Kerlon írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... F19CVOrTtg
Hát ez a Pogba is csak egy csíra. 20 évesen, hogy lehet valakinek ekkora arca? Hú, de rühellem az ilyen szarházi embereket....
Nagyon Balottellis,egy igazi majom...
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 14., vasárnap 19:54
Kerlon írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... F19CVOrTtg
Hát ez a Pogba is csak egy csíra. 20 évesen, hogy lehet valakinek ekkora arca? Hú, de rühellem az ilyen szarházi embereket....
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 14., vasárnap 19:50
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. július 14., vasárnap 19:50
Biztos Özil kell még neki a középpályára, ahol ott van Kroos, Götze, Javi, Müller, Robben, Ribery, Shaqiri, Schweinsteiger, Gustavo... és akkor nem tudom kit hagytam még ki. Meg persze Thiago, ha minden igaz..Mike írta:nocsak, nocsak, nem Guardiola volt az ki nemet mondot még anno Özilre?
amugy nem kell félni, nem megy sehova
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 14., vasárnap 19:15
HozzászólásSzerző: Nowitzki » 2013. július 14., vasárnap 19:09
Esetleg Javi Martínezért cserébe?Cr7 írta:Pep Guardiola nem számít a Real Madrid-szurkolók kedvencének, és aligha lopja be magát a szívükbe azzal, hogy állítólag Mesut Özilt győzködi a váltásról!!!!
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 14., vasárnap 18:36
már akinek.Cr7 írta:Pep Guardiola nem számít a Real Madrid-szurkolók kedvencének, és aligha lopja be magát a szívükbe azzal, hogy állítólag Mesut Özilt győzködi a váltásról!!!!
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. július 14., vasárnap 18:32
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 14., vasárnap 18:31
Én úgy tudom, hogy még itt van. Zöld jelzést kapott, tárgyalhat bármilyen csapattal, aki szóba áll vele.MorataMartin írta:Elképesztően hülye vagyok, de ez most kimaradt! Adánnal mi történt? Felbontottuk a szerződését v. lejárt neki? Mert eddig totál abba a hitben voltam, hogy még itt van. Erre elolvasom h "kik milyen mez számot kaptak" főcikket és látom, hogy Jesus a 13-as.
HozzászólásSzerző: Mario Cirolo » 2013. július 14., vasárnap 18:22
Ha a Valencianak, vagy az Atleticonak szurkolnek, ez nekem is elég lenne, de ide keves. Én nagyon bizok benne, hogy valami csoda folytan elviszi a chelsea jó penzert es hozzuk Kondogbiat. Jovore Xabi apo nyugdijba vonul es johet Gundogan.realee írta:Khedirát én se szeretem, de ha nem úgy ülök le meccset nézni, hogy fú de szar az ember, hanem semleges módon, akkor azért lehet látni, hogy van valamilyen szinten köze a focihoz, nem olyan szar középpályás mint egyesek mondják. Nem a cselek és a sebesség királya, de védekezni tud és néha van jó megmozdulása is támadáskor...
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 14., vasárnap 18:16
HozzászólásSzerző: realee » 2013. július 14., vasárnap 18:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 14., vasárnap 17:58
Nacho amolyan univerzálisan bevethető a védelembe.Nem került semmibe,a fizetése is csekély,még tehermentesítőnek is jó,gyengébb ellenfelek ellen...Gábe írta:Ha Coentrao marad, Nachora semmi szükség, ezt be kell látni. Középhátvédként szerintem szóba sem jöhet, ötödik lenne a sorban. Itt tartani csak úgy a keretben, "hátha jól jön egyszer" nem szimpatikus cselekedet, a játékossal sem.
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 14., vasárnap 17:41
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 14., vasárnap 17:36
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 14., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: !Alexis » 2013. július 14., vasárnap 16:43
Nacho és Jesé sorsa gondolom, már eldőlt (nagy keret), Morata még inkább kérdéses.Nekem egy hülye kérdésem lenne
én is abszolút ezt remélem, de nem annyira kutya ám ő sem védekezésben.De remélem majd a kispadról mutathatja csak meg a képességeit az idei szezonban.
HozzászólásSzerző: norberto11 » 2013. július 14., vasárnap 16:40
már tutiR. Carlos írta:Nekem egy hülye kérdésem lenne. Őt, Moratát és Nachot már tutira felhozták a felnőtt csapatba vagy még gondolkodnak rajta, hogy eladják vagy a Castillába játszanak?rikiramos írta:Mikor lesz együtt teljesen a keret? Arra gondolok, hogy a konfi. kupas játékosok és Jesé mikor kezdik el a felkészülést? Mikor térnek vissza?
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. július 14., vasárnap 16:21
Nekem egy hülye kérdésem lenne. Őt, Moratát és Nachot már tutira felhozták a felnőtt csapatba vagy még gondolkodnak rajta, hogy eladják vagy a Castillába játszanak?rikiramos írta:Mikor lesz együtt teljesen a keret? Arra gondolok, hogy a konfi. kupas játékosok és Jesé mikor kezdik el a felkészülést? Mikor térnek vissza?
HozzászólásSzerző: rikiramos » 2013. július 14., vasárnap 15:53
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. július 14., vasárnap 15:49
Dehogy lenne Isten. Khedira gyenge labdaszerzésben, területvédés, zónázás, az megy neki.amúgy Khedira isten lenne 4-3-3-ban, ha lenne előtte Modric meg még egy hasonló játékos és csak labdát kéne szereznie, nem támadást szervezni az ellenfél tizenhatosánál.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem