Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
The Warriors have 8 players who are shooting .370 or better from 3 on 50+ attempts. The Heat have 1. And he's out for the year (T. Johnson).
Ez elmebeteg. Főleg úgy, hogy az átlagos triplázó 34-35% dob az NBA-ben.
Ez elmebeteg. Főleg úgy, hogy az átlagos triplázó 34-35% dob az NBA-ben.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nyáron Phil papa elhappolja Luke Waltont a Lakers elől, meg jön Conley aztán ott is a PO csapat.
Clippers w/ Blake Griffin: 17-13
Clippers w/o Blake Griffin: 17-4
Trade-elniük kéne a boxolót, ha bajnokságot akarnak nyerni, nincs mese.
Más:
akit érdekelnek az ilyen backstage NBA sztorik, azoknak ajánlom Wojnarowski podcast sorozatát, illetve az egyik legintelligensebb játékos, JJ Redick is indított ugyanazon a platformon egy saját podcastet. A múlt héten kezdte, akkor Jared Dudley volt a vendég, most Steve Nash és Jamal Crawford.
katt
Clippers w/o Blake Griffin: 17-4
Trade-elniük kéne a boxolót, ha bajnokságot akarnak nyerni, nincs mese.
Más:
akit érdekelnek az ilyen backstage NBA sztorik, azoknak ajánlom Wojnarowski podcast sorozatát, illetve az egyik legintelligensebb játékos, JJ Redick is indított ugyanazon a platformon egy saját podcastet. A múlt héten kezdte, akkor Jared Dudley volt a vendég, most Steve Nash és Jamal Crawford.
katt
Curry vs Kawhi
Curry vs Clippers
Ez a legutóbbi is milyen elmebeteg. De jó persze, mondhatom Maravich is milyen elmebeteg volt, de Curry is ott van az elitben.
A jó Drazen meg ha jól tudom elég nagy hatással volt Curry játékára. Egyik Finals meccsen viselt mezét el is küldte a Petrovic múzeumba.
Curry vs Clippers
Ez a legutóbbi is milyen elmebeteg. De jó persze, mondhatom Maravich is milyen elmebeteg volt, de Curry is ott van az elitben.
A jó Drazen meg ha jól tudom elég nagy hatással volt Curry játékára. Egyik Finals meccsen viselt mezét el is küldte a Petrovic múzeumba.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mindig nevetek ezeken, amikor vki ankle breakernek hívja azt, ha a védő simán rálép a támadó lábára és elcsúszik/elesik emiatt....Hát CP az egyik legjobb védő irányító poszton, és még őt is leültette.
isiah thomasnak simán volt ilyen labdakezelése, csak rá "rászóltak" (ha érted mire gondolok) anno az első évében, hogy ezt a fejezze be.
aztán iverson óta a széles crossovert is palming violationnek fújják be....
a távoli dobást azt adom, de pl egy larry bird vagy petrovics volt ilyen jó dobó.
persze hogy nem tudják megfogni curryt, mert ligaszinten gyalázatos a védekezés évek óta, mert nem mernek, nem lehet hozzáérni senkihez, annyira elpuhult az egész.
nem azt mondom, hogy mindenkit le kell csapni a gyűrű közelében a picsába, de már durván a ló túloldalára kerültünk....
még annyi, hogy lehet hogy a pistons volt hírhedt a védekezéséről, de akkoriban mindenki úgy védekezett....
Persze, de az all-star gála egy fos. 2003-ban volt jó utoljára.
Igen, nyilván durva volt a Bad Boys Pistons meg 2000-es évek elején a Detroit-Indiana, de Curry nem csak abból él meg, hogy tud dobni. Olyan labdakezelése van, ami nem sok embernek volt azért a ligában eddig. Hát CP az egyik legjobb védő irányító poszton, és még őt is leültette.
És a sok dobálás meg gyakorlás nagyon kevés ahhoz, hogy valaki megéljen az NBA-ben. Példa rá a sok fehér egyetemista gyerek, csomó Duke-os példának okáért. Jelenleg Nik Stauskas a liga legrosszabb csapatában nem tud alapember lenni, aztán róla vannak fent videók neten, hogy 95/100 triplát bedob meg ilyenek. Ez nagyon összetett dolog azért.
Igen, nyilván durva volt a Bad Boys Pistons meg 2000-es évek elején a Detroit-Indiana, de Curry nem csak abból él meg, hogy tud dobni. Olyan labdakezelése van, ami nem sok embernek volt azért a ligában eddig. Hát CP az egyik legjobb védő irányító poszton, és még őt is leültette.
És a sok dobálás meg gyakorlás nagyon kevés ahhoz, hogy valaki megéljen az NBA-ben. Példa rá a sok fehér egyetemista gyerek, csomó Duke-os példának okáért. Jelenleg Nik Stauskas a liga legrosszabb csapatában nem tud alapember lenni, aztán róla vannak fent videók neten, hogy 95/100 triplát bedob meg ilyenek. Ez nagyon összetett dolog azért.
- hehe
nem érted miről beszélek.Szóval szabályosan akkor sem tudták volna megállítani, hiába engedték a keményebb játékot...
egy 90-es évek knicks vagy korábbi pistonsról például.
ahol konkrét verőlegények voltak a csapatokban.
nekem pont az volt a szép az nba-ben, hogy elérhetetlen kategória volt, mert nem csak piszok jól kellett játszani, de a fizikumnak is elképesztőnek kellett lennie. erre jön egy curry, aki a puha szabályok miatt pusztán skillből él meg, és úgy néz ki, mint egy kisbaba, zéró izom, se nem gyors, semmi extra. egy tucat átlagember is el tudja most már hinni, hogy sok gyakorlással és hajigálással bekerülhet az nba-be. ez meg egyszerűen nevetséges.
- hehe
ez oké.De hidd már el, hogy beszélhetsz ilyen dolgokról, hogy félbetörték volna meg faszom tudja, de az ember az NBA történetének a legjobb dobója, semmit nem kezdhetsz vele.
de ha már 2 méteres közelben van vki, már fújják is be a faltot.
egy szégyen, ez hányás.
nem csak nála, mindenkinél.
olyanokra adnak flagrantot, hogy hihetetlen.
kiölték a trash-talkot.
borzasztó szar irányba ment el a 2000-es évek aranykorszaka. milyen játékosok voltak akkor?
most kik vannak?
nézd már meg az allstar gála névsorokat...
mindig charles barkley jut eszembe, ahogy üvölti a kamerába a muterjának, hogy mérges rá, amiért túl korán szülte látva ezeket a szabályokat...
mit védjem?Sejtettem, hogy Westbrookos gondolatmeneted nem tudod majd védeni, de legalább reagáltál rá.
jöhetsz itt akármivel, ha sztem westbrook több, mint durant.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hehe érvelés: régen minden jobb volt, a régi nba-ben egy Curry széttörtek volna
??
???
??????
mi a vérvörös ló hímvégtag?
Szóval szabályosan akkor sem tudták volna megállítani, hiába engedték a keményebb játékot...
Curry jelenleg a legjobb, másról nincs értelme beszélni. Iverson is kurva jó volt, egyedül húzta döntőig a Phillyt, stb. Csakhogy messze nem volt annyira hatékony, mint Curry. Westbrook szintén zenész, hiába van sok jó statja, ha van sok rossz, rengeteg labdát elad pl.
Régen rég volt, mostan most van. Régen a Boston volt az etalon, meg Puskásék, gondolom 90-ben is azt mondták az emberek, hogy régen minden jobb volt.
Ne legyél már nagyapád b
??
???
??????
mi a vérvörös ló hímvégtag?
Szóval szabályosan akkor sem tudták volna megállítani, hiába engedték a keményebb játékot...
Curry jelenleg a legjobb, másról nincs értelme beszélni. Iverson is kurva jó volt, egyedül húzta döntőig a Phillyt, stb. Csakhogy messze nem volt annyira hatékony, mint Curry. Westbrook szintén zenész, hiába van sok jó statja, ha van sok rossz, rengeteg labdát elad pl.
Régen rég volt, mostan most van. Régen a Boston volt az etalon, meg Puskásék, gondolom 90-ben is azt mondták az emberek, hogy régen minden jobb volt.
Ne legyél már nagyapád b
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez van, de legalább kiblogolom magam ha más nem.
NBAt meg utoljára sztem a Kobe vs Boston döntőknél néztem, azóta csak az új fenoménra, Körrire rejszoló haverjaimtól értesülök néha a történésekről.
NBAt meg utoljára sztem a Kobe vs Boston döntőknél néztem, azóta csak az új fenoménra, Körrire rejszoló haverjaimtól értesülök néha a történésekről.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szar is mikor senkit nem érdekel a kézilabda, mi?ziro4vr írta:El kell kezdenem nba-t nézni megint, végre egy nem focis topik, ahol lehet szakmázni és választ is kapsz. nem lehet nehéz, Máté komám is elvan itt a nagyágyúk között.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
El kell kezdenem nba-t nézni megint, végre egy nem focis topik, ahol lehet szakmázni és választ is kapsz. nem lehet nehéz, Máté komám is elvan itt a nagyágyúk között.
Nem illik.
Ez a Draymondos komment meg kurva nagy öngól annak tudatában, hogy az ember a liga egyik legjobb védője, Curry után a GSW legjobbja, ráadásul úgy állítod mind ezt, hogy Westbrook a liga legnagyobb stapaddere.
Sejtettem, hogy Westbrookos gondolatmeneted nem tudod majd védeni, de legalább reagáltál rá.
De hidd már el, hogy beszélhetsz ilyen dolgokról, hogy félbetörték volna meg faszom tudja, de az ember az NBA történetének a legjobb dobója, semmit nem kezdhetsz vele. Fizikálisabb játék volt akkoriban, de még egy Muggsy is képes volt megragadni a ligában.
Meg összehasonlítani különböző korszakokat teljesen értelmetlen. Akkor még a tripla vonal is közelebb volt, teljesen más felfogással nyomták, a centerek fénykora volt. Gondolj már bele. Más pace-szel ment a játék, most a spacingről szól minden, mindenki tud triplát dobni. A mai játék szülő atyja gyakorlatilag d'Antoni volt a 7 seconds or less felfogásával, mikor Marion is tudott triplát dobni, lement négyesbe, de sokszor kinn állt a sarokban és Nash mellett kettes-hármas poszton spot-up shooterek voltak. Erre fejlődött a liga, teljesen egyértelmű. Már egy 09-es Lakers is a triangle-lel bucira lenne verve szerintem.
Ugyanúgy marhaság összehasonlítani mondjuk a Chamberlain féle korszakot Jordanékkel. Semmi értelme.
Értem én, hogy te MJ-n nőttél fel, meg az volt az etalon, de egyszerűen hiába mondod, hogy akkor mi volt, meg ha Jordan itt lenne mit csinálna, nem lesz ilyen, így felesleges erről beszélni. Mintha azt mondanám, hogy ha itt lenne nálunk egy csúcs Makelele agyonvernénk a világot. Nettó marhaság.
De hidd már el, hogy beszélhetsz ilyen dolgokról, hogy félbetörték volna meg faszom tudja, de az ember az NBA történetének a legjobb dobója, semmit nem kezdhetsz vele. Fizikálisabb játék volt akkoriban, de még egy Muggsy is képes volt megragadni a ligában.
Meg összehasonlítani különböző korszakokat teljesen értelmetlen. Akkor még a tripla vonal is közelebb volt, teljesen más felfogással nyomták, a centerek fénykora volt. Gondolj már bele. Más pace-szel ment a játék, most a spacingről szól minden, mindenki tud triplát dobni. A mai játék szülő atyja gyakorlatilag d'Antoni volt a 7 seconds or less felfogásával, mikor Marion is tudott triplát dobni, lement négyesbe, de sokszor kinn állt a sarokban és Nash mellett kettes-hármas poszton spot-up shooterek voltak. Erre fejlődött a liga, teljesen egyértelmű. Már egy 09-es Lakers is a triangle-lel bucira lenne verve szerintem.
Ugyanúgy marhaság összehasonlítani mondjuk a Chamberlain féle korszakot Jordanékkel. Semmi értelme.
Értem én, hogy te MJ-n nőttél fel, meg az volt az etalon, de egyszerűen hiába mondod, hogy akkor mi volt, meg ha Jordan itt lenne mit csinálna, nem lesz ilyen, így felesleges erről beszélni. Mintha azt mondanám, hogy ha itt lenne nálunk egy csúcs Makelele agyonvernénk a világot. Nettó marhaság.
- ziro4vr
Zsombi, a két játékos freeflow offenséről írnál esetleg kicsit nekem? Vagy hogy melyik a nagyobb mvp contender szerinted. :Đ (mégmindigcsakirigyvagyok)
Nem illik.
- hehe
hogy a stat lófasz, a legjobban egy draymond green esete mutatja.
- hehe
én akartam leírni, de köszi hogy megtetted helyettem.Bár gondolom ezt a kommentemet is pár szóval elintézed majd, hogy a statisztika az lófasz, a te szemed a lényeg.
nem azt írtam, hogy bírói segítség , ne forgasd ki a szavaimat.Ez a Curry meg a bírói segítség is elég vicces úgy, hogy az ember történelmi szezont fut támadó oldalon és lehetetlen megfogni.
pont hogy lehetetlen megfogni (ami sztem eleve baromság, mert akkor ő lenne a valaha volt legjobb, ami meg baromság), ez mutatja, hogy milyen kibaszott gyenge a liga és milyen mértékben elbaszottak a szabályok.
De hehe, te miről beszélsz amúgy? Rosenak nincs értelmes jumpere. Fadeaway szerű szar, nem véletlen, hogy használhatatlan már az ember. Néha ha nem fáj a térde kicsúszik egy-egy jobb este, amikor be tud törni, de nem tud dobni, látjuk is milyen eredménnyel játszik, arról beszélve, hogy ő sose volt jó playmaker, ezért már nem hogy a Bullsban, de bajnokesélyes csapatban sincs helye úgy, hogy ő az első vagy második opció.
Westbrookba meg szerelmes vagy, nem tudsz objektíven ránézni, Durant kategóriákkal jobban dob, MVP is volt, 4-szeres gólkirály, méretéhez képest baromi jól passzol és szervezi a játékot.
Clutchban jobban dob és több pontot
De a minap jött ki egy adat, hogy rookie éve óta az NBA-ben pl bevert 7 game winner triplát. A második helyezett 3-nál járt.
Érdemes ránézni az advanced statokra: TS%, ami megmutatja súlyozva, hogy ki hogyan dobja a ketteseket, triplákat és büntetőket: 8!!!! % különbség a javára, ami rengeteg, de idén fejlődött Westbrook és még így is hatalmas a szakadék.
Defrtg-ben Westbrook jobb 103 illetve 101. Ami ugye azt jelenti, hogy ha a pályán vannak, 100 védekezés alatt kapnak 103 illetve 101 pontot.
Ránézve az offrtg-re 123 vs 105 KD-nek. Ez egészen elmebeteg.
Ezt még így lehetne folytatni, bár nem tudom de mivel indokoltad, hogy Westbrook jobb, mert olyan dolgokat hajtogattál, amiben rajtad kívül szerintem senki nem hisz a világon. Vagyis az NBA-ben biztos, hogy nem. Csak talán Westbrookot is el lehet adni a pörgésével, mint ahogy Kobe-nál is rengeteg emberben az maradt meg, hogy micsoda kosarakat dobott, az ordas nagy faszságaira meg rá sem néznek.
Bár gondolom ezt a kommentemet is pár szóval elintézed majd, hogy a statisztika az lófasz, a te szemed a lényeg.
Ez a Curry meg a bírói segítség is elég vicces úgy, hogy az ember történelmi szezont fut támadó oldalon és lehetetlen megfogni.
Westbrookba meg szerelmes vagy, nem tudsz objektíven ránézni, Durant kategóriákkal jobban dob, MVP is volt, 4-szeres gólkirály, méretéhez képest baromi jól passzol és szervezi a játékot.
Clutchban jobban dob és több pontot
De a minap jött ki egy adat, hogy rookie éve óta az NBA-ben pl bevert 7 game winner triplát. A második helyezett 3-nál járt.
Érdemes ránézni az advanced statokra: TS%, ami megmutatja súlyozva, hogy ki hogyan dobja a ketteseket, triplákat és büntetőket: 8!!!! % különbség a javára, ami rengeteg, de idén fejlődött Westbrook és még így is hatalmas a szakadék.
Defrtg-ben Westbrook jobb 103 illetve 101. Ami ugye azt jelenti, hogy ha a pályán vannak, 100 védekezés alatt kapnak 103 illetve 101 pontot.
Ránézve az offrtg-re 123 vs 105 KD-nek. Ez egészen elmebeteg.
Ezt még így lehetne folytatni, bár nem tudom de mivel indokoltad, hogy Westbrook jobb, mert olyan dolgokat hajtogattál, amiben rajtad kívül szerintem senki nem hisz a világon. Vagyis az NBA-ben biztos, hogy nem. Csak talán Westbrookot is el lehet adni a pörgésével, mint ahogy Kobe-nál is rengeteg emberben az maradt meg, hogy micsoda kosarakat dobott, az ordas nagy faszságaira meg rá sem néznek.
Bár gondolom ezt a kommentemet is pár szóval elintézed majd, hogy a statisztika az lófasz, a te szemed a lényeg.
Ez a Curry meg a bírói segítség is elég vicces úgy, hogy az ember történelmi szezont fut támadó oldalon és lehetetlen megfogni.