Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
ahogy arra számítani lehetett, fejben gyenge kevés az okc, durant sehol, westbrook egyedül erőlködik.
viszont curry sincs sehol, ami mutatja, hogy nélküle is erős csapat a gsw, nem jelent annyi többletet nekik.
viszont curry sincs sehol, ami mutatja, hogy nélküle is erős csapat a gsw, nem jelent annyi többletet nekik.
- hehe
én imádtam az iverson-melo-kenyon féle denvert, kár hogy karl volt az edző, meg kobe-ék kicsapták őket, aztán iverson kiöregedett.nmate írta:https://www.youtube.com/watch?v=ZdmsNA6yhXYhehe írta:
https://www.youtube.com/watch?v=fN5K-8FrD8A
Az igazi király.
Az a Denver amúgy nem tom... ha akkor kezdek el NBA-t nézni, tuti ők a kedvenceim
nademostminnyá: remélem westbrook bedarálja a kisgyerek kinézetű körrit. (sima gsw win.....)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
https://www.youtube.com/watch?v=ZdmsNA6yhXYhehe írta:
Az igazi király.
Az a Denver amúgy nem tom... ha akkor kezdek el NBA-t nézni, tuti ők a kedvenceim
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Sok kefirt kell még ahhoz megenned.ziro4vr írta: Remyt?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehe
ne vigyorogj, persze hogy jobb volt.ziro4vr írta:Te szemét.
A mai nba-ről amúgy mit gondolsz? Régen jobb volt, nem? :Đ
a formaeggy, a foci, a kosárlabda, gyakorlatilag minden értelmes sport, amit volt értelme nézni is.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Te szemét.
Nem illik.
- hehe
azért mert az a sportág olyan kétdimenziós, mint egy négyzet.ziro4vr írta:Remyt?Zsombor írta: Tudod, hogy ezek rólam leperegnek, de szerintem azzal is tisztában vagy, hogy egy fórumos találkozón kit vernek meg először. :Đ
Igazából csak irigy vagyok, hogy a te kosaras hszeidet olvassák, míg az én kéziseimet senki.
- ziro4vr
Remyt?Zsombor írta: Tudod, hogy ezek rólam leperegnek, de szerintem azzal is tisztában vagy, hogy egy fórumos találkozón kit vernek meg először. :Đ
Igazából csak irigy vagyok, hogy a te kosaras hszeidet olvassák, míg az én kéziseimet senki.
Nem illik.
Tudod, hogy ezek rólam leperegnek, de szerintem azzal is tisztában vagy, hogy egy fórumos találkozón kit vernek meg először. :Đziro4vr írta: Pont én is írni akartam, hogy a freeflow offense a baj..Azzal mindig csak a gond van a po-ban...
- ziro4vr
Pont én is írni akartam, hogy a freeflow offense a baj..Azzal mindig csak a gond van a po-ban...Zsombor írta: Az a baj, hogy keletet így is simán meg fogják nyerni. Nem látok jelenleg olyan csapatot abban a konferenciában akik 4-szer meg tudnák verni Jameséket. Impresszív volt ez a Raptors winning streak, de PO-ban ez a freeflow offense nem sok mindenre lesz elég.
C's-t meg nagyon kemény hogy összerakta Stevens, kitűnő szakember. Az a gond viszont, hogy FP nélkül nem nagyon lehet őket contendernek hívni/tekinteni. De kétségkívül nagyon jó helyzetben vannak a jövőt tekintve, a Brooklyn pickkel meg főleg, az nagyon jó cserealap lehet egy nagyobb volumenű tranzakciónál(Griffin, Cousins?).
Nagyon hiányzik egy jó Lakers a mezőnyből.
Nem illik.
Az a baj, hogy keletet így is simán meg fogják nyerni. Nem látok jelenleg olyan csapatot abban a konferenciában akik 4-szer meg tudnák verni Jameséket. Impresszív volt ez a Raptors winning streak, de PO-ban ez a freeflow offense nem sok mindenre lesz elég.PEEtör írta:Eddig úgy voltam vele, hogy várjunk a Clevelanddel, hátha...de teljes csőd ez a csapat. Irving továbbra is nagyon messze van a régi önmagától, Love-nak voltak felvillanásai, de úgy tűnik semmi nem fog változni (sérüléssel meg pláne), J.R. Smithnek a csapat közelében nem szabadna lennie, a cserék mint eddig is (Mozgov is áhh...), nem léteznek, totál katasztrófa.
Lassan a Raptorst esélyesebbnek látom keleten, ez a Celtics meg ha így ebben a formában együtt marad, 1-2 éven belül tényező lehet...de jelen állás szerint kétség nem férhet hozzá, hogy vagy Spurs vagy GSW lesz a bajnok, szomorú.
C's-t meg nagyon kemény hogy összerakta Stevens, kitűnő szakember. Az a gond viszont, hogy FP nélkül nem nagyon lehet őket contendernek hívni/tekinteni. De kétségkívül nagyon jó helyzetben vannak a jövőt tekintve, a Brooklyn pickkel meg főleg, az nagyon jó cserealap lehet egy nagyobb volumenű tranzakciónál(Griffin, Cousins?).
Nagyon hiányzik egy jó Lakers a mezőnyből.
Eddig úgy voltam vele, hogy várjunk a Clevelanddel, hátha...de teljes csőd ez a csapat. Irving továbbra is nagyon messze van a régi önmagától, Love-nak voltak felvillanásai, de úgy tűnik semmi nem fog változni (sérüléssel meg pláne), J.R. Smithnek a csapat közelében nem szabadna lennie, a cserék mint eddig is (Mozgov is áhh...), nem léteznek, totál katasztrófa.
Lassan a Raptorst esélyesebbnek látom keleten, ez a Celtics meg ha így ebben a formában együtt marad, 1-2 éven belül tényező lehet...de jelen állás szerint kétség nem férhet hozzá, hogy vagy Spurs vagy GSW lesz a bajnok, szomorú.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
Westy is elmebeteg, de azért Curry mégiscsak a valaha volt egyik - ha nem a legjobb - kinti dobó. Ja meg az 50 pontjait is hány perc alatt szerzi, azt is nézzük...
Meg azért azt is meg kell nézni RW hogyan szedi össze ezeket. Abból a 19 lepattanóból 10 Ibakáé lett volna, de felugrott és ordított, hogy takarodj már innen
De egyébként két nap múlva hajrá Westy. Azért elég jó matchup lesz.
Meg azért azt is meg kell nézni RW hogyan szedi össze ezeket. Abból a 19 lepattanóból 10 Ibakáé lett volna, de felugrott és ordított, hogy takarodj már innen
De egyébként két nap múlva hajrá Westy. Azért elég jó matchup lesz.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
50 pont korul lattam mar parszor katekosokat,engem szemely szerint Westbrook mostani tripladuplaja jobban megfogott Mondjuk jobban is szeretem az ilyen statokat.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
DC-ben a népek Currynek szurkolnak, 51 pont, állat
Egyik sem egy Kobe. Szerintem ezeknek a játékosoknak fontosabb a bajnoki cím, mint hogy azon lelkizzenek ki hány pontot dob éppen. KD elfogadja Westbrook domináns szerepét is. Hiába dobnak rá ugyanannyit kb meccsenként, Westy usage rate-je a 2010/11-es szezon óta magasabb, ráadásul idén 3 és fél százalékkal, úgy, hogy TS%-ban 8 a különbség KD javára.
Minden esetre én nagyot csalódnék, ha Durant esetleges váltása esetén a Dubsot választaná.
Minden esetre én nagyot csalódnék, ha Durant esetleges váltása esetén a Dubsot választaná.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Szerintem kummára nem, Durantnek kell bőven a labda, minek megtörni, egy jól működő gépezetet?nmate írta:...és ez megérné? Mármint Curry, Thompson, Green trió tökéletes kombináció kb, még lehet építeni erre 5-6 évig.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Elvileg azt modnják lehetséges, de szerintem lehetetlen ennyi ász között megfelelően elosztani a labdát.
Javítok, Barnes QO-ja már nem biztos hogy beférne, de ha Durant ott kötne ki nem is lenne lényeges, Ezeli viszont igen.
De ha ez lesz a forgatókönyv, a pofám leszakad.
Na ja. De ha még ott kikötne Durant nőne bőven a tárház, elég félelmetes lenne. Kérdés, hogy elbírnák-e. Cserepad szerintem lenne. Ilyen négyes mellé egy Jamal Crawford pl biztos aláírna minimumért, de mondjuk talán Noah vagy Hibbert is.(utóbbi meg baromira passzolna a Warriorsba szvsz) Joe Johnson, ha addig nem lesz kivásárolva. Marvin Williams. Pachulia. Ez csak néhány random lejáró név. Biztos vagyok benne, hogy ha van eszük, akkor aláírnak mondjuk 1 évre minimumért, aztán ha gyűrűt nyernek, keresnek még kis pénzt.nmate írta:...és ez megérné? Mármint Curry, Thompson, Green trió tökéletes kombináció kb, még lehet építeni erre 5-6 évig.
De ha ez lesz a forgatókönyv, a pofám leszakad.
- nmate
...és ez megérné? Mármint Curry, Thompson, Green trió tökéletes kombináció kb, még lehet építeni erre 5-6 évig.