Mozi, filmek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
De akkor te állod a levesem. Illetve te hozol sporttáskát, amibe a fehérjés bödönt rakom.
Nem illik.
Inkabb egy adag szezammagos csirket fizess. Legalább a film alatt be is tolnam.ziro4vr írta:Fizetek egy zacskó mogyorós m&m'st annak, aki megnézi moziban ezt a fekete 50 árnyalatát. Ja és kirekesztő rasszista állat, aki nem nézi meg.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Én meg akarom, az alapkoncepciónál csak jobb lehet.ziro4vr írta:Fizetek egy zacskó mogyorós m&m'st annak, aki megnézi moziban ezt a fekete 50 árnyalatát. Ja és kirekesztő rasszista állat, aki nem nézi meg.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
Fizetek egy zacskó mogyorós m&m'st annak, aki megnézi moziban ezt a fekete 50 árnyalatát. Ja és kirekesztő rasszista állat, aki nem nézi meg.
Nem illik.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni (Me and Earl and the Dying Girl, 2015) - egyedül vagyok vajon a véleményemmel, hogy szinte egyáltalán nem érintett meg? Felfogtam a poénjait, nem akart minden második mondatával az idézetes oldalak falaira kerülni, de számomra kevés volt, főképp a kategóriájában, 5,5/10. Lehet lepontoztam keményen, de többet vártam tőle, a Csillagainkban a hiba klasszisokkal jobb volt nála, bár lehet rossz filmhez hasonlítom, a legtöbbször ehhez láttam, miután elolvastam pár kritikát, érdekes mód, pár embert ez jobban megérintett.
Az elmúlt másfél hét folyamán több filmet néztem meg, mint korábban 3 hónap alatt, pontszámok, és néhány egysoros:
Biutiful (2010) - akkoriban rengeteget hallottam róla, vártam a szinkronra, utólag visszanézve ki is jött két év múlva, csak ugye közben a feledés homályába veszett, de A belső tenger (9/10) után nézegettem Bardem filmjeit, és eszembe jutott, hogy pótolni kellene, csalódás, nem érintett meg kellőképp - 6/10.
Café de Flore (2011) - abszolút pozitív meglepetés, bár lehet túlpontoztam kicsit, jó hangulatban kapott el - 8/10.
Álmodozók (2003) - remekül ábrázolta a meztelenséget, a kort amelyben játszódott, "fiatalság/bolondság", de nem volt sokkal több a történetben, jó indulattal - 6/10.
A hét pszichopata és a si-cu (2012) - vígjátékként nagyon el lett találva, érdekes történetvezetés, jó szívvel - 7,5/10.
A sötétség kapui (2015) - 4/10.
A Stonehearst Elmegyógyintézet (2014) - nem hiszem, hogy újrázni fogom valamikor is, de meglepően tartott egyfajta színvonalat, amit nem is vártam volna a filmtől, IMDb-n hetes, ha korrekt vagyok, akkor 6,5/10, de szerintem ezt most túlpontoztam.
Liza, a rókatündér (2015) - egy kis hazai külföldi segítséggel, sokat olvasgattam róla utána, minőség és hangulat pipa, meglepett - 8/10.
A látogatás (2015) - Shyamalan a Hatodik érzék után már azt hittem, hogy nem fog számomra olyan filmmel szolgálni, amire elégedetten tudok majd csettinteni, A faluval anno eléggé lerombolta a képet, most jót alkotott végre. Megijedtem, röhögtem, kiszámítható is volt, gyerekes is, nálam van egy-egy ilyen különlegesség, amit képes vagyok többször is megnézni, főképp majd újrázva, baráti társasággal - 8/10.
Kísértet szoba (2011) - 3/10.
Szerelem (2015) - vártam már Noé filmjét nagyon (az előzetese után ), először Fausttól hallottam róla, amikor bedobta nekünk a filmklubba az Enter the Void c. alkotását, ezt szerencsére rövidebbre fogta, volt benne hasonlóság, de a Visszafordíthatatlan még mindig a legjobb filmje nálam a látottak közül. Akkora hatalmas története ennek sem volt, nagyon hasonlított az előző filmjeihez, képileg zseniális, amit művelt itt is, fura mód egy sima hatost mondtam rá, amikor vége lett, de amint telnek a napok, mindig valahogy eszembe jut valami belőle, és most nem a +18-as anyagokra kell gondolni, van súly a filmjeiben, kíváncsi vagyok, mit hoz majd még a jövőben - 6,5/10.
Az elmúlt másfél hét folyamán több filmet néztem meg, mint korábban 3 hónap alatt, pontszámok, és néhány egysoros:
Biutiful (2010) - akkoriban rengeteget hallottam róla, vártam a szinkronra, utólag visszanézve ki is jött két év múlva, csak ugye közben a feledés homályába veszett, de A belső tenger (9/10) után nézegettem Bardem filmjeit, és eszembe jutott, hogy pótolni kellene, csalódás, nem érintett meg kellőképp - 6/10.
Café de Flore (2011) - abszolút pozitív meglepetés, bár lehet túlpontoztam kicsit, jó hangulatban kapott el - 8/10.
Álmodozók (2003) - remekül ábrázolta a meztelenséget, a kort amelyben játszódott, "fiatalság/bolondság", de nem volt sokkal több a történetben, jó indulattal - 6/10.
A hét pszichopata és a si-cu (2012) - vígjátékként nagyon el lett találva, érdekes történetvezetés, jó szívvel - 7,5/10.
A sötétség kapui (2015) - 4/10.
A Stonehearst Elmegyógyintézet (2014) - nem hiszem, hogy újrázni fogom valamikor is, de meglepően tartott egyfajta színvonalat, amit nem is vártam volna a filmtől, IMDb-n hetes, ha korrekt vagyok, akkor 6,5/10, de szerintem ezt most túlpontoztam.
Liza, a rókatündér (2015) - egy kis hazai külföldi segítséggel, sokat olvasgattam róla utána, minőség és hangulat pipa, meglepett - 8/10.
A látogatás (2015) - Shyamalan a Hatodik érzék után már azt hittem, hogy nem fog számomra olyan filmmel szolgálni, amire elégedetten tudok majd csettinteni, A faluval anno eléggé lerombolta a képet, most jót alkotott végre. Megijedtem, röhögtem, kiszámítható is volt, gyerekes is, nálam van egy-egy ilyen különlegesség, amit képes vagyok többször is megnézni, főképp majd újrázva, baráti társasággal - 8/10.
Kísértet szoba (2011) - 3/10.
Szerelem (2015) - vártam már Noé filmjét nagyon (az előzetese után ), először Fausttól hallottam róla, amikor bedobta nekünk a filmklubba az Enter the Void c. alkotását, ezt szerencsére rövidebbre fogta, volt benne hasonlóság, de a Visszafordíthatatlan még mindig a legjobb filmje nálam a látottak közül. Akkora hatalmas története ennek sem volt, nagyon hasonlított az előző filmjeihez, képileg zseniális, amit művelt itt is, fura mód egy sima hatost mondtam rá, amikor vége lett, de amint telnek a napok, mindig valahogy eszembe jut valami belőle, és most nem a +18-as anyagokra kell gondolni, van súly a filmjeiben, kíváncsi vagyok, mit hoz majd még a jövőben - 6,5/10.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk nem kis potencial van az alapanyagban... A jatek rebootos verzio meg mukodbe is filmben. Raadasul keves minosegi felfedezos kalandfilm van, szoval csinaljak csak. Amugy lesz, elvileg 2017ben jon.nmate írta:Vagy...mi lenne, ha nem csinálnának szar Tomb Raider filmeket?
:ĐP. Krisz írta: Eddig majd minden filmben Chris Prattet akartad látni , most jön a Daisy korszak . :Đ
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Vagy...mi lenne, ha nem csinálnának szar Tomb Raider filmeket?
- P. Krisz
Eddig majd minden filmben Chris Prattet akartad látni , most jön a Daisy korszak . :ĐRemy írta:Na, Remy már tudja, hogy ki lesz a Tomb Raider reboot főszereplője! Daisy Ridley KELL!!!
A 2013-as újragondolásba tökéletesen beleillik. Ilyen Lara kell a filmbe, pláne, hogy visszanyúlnak majd a kezdetekhez, ha minden igaz.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát nem tudom Remy, én ebben annyira nem lennék biztos
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, Remy már tudja, hogy ki lesz a Tomb Raider reboot főszereplője! Daisy Ridley KELL!!!
A 2013-as újragondolásba tökéletesen beleillik. Ilyen Lara kell a filmbe, pláne, hogy visszanyúlnak majd a kezdetekhez, ha minden igaz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
Szex kapcsán en meg nem szívtam meg semmit, de nem ítéllek el mert mas vagy, ne aggódjziro4vr írta:Maradjunk annyiban, mindketten megszívtuk, de én legalább nem fizettem érte.nmate írta:Nem tudom, inkabb néztem volna egy jo Homelandet az RTL-en
Valahogy a szex kapcsán is ez lehet a különbség köztünk. :Đ :Đ :Đ
- ziro4vr
Maradjunk annyiban, mindketten megszívtuk, de én legalább nem fizettem érte.nmate írta:Nem tudom, inkabb néztem volna egy jo Homelandet az RTL-en
Valahogy a szex kapcsán is ez lehet a különbség köztünk. :Đ :Đ :Đ
Nem illik.
- nmate
Nem tudom, inkabb néztem volna egy jo Homelandet az RTL-en
- ziro4vr
Azért kíváncsi vagyok mi ösztönzött, hogy megnézd. Jól gondold meg a választ. (ide most képzelheted az avatarom tekintetét nyugodtan )
Nem illik.
- nmate
Hat gyerekek, a Saul fia annyira rossz film, hogy azt nehéz leírni. Unalmas, indokolatlanul vontatott es hatásvadász. Ugy mondom ezt, hogy nekem semmi bajom a zsidókkal.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Nekem a francia részek nagyon feldobták az egészet, Joseph Gordon-Levitt is nagyon jól hozta az akcentust végig. A film lényegi része (is) látványos volt, és az egésznek volt egy kellemes hangulata, ehhez a zene is nagyban hozzájárult. Nálam ez a film simán megkapott egy 8-ast a fenti okokból kifolyólagRealista24 írta:Ez a The Walk hogy állhat 7,5-en imdbn?
- Remy
- Kapcsolat:
IMAX-ben is ütött a Star Wars. Fúú, hát én egyre jobban szeretem ezt a filmet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
már te is blogolni akarsz r24? szép kritika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Minimumnmate írta:Mennyin kéne, 9,5? :Đ
De tényleg, egy unalmas, kiszámítható, vontatott film, gyenge karakterekkel, unalmas monológokkal, és jelentéktelen párbeszédekkel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema