OFF
- AMYF
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
sajnos ilyenek ezek a mezek talán a legdrágábbak. Sálakat olcsóbban be lehet szerezni. Én is vettem anno még fiatalabb koromban Real mezt (kb 5 éve), de ma már nem tenném meg. Túl sok pénz volt kb a semmiért.pátkán írta:Mocskosul drágák ezek a cuccok, ezért is nincs nekem egy sem.
Mi a szaktársammal azt csináltuk, hogy suliba mentünk be mezbe. Ő nagy MU fan és meg Real. 1x ellőttük a poént, majd egy picivel később megismételtük, de ennyi volt.miró írta:őszintén nem is tudom hova fölhúzni,
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Volt nekem is 10 éves koromba anno mikor még Zidane a Juvében volt 1 Zidanos Francia mezem, de ez az ilyen 3-4 ezres, de ezekkel az a baj, hogy nem eredetiek . Azon kívül volt 1 Salas-os meg 1 Tottis ... Ezért kezdtem el gondolkozni, hogy veszek valami fasza márkásat amiben majd tudok menni a kocsmába, pubba drukkolni a spanokkal, vagy nagyobb meccsen akár otthon is felveszem a feeling kedvéért . Erre bemegyek a boltba és valami 19.600 huf ja mondom oké köszi, majd kicsit később
- Galacticos
vaterán kell megvenni.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Beckham érkezése óta szurkolók a Realnak. Az alatt vettem egy tavaly előtti mezt(előbb elírtam, 2 éve volt) és egy Beckhamos mezt szintén tavaly előtt, ami 4ezer volt. Azon kívül kaptam ajándékba egy sálat és egy bögrét. Ezekkel pedig még évekig elleszek. Csak azért jó érzés felvenni egy-egy fontosabb meccs előtt vagy abban elmenni megnézni valahova.
A mez is név nélkül van, mert úgy vagyok vele, hogy az egész csapatnak szorítok és nem 1 embernek.
A mez is név nélkül van, mert úgy vagyok vele, hogy az egész csapatnak szorítok és nem 1 embernek.
-
Én kb 3-4 éve tervezem, hogy majd kimegyek Madridba 1 meccsre, bár még a határt az életbe nem hagytam még el ... Majd jövőre, ha lesz a lagzi, megmondom az páromnak, hogy táncoljon össze 1 Classicóra valót és majd ott veszek 1 mezt vagy valami ereklyétpátkán írta:Meg amúgy sem ettől lesz valaki nagy szurkoló, hogy minden ereklyét összevásárol a bazárban. Felőlem akár tekerhet három sálat is a nyakába, aztán lehet még egy kezdőcsapatot sem tudna elmondani...
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
nagyon drágák,meg megmondom őszintén nem is tudom hova fölhúzni,én nem megyek be a városba mezbe mint egy 12 éves,vagy buliba ( ) szóval..nekem egyáltalán nem érné meg..max egy egy nagyobb meccsre húznám föl otthon,de azért meg nem adnék 10-12 rongyot.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- h3x0r
Egyaltalan nem olcso.. Utoljara telen vettem kb 3k-ert egy salat, nemsokara tervezek venni egy csuprot, van meg 2-3 Real Madridos egeralatetem meg egy kb 3 eve vasarol 08/09-es hazai mezem (csak azert vettem meg, mert olyan 8-9 ezerbe kerult, ez volt az utolso darab a sportuzletben, raadasul pont a meretemben)
Géci írta:Voltam tegnap 1 sport boltban és rávetettem magam 1 Real mezre, majd visszaraktam a helyére miután megláttam az árát . Megvárom a karácsonyt szerintem ... Éppen nem került 1 deák feribe...
Mocskosul drágák ezek a cuccok, ezért is nincs nekem egy sem.
Meg amúgy sem ettől lesz valaki nagy szurkoló, hogy minden ereklyét összevásárol a bazárban. Felőlem akár tekerhet három sálat is a nyakába, aztán lehet még egy kezdőcsapatot sem tudna elmondani...
joabulicsak
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Hát igen. Tavaly nyáron voltam kint Bécsben, volt egy Real mez átszámítva 12 ezerért. Mondtam, hogy túl sok, nálunk biztos van olcsóbb. 15 ezerbe került.Géci írta:Voltam tegnap 1 sport boltban és rávetettem magam 1 Real mezre, majd visszaraktam a helyére miután megláttam az árát . Megvárom a karácsonyt szerintem ... Éppen nem került 1 deák feribe...
-
Voltam tegnap 1 sport boltban és rávetettem magam 1 Real mezre, majd visszaraktam a helyére miután megláttam az árát . Megvárom a karácsonyt szerintem ... Éppen nem került 1 deák feribe...
most - nyilván - nem erről van szó, de ha már valaki kulcstartót tesz a kulcsra, akkor szvsz szebb az emblémás, mint egy sima. már pedig kell rá, mert különben nehézkes felakasztani a falra.kelemen.istvan írta:Szerintem abszolút praktikusak,ott ahol sok autó van és mindnek ilyen fekete 3 gombos nyitója van,csak benézel a tartóra nem kell kutakodni és tudod,hogy melyik autóhoz melyik valódodi írta:mi a gondod ezekkel a "vackokkal"?
tick. tick. tick.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerintem abszolút praktikusak,ott ahol sok autó van és mindnek ilyen fekete 3 gombos nyitója van,csak benézel a tartóra nem kell kutakodni és tudod,hogy melyik autóhoz melyik valódodi írta:mi a gondod ezekkel a "vackokkal"?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
mi a gondod ezekkel a "vackokkal"?R.M.C.F írta:dodi írta:autós (emblémás) kulcstartókat merre lehet venni? bolt érdekelne, nem webshop, ebay.
Ilyen vackokat még lehet kapni valahol?
tick. tick. tick.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Egy online autósbolt kínálatában kapásból találtam,szóval szerintem még sok helyen árulnak. Példa: http://autofejlesztes.hu/kulcstarto-mub ... -7668.htmlR.M.C.F írta:dodi írta:autós (emblémás) kulcstartókat merre lehet venni? bolt érdekelne, nem webshop, ebay.
De éppen a múlthéten jártam az egyik debreceni autósboltban ott is voltak ilyen kulcstartók, egész biztos talál az ember ilyesmit. Sokat nem is kell keresgélni valószínű.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
dodi írta:autós (emblémás) kulcstartókat merre lehet venni? bolt érdekelne, nem webshop, ebay.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Szimpla autós boltra gondoltam,ahol mindenféle alkatrészeket meg egyéb apróságot árulnak akksi,ablaktörlő lapát,ablakmosó,szóval érted, gondolom.dodi írta:akkor megpróbálok majd benézni egy benzinkútra. köszi skacok.
márkabolt? vagy milyen autóboltok vannak még?@Sonny írta:Én a legtöbb autósboltban láttam ilyeneket,szerintem ott érdemes megnézni.
akkor megpróbálok majd benézni egy benzinkútra. köszi skacok.
márkabolt? vagy milyen autóboltok vannak még?@Sonny írta:Én a legtöbb autósboltban láttam ilyeneket,szerintem ott érdemes megnézni.
tick. tick. tick.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Nekem az a tapasztalatom, hogy benzinkúton lehet venni, de nem mernék rá megesküdni, hogy mindegyikben van, nincs autóm, de ha utazunk valahova és bejutok, akkor szoktam látni. Egy próbát megérhet, ha esetleg van a közeledben.dodi írta:autós (emblémás) kulcstartókat merre lehet venni? bolt érdekelne, nem webshop, ebay.
#happyshitting
- ___Samy___
régebben a benzinkutakon is voltak ilyenekautós (emblémás) kulcstartókat merre lehet venni? bolt érdekelne, nem webshop, ebay.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ___Samy___ 2013. július 14., vasárnap 23:59-kor.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"