Sejtettem, hogy Westbrookos gondolatmeneted nem tudod majd védeni, de legalább reagáltál rá.
De hidd már el, hogy beszélhetsz ilyen dolgokról, hogy félbetörték volna meg faszom tudja, de az ember az NBA történetének a legjobb dobója, semmit nem kezdhetsz vele. Fizikálisabb játék volt akkoriban, de még egy Muggsy is képes volt megragadni a ligában.
Meg összehasonlítani különböző korszakokat teljesen értelmetlen. Akkor még a tripla vonal is közelebb volt, teljesen más felfogással nyomták, a centerek fénykora volt. Gondolj már bele. Más pace-szel ment a játék, most a spacingről szól minden, mindenki tud triplát dobni. A mai játék szülő atyja gyakorlatilag d'Antoni volt a 7 seconds or less felfogásával, mikor Marion is tudott triplát dobni, lement négyesbe, de sokszor kinn állt a sarokban és Nash mellett kettes-hármas poszton spot-up shooterek voltak. Erre fejlődött a liga, teljesen egyértelmű. Már egy 09-es Lakers is a triangle-lel bucira lenne verve szerintem.
Ugyanúgy marhaság összehasonlítani mondjuk a Chamberlain féle korszakot Jordanékkel. Semmi értelme.
Értem én, hogy te MJ-n nőttél fel, meg az volt az etalon, de egyszerűen hiába mondod, hogy akkor mi volt, meg ha Jordan itt lenne mit csinálna, nem lesz ilyen, így felesleges erről beszélni. Mintha azt mondanám, hogy ha itt lenne nálunk egy csúcs Makelele agyonvernénk a világot. Nettó marhaság.