OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: sanko. » 2013. július 15., hétfő 16:07

http://moly.hu/konyvek/solyom-jozsef-sz ... -nyilasper

nem tudja valaki, hol tudnám ezt a könyvet megvenni?

AMYF
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 15., hétfő 15:53

pátkán írta:Mocskosul drágák ezek a cuccok, ezért is nincs nekem egy sem.
sajnos ilyenek ezek :( a mezek talán a legdrágábbak. Sálakat olcsóbban be lehet szerezni. Én is vettem anno még fiatalabb koromban Real mezt (kb 5 éve), de ma már nem tenném meg. Túl sok pénz volt kb a semmiért.
miró írta:őszintén nem is tudom hova fölhúzni,
Mi a szaktársammal azt csináltuk, hogy suliba mentünk be mezbe. Ő nagy MU fan és meg Real. 1x ellőttük a poént, majd egy picivel később megismételtük, de ennyi volt.
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 15:49

Volt nekem is 10 éves koromba anno mikor még Zidane a Juvében volt 1 Zidanos Francia mezem, de ez az ilyen 3-4 ezres, de ezekkel az a baj, hogy nem eredetiek :( . Azon kívül volt 1 Salas-os meg 1 Tottis :) ... Ezért kezdtem el gondolkozni, hogy veszek valami fasza márkásat amiben majd tudok menni a kocsmába, pubba drukkolni a spanokkal, vagy nagyobb meccsen akár otthon is felveszem a feeling kedvéért B-) . Erre bemegyek a boltba és valami 19.600 huf :ozil: ja mondom oké köszi, majd kicsit később :lol:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 15., hétfő 15:49

vaterán kell megvenni.

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. július 15., hétfő 15:26

Beckham érkezése óta szurkolók a Realnak. Az alatt vettem egy tavaly előtti mezt(előbb elírtam, 2 éve volt) és egy Beckhamos mezt szintén tavaly előtt, ami 4ezer volt. Azon kívül kaptam ajándékba egy sálat és egy bögrét. Ezekkel pedig még évekig elleszek. Csak azért jó érzés felvenni egy-egy fontosabb meccs előtt vagy abban elmenni megnézni valahova.

A mez is név nélkül van, mert úgy vagyok vele, hogy az egész csapatnak szorítok és nem 1 embernek.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 15:23

pátkán írta:Meg amúgy sem ettől lesz valaki nagy szurkoló, hogy minden ereklyét összevásárol a bazárban. Felőlem akár tekerhet három sálat is a nyakába, aztán lehet még egy kezdőcsapatot sem tudna elmondani...
Én kb 3-4 éve tervezem, hogy majd kimegyek Madridba 1 meccsre, bár még a határt az életbe nem hagytam még el :D ... Majd jövőre, ha lesz a lagzi, megmondom az páromnak, hogy táncoljon össze 1 Classicóra valót :lol: és majd ott veszek 1 mezt vagy valami ereklyét :'(

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 15., hétfő 15:22

nagyon drágák,meg megmondom őszintén nem is tudom hova fölhúzni,én nem megyek be a városba mezbe mint egy 12 éves,vagy buliba ( :| ) szóval..nekem egyáltalán nem érné meg..max egy egy nagyobb meccsre húznám föl otthon,de azért meg nem adnék 10-12 rongyot.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 15., hétfő 15:20

Egyaltalan nem olcso.. Utoljara telen vettem kb 3k-ert egy salat, nemsokara tervezek venni egy csuprot, van meg 2-3 Real Madridos egeralatetem meg egy kb 3 eve vasarol 08/09-es hazai mezem (csak azert vettem meg, mert olyan 8-9 ezerbe kerult, ez volt az utolso darab a sportuzletben, raadasul pont a meretemben)

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. július 15., hétfő 15:06

Géci írta:Voltam tegnap 1 sport boltban és rávetettem magam 1 Real mezre, majd visszaraktam a helyére miután megláttam az árát :mrgreen: . Megvárom a karácsonyt szerintem :D ... Éppen nem került 1 deák feribe... :vivo:

Mocskosul drágák ezek a cuccok, ezért is nincs nekem egy sem.

Meg amúgy sem ettől lesz valaki nagy szurkoló, hogy minden ereklyét összevásárol a bazárban. Felőlem akár tekerhet három sálat is a nyakába, aztán lehet még egy kezdőcsapatot sem tudna elmondani...
joabulicsak

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. július 15., hétfő 15:05

Géci írta:Voltam tegnap 1 sport boltban és rávetettem magam 1 Real mezre, majd visszaraktam a helyére miután megláttam az árát :mrgreen: . Megvárom a karácsonyt szerintem :D ... Éppen nem került 1 deák feribe... :vivo:
Hát igen. Tavaly nyáron voltam kint Bécsben, volt egy Real mez átszámítva 12 ezerért. Mondtam, hogy túl sok, nálunk biztos van olcsóbb. :lol: :lol: :lol: 15 ezerbe került.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 14:48

Voltam tegnap 1 sport boltban és rávetettem magam 1 Real mezre, majd visszaraktam a helyére miután megláttam az árát :mrgreen: . Megvárom a karácsonyt szerintem :D ... Éppen nem került 1 deák feribe... :vivo:

dodi

HozzászólásSzerző: dodi » 2013. július 15., hétfő 11:00

kelemen.istvan írta:
dodi írta:mi a gondod ezekkel a "vackokkal"?
Szerintem abszolút praktikusak,ott ahol sok autó van és mindnek ilyen fekete 3 gombos nyitója van,csak benézel a tartóra nem kell kutakodni és tudod,hogy melyik autóhoz melyik való :)
most - nyilván - nem erről van szó, de ha már valaki kulcstartót tesz a kulcsra, akkor szvsz szebb az emblémás, mint egy sima. már pedig kell rá, mert különben nehézkes felakasztani a falra. :mrgreen:
tick. tick. tick.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. július 15., hétfő 10:56

dodi írta:mi a gondod ezekkel a "vackokkal"?
Szerintem abszolút praktikusak,ott ahol sok autó van és mindnek ilyen fekete 3 gombos nyitója van,csak benézel a tartóra nem kell kutakodni és tudod,hogy melyik autóhoz melyik való :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

dodi

HozzászólásSzerző: dodi » 2013. július 15., hétfő 10:46

R.M.C.F írta:
dodi írta:autós (emblémás) kulcstartókat merre lehet venni? bolt érdekelne, nem webshop, ebay. :)

Ilyen vackokat még lehet kapni valahol?
mi a gondod ezekkel a "vackokkal"? :)
tick. tick. tick.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. július 15., hétfő 0:12

R.M.C.F írta:
dodi írta:autós (emblémás) kulcstartókat merre lehet venni? bolt érdekelne, nem webshop, ebay. :)

Egy online autósbolt kínálatában kapásból találtam,szóval szerintem még sok helyen árulnak. Példa: http://autofejlesztes.hu/kulcstarto-mub ... -7668.html
De éppen a múlthéten jártam az egyik debreceni autósboltban ott is voltak ilyen kulcstartók, egész biztos talál az ember ilyesmit. Sokat nem is kell keresgélni valószínű.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 15., hétfő 0:06

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. július 15., hétfő 0:03

dodi írta:akkor megpróbálok majd benézni egy benzinkútra. köszi skacok. :mrgreen:
@Sonny írta:Én a legtöbb autósboltban láttam ilyeneket,szerintem ott érdemes megnézni.
márkabolt? vagy milyen autóboltok vannak még? :D
Szimpla autós boltra gondoltam,ahol mindenféle alkatrészeket meg egyéb apróságot árulnak akksi,ablaktörlő lapát,ablakmosó,szóval érted, gondolom. :D

dodi

HozzászólásSzerző: dodi » 2013. július 15., hétfő 0:01

akkor megpróbálok majd benézni egy benzinkútra. köszi skacok. :mrgreen:
@Sonny írta:Én a legtöbb autósboltban láttam ilyeneket,szerintem ott érdemes megnézni.
márkabolt? vagy milyen autóboltok vannak még? :D
tick. tick. tick.

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. július 14., vasárnap 23:58

Nekem az a tapasztalatom, hogy benzinkúton lehet venni, de nem mernék rá megesküdni, hogy mindegyikben van, nincs autóm, de ha utazunk valahova és bejutok, akkor szoktam látni. Egy próbát megérhet, ha esetleg van a közeledben. :)
#happyshitting

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 14., vasárnap 23:58

autós (emblémás) kulcstartókat merre lehet venni? bolt érdekelne, nem webshop, ebay. :)
régebben a benzinkutakon is voltak ilyenek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2013. július 14., vasárnap 23:59-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: