Szerintem nagyon esélyes h Balet elhozzuk még idén...valahogy ezt érzem.Ti milyen igazolásokra számítotok még?
A Kaká, Higuain, Coentrao hármasból eladunk 2 játékost és lesz egy 25 fős keretünk.
Most így érzem...aztán majd meglátjuk.
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. július 15., hétfő 14:18
Szerintem nagyon esélyes h Balet elhozzuk még idén...valahogy ezt érzem.Ti milyen igazolásokra számítotok még?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 15., hétfő 14:03
linkeld már be azt a nyilatkozatot ahol verratti azt mondja hogy lehet hogy ide igazol.miró írta:akkor verratti miért nyilatkozta le 25x hogy nem tudja h mi lesz a jövőjével,és hogy lehet ide igazol..
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 15., hétfő 14:01
Na kiváncsi vagyok hogy férnek majd meg Zlatannal...meg Blanc is lehet gondba,mer az egyik ugye került 63-ba,tehát illene kezdetni,a másik keres 14-et,úgyhogy azt is...thiago pedig ebben a szezonban már 23 lesz, ANNYIRA már nem fiatal, ha a MAI focit nézzük, és szétnézünk a 21-23 éves korosztályban, hogy ki,hol,merrre milyen szerepet is tölt be egy-egy nagy csapatban ennyi idősen.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 15., hétfő 13:59
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 15., hétfő 13:56
akkor verratti miért nyilatkozta le 25x hogy nem tudja h mi lesz a jövőjével,és hogy lehet ide igazol..ancelotti azzal a feltétellel jött el a psg-től hogy idén nem vesz onnan senkit. szóval rosszul érzed ibrát.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 15., hétfő 13:55
és csak ide jöhet?pheco írta:Az hivatalos hír volt, nem csak kacsa? Főleg így, hogy odament Cavani, ketten együtt nem férnek el a pályán szerintem, akkor csak reménykedem továbbra is.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 15., hétfő 13:53
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 15., hétfő 13:52
Szerintem ez a feltétel kacsa.Galacticos írta:ancelotti azzal a feltétellel jött el a psg-től hogy idén nem vesz onnan senkit. szóval rosszul érzed ibrát.pheco írta:de inkább Ibrát érzem
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 15., hétfő 13:49
ancelotti azzal a feltétellel jött el a psg-től hogy idén nem vesz onnan senkit. szóval rosszul érzed ibrát.pheco írta:de inkább Ibrát érzem
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. július 15., hétfő 13:44
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 15., hétfő 13:41
HozzászólásSzerző: sander » 2013. július 15., hétfő 12:48
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 15., hétfő 12:45
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. július 15., hétfő 12:42
hát nekem sem. a játékosaink visszafejlődtek labdakezelésben, mióta ez a nagytudású stáb nyomatta az edzéseketeReMA írta:Kinek? Nekem biztos nem.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 12:29
Nincs mitMorataMartin írta:Köszönöm szépen!
Mindig azon gondolkoztam, hogy melyik mesefigurához hasonlít, de sose ugrott beMorataMartin írta:Ui.: Rui Faria hiányozni fog
HozzászólásSzerző: eReMA » 2013. július 15., hétfő 12:28
Kinek? Nekem biztos nem. Az egy dolog, hogy számomra már ránézésre is retardáltnak tűnt, de hogy olyanok üljenek a padon akik képtelenek magukon uralkodni... 1X... 2X... 3X... És az agyatlan képes végigfutni ugyanazokat a köröket, de nem jön rá, hogy csak árt. Örülök, hogy (remélhetőleg) higgadtabb lesz a pad. Na és remélhetőleg az öltöző is.Ui.: Rui Faria hiányozni fog
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 15., hétfő 12:21
Köszönöm szépen!Géci írta:Ancelotti mint edző, Zidane, Paul Clement mint segédedzők, Williem Vecchi lesz a kapusedző, ha jól olvastam meg Giovanni Mauri lesz az erőnléti edző + Ancelotti fia Davide Ancelotti lesz Mauri asszisztense... Én ennyit tudok! Tudtommal Karanka lóg a levegőbenMorataMartin írta:Akk hogyan is fog felépülni Ancelotti edzői stábja? Karanka marad a stábban?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 12:03
Ancelotti mint edző, Zidane, Paul Clement mint segédedzők, Williem Vecchi lesz a kapusedző, ha jól olvastam meg Giovanni Mauri lesz az erőnléti edző + Ancelotti fia Davide Ancelotti lesz Mauri asszisztense... Én ennyit tudok! Tudtommal Karanka lóg a levegőbenMorataMartin írta:Akk hogyan is fog felépülni Ancelotti edzői stábja? Karanka marad a stábban?
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 11:53
Gerr90 írta:Az utóbbi valószínűbb. Gondolj csak bele, egy -szerintem indokolatlanul- ennyire taksált játékost milyen csapatokkal hozhatnak szóba? Az orosz/arab tulajdonosú újgazdagokkal, a Real Madriddal és esetleg a Barcaval. Slussz, ennyi.
Hiába jönnek elő a firkászok Poolos vagy Espanyolos hírekkel, azokra mindenki csak legyint, tudják, hogy hatalmas kamu, de így hihető, mert ezek a klubok hajtottak már végre ilyen volumenű átigazolásokat.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. július 15., hétfő 11:35
Itt nem. El lesz adva.Ez a Cheryshev mennyire reménység? Egy korrekt kiegészítőember szintet elérhet?
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem