Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Re: Kommentáld a híreket
Az IAAF a Nike-val kötött szponzori szerződést, miután az Adidasszal lejárt a kontraktusa, rohadt sok pénze szabadulhatott fel az Adidasnak így, akár többszázmillió is. Abba belefér az évi 140 millió Euro a Realnak
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hasonlóan látom mint Csoki. Van most az utánpótlásban elég ígéretes támadó. A BBC, Isco, James ötös mellett nehéz lesz megélniük hosszútávon. Ha CR vagy Bale távozik, Neymar, Reus, Hazard kategória fog érkezni (most hagyjuk, hogy melyikről kinek mi a véleménye, némelyikről nekem sem jó). Sajnálni fogom, ha nyáron ZZ nem alakíthatja úgy a keretet ahogy szeretné.
1-2 kifejezetten jó meccse is volt. Őt mondjuk még nem írnám le, Benitez is inkább a keményebb meccseken használta, olyanunk meg nem nagyon volt még. Ráadásul a kupakiesés miatt nagyon pihentetni sem kell senkit Szerintemő még kaphat komolyabb szerepet később.casemiro is offra lett teve. szerintem amit kellett azt lehozta.
Lucas meg lelkes gyerek, de papíron Jesé sokkal tehetségesebb, így vele próbálkozik Zidane. Majd ha a franciánál is megbukik, akkor előkerülhet esetleg Lucas. De ő is olyan keretjátékos, akik visszajönnek, 1-2 évig elvannak, aztán inkább továbbállnak a több játékért, mint Callejon. Ha mindig van ilyen játékos, akkor nincs gond. Sokkal jobb, ha ilyen arcokkal töltjük fel a keretet, mint drágább "zsoldosokkal".
casemiro is offra lett teve. szerintem amit kellett azt lehozta.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Lucast megtartanám, nálam úgy van, mint Nacho. Nem világklasszis, de tud adni pluszt, ha szükség van rá.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
Jó hát nem volt egy nagy szám a srác azt azért meg kell hagyni. Voltak szép megmozdulásai, és hajtott is. Ez az ami miatt többen is szerették. Tudjuk, hogy Benitez próbálta kialakítani a saját csapatát, próbált valami újat, ami ha bejön ő lesz a király. Bale szerepköre, Casemiro és Lucas gyakori játszatása. Szerintem ha Carvajal nem lett volna sérült akkor is Danilo játszott volna inkább. A középső védők furcsa pozíciója a pályán. Szóval Benitez bőven próbálkozott érdekes dolgokkal. Nekem úgy tűnik Zidane ezeket teljesen el akarja tüntetni. Simán eltudom képzelni, hogy Lucas és Casemiro távozni fog, már ha igazolhatunk. Akkor jönne 1-1 támadó és kp-s. Olyanok akik jobban passzolnak Zidane elképzelésébe
lucast amugy kajak sajnalom. siman maradhatna. nem tudom miert nem szamol vele zizou
- wZoLee7
Vannak hírek.
140 milla jól hangzik, Péreznek lenne mivel támadni Neymarert
Lucasban valahogy tényleg semmit sem lát ZZ, elég furcsa, hogy előtte első számú cserénk volt, most meg semmi.
Morata...neeeee, úgy se fogják visszavenni. Kizártnak tartom, így hogy egyre erősebbek a Lewandowskis hírek.
A Goal híre meg...CR biztos közölte velük, hogy ideges
140 milla jól hangzik, Péreznek lenne mivel támadni Neymarert
Lucasban valahogy tényleg semmit sem lát ZZ, elég furcsa, hogy előtte első számú cserénk volt, most meg semmi.
Morata...neeeee, úgy se fogják visszavenni. Kizártnak tartom, így hogy egyre erősebbek a Lewandowskis hírek.
A Goal híre meg...CR biztos közölte velük, hogy ideges
Hát ha ez tényleg létre fog jönni, akkor...
Azért brutális milyen összegek repkednek.
Azért brutális milyen összegek repkednek.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért ne lenne? Nem hülyék ülnek a Real gazdasági részlegén, azt azért lehet tapasztalni. A MU álomszerződést kapott, a Nike kiszorult a piacról, gondolom nyomul. Lehet meg is kerestek minket, így nyomás alá lehet helyezni őket. Szerintem hasonló deal lesz belőle, mint a MU-nál, 100 körüli alap, a többi meg bónusz.h3x0r írta:Nem tudom mennyire hitelesek ezek az adatok, de jelenleg az adidas reszerol nem sok ertelme lenne uj szerzodest kotni.Realista24 írta:Évi 140 millió
Ha ezt összehozza Pérez és eltiltanak minket, kardjába dől
A Barca meg a Bayern a katariaktól fog évi 60 millát kapni négy éven keresztül a logóért elől. Elszálltak a játékosárak, elszállnak a szponzori pénzek. A Barca is brutálisat fog szakítani az új szerződéssel a Nike-kal, figyeld csak meg. 2008-ban kötötték, sejkék előtt, mi 2012-ben, az igazán nagy változás előtt.
Egyébként valahol 10 évről és 1500 millió euróról írnak összességében.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
az mondjuk irrealisnak tunik a jelenlegi 25 38? mellett de oke johet
- h3x0r
Nem tudom mennyire hitelesek ezek az adatok, de jelenleg az adidas reszerol nem sok ertelme lenne uj szerzodest kotni.Realista24 írta:Évi 140 millió
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Évi 140 millió
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ellenben Otamendibol jol szálltak kiCS0ki írta:Jó a gyerek amúgy, csak nem szélső, és nem lenne olcsó...De ő kivételesen jó fogás volt a valenciának, elég sok pénzért vettek nem túl jó játékosokat.Szerintem a valenciai André Gomes-re kéne rá repűlni...teljesen jó ide egy Cheryshev vagy most mèg Jesé helyett is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Jó a gyerek amúgy, csak nem szélső, és nem lenne olcsó...De ő kivételesen jó fogás volt a valenciának, elég sok pénzért vettek nem túl jó játékosokat.Szerintem a valenciai André Gomes-re kéne rá repűlni...teljesen jó ide egy Cheryshev vagy most mèg Jesé helyett is.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Szerintem a valenciai André Gomes-re kéne rá repűlni...teljesen jó ide egy Cheryshev vagy most mèg Jesé helyett is.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- morientes
De Gea alap nálam is.De nem fokènt azèrt mert spanyolikarus93 írta:Paco Alcácerről van valami pletyka?
Megmondom őszintén, szivesen elnézegeteném nálunk, mindössze 22 éves és nagyon érzi a góllövést, bár Karimot még nem tudná kiszorítani, de idővel ő lehetne az elsőszámú csatár.
+ De Gea kéne de nagyon.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ikarus93
Paco Alcácerről van valami pletyka?
Megmondom őszintén, szivesen elnézegeteném nálunk, mindössze 22 éves és nagyon érzi a góllövést, bár Karimot még nem tudná kiszorítani, de idővel ő lehetne az elsőszámú csatár.
+ De Gea kéne de nagyon.
+ De Gea kéne de nagyon.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- morientes
Bár nagy hive vagyok a spanyol focinak,meg mintha tavaly VdB is èszhez tèrt volna,valamivel megint látványosabban játszik a csapat (Costatol mondjuk lever a viz),de èn sem vagyok nagy hive a spanyolositásnak.
Elèg jol allunk spanyol játèkosokbol,ugy a kezdobe,mint a keretben,szal eroltetni nem kell.
Ha,van olyan játèkos,aki èpeszu áron,a tehetsègèvel arányosan megszerezheto,ès amennyiben SZUKSÈG is van rá,azt le kell igazolni,de ne essunk abba a brit hibába,hogy Lallanakèrt adjunk ki 40 milliokat...
Elèg jol allunk spanyol játèkosokbol,ugy a kezdobe,mint a keretben,szal eroltetni nem kell.
Ha,van olyan játèkos,aki èpeszu áron,a tehetsègèvel arányosan megszerezheto,ès amennyiben SZUKSÈG is van rá,azt le kell igazolni,de ne essunk abba a brit hibába,hogy Lallanakèrt adjunk ki 40 milliokat...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Rosszul fogalmaztal, aki nem Ronaldo v Zidane szint arra nezek, mint terrorista....morientes írta: Jo,csak ha valaki nem francia,esetleg brazil,arra number ugy nèz mint terrorista a vakloszerre
Szerintem elegjol megvagyunk spanyolokbol jelenleg. Van harom jatekos aki kezdo szintu, es meg De Gea csatlakozhat hozzajuk. A kiegeszitoknel elofordulhat, h lecsereljuk mindet egyszerre. Oket konnyen lehet potolni. Remelem Nacho es Casilla marad, Arbeloa Jese, Vazquez nyugottan mehet. Kolcsonbol jon vissza par fiatal akik potolni tudjak oket, Asensiora kivancsi leszek. A Castillabol is kerulhet fel par ember..... Szerintem ennyi epp eleg.Fuentealbilla írta:
Ezt szintén mindenki tudja.... ettől függetlenül még nem csak világválogatottal lehet címeket nyerni.
TOP3-as kerete a Realnak ma is megvan ez nem lehet kérdéses szerintem, más dolgok hiányoznak a sikerességhez. Továbbra sem gondolom, hogy ne lenne 5-6 spanyol játékos aki Real szintű így nem lehet gond egy esetleges spanyolosítás sem.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK