Real Madrid vs. Barcelona
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
szerintem meg müller lesz az egyik kiskedvenc, a helyi pedro..bár így hogy robben is hajlandó csapatembert játszani, érdekes a helyzet. hogy mandzukic nem lesz sok komoly meccsen kezdő arra fogadnék, bár tulajdonságait nézve ő is jól illeszkedik a csapatba. variáld túl pep, kérlek.
Nem illik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ezt nem értem, ha van egy kivásárlási ár akkor minek van egy sörmeccs is a szerződésben?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Azt mondta Guardiola, hogy lesz neki hely a kp-n, mert Javi Martínezt visszatolja hátvédnek. Mondjuk ezt megint nem értem, nem követem a Bayern életét és a játékosait, de akkor VKP nélkül játszanak majd? Robben-Ribery adott, szerintem, Götzét sem padozni vették, most Thiago kb. ugyanarra a posztra, hmm. Majd valaki aki vágja a dolgot írja meg
amúgy azt is mondta Pep, hogy 4-1-4-1 lesz a taktika. Intereszting.
------------Neuer--------------
Lahm-- xy --- Martinez---xy
-------------VKP---------------
Robben-Thiago-Götze-Ribery
-----------csatár---------------
?
És miért lett 25 a 18 millió helyett? Csak nem ilyen adós dolgok miatt, mint Illarránál volt.. vagy megegyeztek?
amúgy azt is mondta Pep, hogy 4-1-4-1 lesz a taktika. Intereszting.
------------Neuer--------------
Lahm-- xy --- Martinez---xy
-------------VKP---------------
Robben-Thiago-Götze-Ribery
-----------csatár---------------
?
És miért lett 25 a 18 millió helyett? Csak nem ilyen adós dolgok miatt, mint Illarránál volt.. vagy megegyeztek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Press 2013. július 14., vasárnap 20:43-kor.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
EnzoZidane89 írta:Akkor rámcáfolt...nem tudok nem rosszmájú lenni.. "sikerekben gazdag padozást kívánok neki"Mr.Stotch írta:Pont most lett hivatalos Kár érte.
Official: Bayern Munich pay 25M for Barcelona midfielder Thiago Alcantara. A friendly game, to be played in the next 4 years, is included.
Götze,Ribéry,Robben,Martinez,Gustavo,Kroos,Schweinsteiger,Müller,Thiago..nem gyenge KP.. de padozni nem igazoltam volna el..De hát ő tudja.. én meg nem látok rá esélyt,hogy ebből a kp-ból valakit eladjanak.
Eladni eggyiket sem fogják szrintem sem DE Müllernél simán jobb szrintem robben,ribéry,götze hármas alapból elől fognak játszani...szrintem Thiago a csatársor mögött lesz mint tavaly volr Kroos vagy Müller...de ugye Müllernél egyértelműen technikásabb Thiago..Pep pedig szereti az ilyen fazonokat! szóval szrintem Krossal kell majd igazán megküzdenie...sok sikert hozzá
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én is ettől félek, csak a "Ne fessük az ördögöt a falra" elv alapján nem mertem leírni.Demes írta:Ha Thiago-ból lesz valaki a Bayern-ben akkor nincs az az arab sejk aki kivásárolja onnan.
Ha Thiago-ból lesz valaki a Bayern-ben akkor nincs az az arab sejk aki kivásárolja onnan.GT37 írta:Remélem, visszavásároljuk majd
- lucifer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia
Fuu na ettől tudok a falnak menni. Tegyetek már be egy nem Katalán sportos linket ahol beszél arról hogy IDE AKAR JÖNNI.realistahuni írta:Na ilyenkor tud idegesíteni az Illara üzlet.
Thiago 25, Götze 37, Illara 39...
Nem tudom ti ez kitől vettétek? Mert mindenki szerette-e volna ha itt köt ki stb... de az hogy most mennyibe került az meg Barca-Bayern dolga. Örüljetek neki hogy nem a MU-t erősiti hanem elment a Bayernbe ahol amúgy is tele vannak klasszisokkal szóval ez a Bayernen is elsülhet visszafelé később,persze egyenlőre a nagyon-nagy haszna van.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mondjuk bayernnél is elég sokan vannak a kp-n: Bastian, Gustavo, JaviM, Götze, Kroos, Thiago ,Shaqiri, Robben, Müller, Ribery...
Azt hiszem lesz ott egy kis belharc. :Đ
Azt hiszem lesz ott egy kis belharc. :Đ
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Na ilyenkor tud idegesíteni az Illara üzlet.
Hiába fizettünk volna értük csak 25 vagy 37 misit, ha ők nemet mondanak. Nem nagyon volt más alternatíva már számunkra.
Bayernből igazolni egy esetlegesen kulcsemberré váló játékost? Sok sikert hozzá.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Akkor rámcáfolt...nem tudok nem rosszmájú lenni.. "sikerekben gazdag padozást kívánok neki"Mr.Stotch írta:Pont most lett hivatalos Kár érte.
