Neuer - Lahm, Martínez, Dante, Alaba - Thiago, Luiz Gustavo, Kroos - Robben, Götze, Ribéry.Press írta: Majd valaki aki vágja a dolgot írja meg
Stílusosan csatár nélkül megy majd a móka.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. július 14., vasárnap 20:46
Neuer - Lahm, Martínez, Dante, Alaba - Thiago, Luiz Gustavo, Kroos - Robben, Götze, Ribéry.Press írta: Majd valaki aki vágja a dolgot írja meg
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. július 14., vasárnap 20:43
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 14., vasárnap 20:42
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 14., vasárnap 20:41
HozzászólásSzerző: lestat » 2013. július 14., vasárnap 20:38
EnzoZidane89 írta:Akkor rámcáfolt...nem tudok nem rosszmájú lenni.. "sikerekben gazdag padozást kívánok neki"Mr.Stotch írta:Pont most lett hivatalos Kár érte.
Official: Bayern Munich pay 25M for Barcelona midfielder Thiago Alcantara. A friendly game, to be played in the next 4 years, is included.
Götze,Ribéry,Robben,Martinez,Gustavo,Kroos,Schweinsteiger,Müller,Thiago..nem gyenge KP.. de padozni nem igazoltam volna el..De hát ő tudja.. én meg nem látok rá esélyt,hogy ebből a kp-ból valakit eladjanak.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 14., vasárnap 20:36
Én is ettől félek, csak a "Ne fessük az ördögöt a falra" elv alapján nem mertem leírni.Demes írta:Ha Thiago-ból lesz valaki a Bayern-ben akkor nincs az az arab sejk aki kivásárolja onnan.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. július 14., vasárnap 20:34
Ha Thiago-ból lesz valaki a Bayern-ben akkor nincs az az arab sejk aki kivásárolja onnan.GT37 írta:Remélem, visszavásároljuk majd
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 14., vasárnap 20:33
Fuu na ettől tudok a falnak menni. Tegyetek már be egy nem Katalán sportos linket ahol beszél arról hogy IDE AKAR JÖNNI.realistahuni írta:Na ilyenkor tud idegesíteni az Illara üzlet.
Thiago 25, Götze 37, Illara 39...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 14., vasárnap 20:33
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 14., vasárnap 20:30
Na ilyenkor tud idegesíteni az Illara üzlet.
Thiago 25, Götze 37, Illara 39...
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. július 14., vasárnap 20:28
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 14., vasárnap 20:26
Akkor rámcáfolt...nem tudok nem rosszmájú lenni.. "sikerekben gazdag padozást kívánok neki"Mr.Stotch írta:Pont most lett hivatalos Kár érte.
Official: Bayern Munich pay 25M for Barcelona midfielder Thiago Alcantara. A friendly game, to be played in the next 4 years, is included.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 14., vasárnap 20:24
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 14., vasárnap 20:22
Azért az a barátságos mérkőzés egy átigazolási szerződésünkből sem maradhat ki.Mr.Stotch írta:Pont most lett hivatalos Kár érte.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. július 14., vasárnap 20:21
HozzászólásSzerző: Mr.Stotch » 2013. július 14., vasárnap 20:04
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 14., vasárnap 20:01
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 14., vasárnap 19:57
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 14., vasárnap 19:44
"Messi doesn't pay tax so CR7 is better"'shutterisland írta:so-so.
Nem tudtad, hogy a Barçában csak jófiúk játszanak? Morientes említette Albát és Alvest, de ott van még például Busquets és Mascherano is.Mike írta:ennek a nyomoronc médiának megint sikerült felhúznia. Nemnagyon olvasok újságot, inkább itt nézegetem a híreket, de ma kezembe vettem a nemzeti sportot, és hát kár volt. Állítólag Dzekot kinézte magának a barca. A kép alatti szöveg:
Edin Dzeko jófiú - illene a barcelonába
A legirritálóbb az, amikor a kommentátor mindig attól a csapattól van teljes mértékben elájulva, amelyik éppen az utolsó gólt szerezte a meccsen.Remy írta:Az irritáló az, amikor 2 külföldi csapat meccsel egymással és a kommentátor nem egységesen közvetít.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 13., szombat 12:37
Azám,ahogy Dani alves meg Jordi AlbaEdin Dzeko jófiú - illene a barcelonába :wtf:
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem