Erről van szó, totálisan irreális pár játékos megítélése.MesQueUnClub írta:Costa!!! Na jó vicc volt, egyébként tegnap írtam le pont a véleményem ezzel kapcsolatban, nem lehet egy R9 az etalon, ő magasan kiemelkedett azon a poszton 1 all time válogatottban is így lenne.Kerlon írta:Full átlag? Azért szerez mindenki annyi gólt. De most komolyan, akkor mondjátok meg, hogy szerintetek ki a TOP 5 csatár manapság.
Szerk.: Pontosabban etalonnak etalon, csak ne ő legyen már a viszonyítási alap, mert akkor igazából a valaha volt 9esek 99%-a full átlag, ezen értelmezés szerint, Raul is, mert ő se csinált olyanokat mint R9, márpedig ha ő is full átlag akkor komolyan érdemtelen ez a pedzegetés.
ziro neked meg csak annyit, hogy nem mondtam egy szóval se, hogy Lewa-t le kéne igazolni, főleg nem látnám az értelmét, ha 100 milliókat kéne rááldozni Benzema meg lépne 60 körül. Megint csak forgatjátok a másik szavát..
Morientes!!!!!!!!!! attól, mert a stílusa nem tetszik, attól még bőven top kategória a mai felhozatalba, ez ennyire érthetetlen? Ráadásul tök nímand állítjátok be, pedig nem az. Agüero meg magasan túl értékelt szerintem itt. Higuaín is kiszorította/szorítja is rendre a válogatottban, pedig nem egy edző keze alatt volt már. Talán nem véletlenül.
Pedig itt a legnagyobb nímand az Gonzalo a többség szerint...