Spanyol bajnokság
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Mi ez a kínai ligás szarakodás?
Tuti készül itt vmi..
Tuti készül itt vmi..
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szégyen.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Nincs ezzel gond, a kínaiak legalább eltakarítanak Eurpópából néhány useless playát.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Marca kozmetikazott az aron, csak 42 millio. ha 1 nappal korabban kotik meg ezt a boltot, akkor meg Falcao talan ala is tudott volna irni az Atletihez.. Igy mutatjak a fukkot neki. Aztan lehet holnaptol mar o is a kinai ligaban tolja majd.GT37 írta:A Cadena SER szerint a kínai Guangzhou Evergrande 45 millió eurót fog fizetni Jackson Martínezért.
#happyshitting
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
A Cadena SER szerint a kínai Guangzhou Evergrande 45 millió eurót fog fizetni Jackson Martínezért.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az attol fugg.Ha nincs más,akkor megnèzem az olaszt,amugy Mihajlovicsal nem is annyira nèzhetetlenek idèn.szerintem 10/9 ember inkább sevilla meccset néz, mint milánt vagy intert
Az inter az más tèszta.Az antifoci csucsa.
Nekem van egy olyan èrzèsem hogy fiorentina ugy pukkad ki mint az atma szokott
Az inter utolso három meccsèbol kiindulva,komoly hullámvolgy van kialakuloban ott.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Pedig mikor még Ancelotti volt ott az edző, akkor még volt foci meg ugye pénz is, csak hát Berlusconi.. akkoriban tudtam az összes játékos a keretükben, hogy ki kinek a borja, de mostmár? 3-4 olyan játékos van akire zsigerből rátudom vágni, a többi meg hát hagyjuk. Inter is leépült.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
szerintem 10/9 ember inkább sevilla meccset néz, mint milánt vagy intertEl Maestro írta:Messze van még a vége... Fiorentina sincs a legjobb passzban, valószínűleg a végéig kiélezett lesz a harc a harmadik helyért, de én az Intert érzem a legesélyesebbnek oda. Közbeszólhat a Mancini faktor és ki is csúszhatnak az első ötből, de szerintem valahogy sikerül majd nekik kibrusztolni azt a harmadik helyet.
Oda-vissza verné, ja. Egyéb komoly jóslat?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Messze van még a vége... Fiorentina sincs a legjobb passzban, valószínűleg a végéig kiélezett lesz a harc a harmadik helyért, de én az Intert érzem a legesélyesebbnek oda. Közbeszólhat a Mancini faktor és ki is csúszhatnak az első ötből, de szerintem valahogy sikerül majd nekik kibrusztolni azt a harmadik helyet.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy a Milan és az Inter is igazol 1-1 jobb játékost, majd hoznak melléjük tucat senkiket. Érdemben nem nagyon lépnek előrébb. Ez a Sevilla oda-vissza verné mind a két csapatot.
Mondjuk engem nem érdekel Banega, szóval oda megy ahová akar.
Mondjuk engem nem érdekel Banega, szóval oda megy ahová akar.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát nekem az sanszos.A tippem Juve,Napoli,Fiorentina hármas.Esetleg ha feltámad a roma.de valószínűleg így is meglesz nekik a BL.
Az inter mostanában bun rossz,ami eddig korrekt volt az a vèdelem,de az utobbi meccseken az is kaotikus,az a rossz milán is vert nekik hármat.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Norbii írta:hát. nemzetközi porondon ott vannak mostanában, szép eredményekkel. A bajnokság is erősebb és maga a csapat is. Ha a védelem kicsit erősebb lenne (sajnos egyértelműen az a csapat gyenge pontja) akkor nem csak megizzasztották volna a cityt hanem el is picsázzák.El Maestro írta:Mert ez az összekukázott Sevilla mivel tud többet, mint a két milánói csapat?
Milan pl mit tud felhozni a nevén kívül?
Milannak ugyanúgy meglehet még az európai kupaszereplés, mint a Sevillának. Mellesleg semmivel sem jobb a mostani széthordott Sevilla ennél a Milannál összességében. Az Inter meg egyértelmű előrelépés lehet Baneganak. Jobb játékosokból áll a keret, mint a Sevillánál, gondolom anyagilag is jobban állnak, több pénz jut az erősítésekre, több pénz érkezik a játékos számlájára is, egyetlen hátrányuk, hogy egy kókler irányítja a csapatot, de valószínűleg így is meglesz nekik a BL. Az egyetlen ami itt tarthatná, hogy összességében egy erősebb bajnokságban szerepelhetne, de valószínűleg a Serie A-ban sem lesznek rosszabbak ezek játékosok, mintha a La Ligaban kergetnék a labdát.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
hát. nemzetközi porondon ott vannak mostanában, szép eredményekkel. A bajnokság is erősebb és maga a csapat is. Ha a védelem kicsit erősebb lenne (sajnos egyértelműen az a csapat gyenge pontja) akkor nem csak megizzasztották volna a cityt hanem el is picsázzák.El Maestro írta:Mert ez az összekukázott Sevilla mivel tud többet, mint a két milánói csapat?
Milan pl mit tud felhozni a nevén kívül?
Anthony írta:Főleg ha Pellegrini menni Chelsea.
Na ez nekem új infó.Volt ilyen hír?
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Főleg ha Pellegrini menni Chelsea.
Azon gondolkoztam,hogy ha esze van a Valenciának akkor Pellegrinivel megegyeznek és nyáron átveszi a csapatot.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- El Maestro
Mert ez az összekukázott Sevilla mivel tud többet, mint a két milánói csapat?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Diego López > Levante.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Egyre valószínűbb hogy banega megy nyáron az interbe. Ennek is annyi esze van mint Baccanak. Banega még a téli átigazolási időszakban ment volna, de az inter nem tudta vagy nem akarta érte kifizetni az 5 millió eurót.
ill falcao visszatérhet az atleticohoz. az jó lenne mindkét csapatnak.
ill falcao visszatérhet az atleticohoz. az jó lenne mindkét csapatnak.