Official: Bayern Munich pay 25M for Barcelona midfielder Thiago Alcantara. A friendly game, to be played in the next 4 years, is included.
Götze,Ribéry,Robben,Martinez,Gustavo,Kroos,Schweinsteiger,Müller,Thiago..nem gyenge KP.. de padozni nem igazoltam volna el..De hát ő tudja.. én meg nem látok rá esélyt,hogy ebből a kp-ból valakit eladjanak.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
akkor jöhet valbuena.
- GT37
Azért az a barátságos mérkőzés egy átigazolási szerződésünkből sem maradhat ki.Mr.Stotch írta:Pont most lett hivatalos Kár érte.
Végtelenül sajnálom, meggyőződésem, hogy pár éven belül top10-top5 középpályás lesz.
Remélem, visszavásároljuk majd. (Nem érdekel, hogy a fél világ megint rajtunk fog röhögni.)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Na ilyenkor tud idegesíteni az Illara üzlet.
- Mr.Stotch
- Kedvenc játékosaid: Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Pont most lett hivatalos Kár érte.
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Én csak azt nem értem az egészben,hogy miért egy olyan csapatba megy,ami tele van klasszisokkal a posztján,mint jelen esetben nálatok...Ennyire bízik ő abban,hogy ott állandó kezdő lesz? Nem hinném..és csak azért,mert Guardiolával elcsevegjenek a kispadon,azért nem szerződnék el. Nem lepődnék meg amugy ha maradna,én nem láttam,hallottam tőle még nyilatkozatot. A faterja viszont keveri a kakit az biztos.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ja, ez olyan, mint mikor nem kapcsolnak még le valakit a lélegeztetőgépről, de úgyis tudja már mindenki, hogy mi lesz a vége.
beletörődtünk, elfogadtuk, hogy elmegy, de azért csak addig húzzák, még a végén elhisszük, hogy talán marad, és gyors bejelentik július utolsó napjaiban a semmiből (mint villa esetében) hogy megy egy 3. csapathoz.
beletörődtünk, elfogadtuk, hogy elmegy, de azért csak addig húzzák, még a végén elhisszük, hogy talán marad, és gyors bejelentik július utolsó napjaiban a semmiből (mint villa esetében) hogy megy egy 3. csapathoz.
- GT37
Hihetetlen ez a Thiago-saga, nyár elején kész tényként közölték, hogy a Manchesteré, most azt mondják, hogy akármikor bejelenthetik, hogy a Bayerné, mindeközben Sammer mindent tagad.
Nagyjából elfogadtam már, hogy nem nálunk folytatja (nem volt könnyű...), de akkor most már legyen végre meg a végleges döntés, mert agyvérzést kapok.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aztán úgyis bejelentik a végén, hogy a Madridé.
Nagyjából elfogadtam már, hogy nem nálunk folytatja (nem volt könnyű...), de akkor most már legyen végre meg a végleges döntés, mert agyvérzést kapok.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aztán úgyis bejelentik a végén, hogy a Madridé.
"Messi doesn't pay tax so CR7 is better"'shutterisland írta:so-so.
Nem tudtad, hogy a Barçában csak jófiúk játszanak? Morientes említette Albát és Alvest, de ott van még például Busquets és Mascherano is.Mike írta:ennek a nyomoronc médiának megint sikerült felhúznia. Nemnagyon olvasok újságot, inkább itt nézegetem a híreket, de ma kezembe vettem a nemzeti sportot, és hát kár volt. Állítólag Dzekot kinézte magának a barca. A kép alatti szöveg:
Edin Dzeko jófiú - illene a barcelonába
A legirritálóbb az, amikor a kommentátor mindig attól a csapattól van teljes mértékben elájulva, amelyik éppen az utolsó gólt szerezte a meccsen.Remy írta:Az irritáló az, amikor 2 külföldi csapat meccsel egymással és a kommentátor nem egységesen közvetít.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azám,ahogy Dani alves meg Jordi AlbaEdin Dzeko jófiú - illene a barcelonába :wtf:
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Minden egyes mondaton szétröhögtem magam....Léderer meg hozta a tipikus magyar kommkentátorok betegségét, akik úgy érzik minden áron szurkolni kell a hazai színeknek. Megvallom engem ez marhára irritál akár olimpián avgy focimeccsen. Más országokra ez egyáltalán nem jellemző. Egy kommentátor ne szurkoljon, még a hazai színeknek se. Pláne ne olyan rohadt elfogultan, ahogy azt egy-kettö teszi.
Lédereren kívül nem láttál más magyar kommentátort? Úristen
Szerintem evidens dolog, hogy egy nemzetközi meccsen az aktuális kommentátor nyomja a sajátjait.
Tavaly előtt végre-valahára legyőztük a svédeket, azt csak egy unalmas vállrendítéssel kellett lereagálni?
Vagy szerinted erre is közönyösen kellett volna reagálnia az Argentin szpííkernek?
http://www.youtube.com/watch?v=1wVho3I0NtU