiknek azt hiszem 50 meccses szerződésük van. Én a helyedben aktiválnám az összes zsetonlöketet (coin boost) a katalógusból és kipörgetném az említett játékosok minden meccsét, amig el nem fogynak. Fontos, hogy a coin boostokat olyan sorrendben kapod meg majd minden meccs után, amilyen sorrendben nyitod őket, szóval praktikus a nagyokkal kezdeni. Mire elfogynak a bronz playerek és a zsetonlöketek + játszol 4-5 idényt offlineban a gép ellen, lesz kb. 110-120 ezred. Ennyi lovéval már egy egész pofás csapatot raksz össze, akár Premier Leaguet is.
3. Vásrolhatsz coint és akkor magasról leszarhatod az előző 2 pontot.
Az EA Sports büntirendszer szerint ha elkapnak, akkor 1 figyelmeztető emailt kapsz, a következőnél blokkolják az azonosítódat. Link:
http://www.mmoga.com/ Ha így döntenél, ők a legmegbízhatóbbak és a legjobbak.
PlayStation szemszögből írtam ezeket, de gondolom nem változtat a lényegen, hogy XBoxozol.
Hajrá!