thiago pedig ebben a szezonban már 23 lesz, ANNYIRA már nem fiatal, ha a MAI focit nézzük, és szétnézünk a 21-23 éves korosztályban, hogy ki,hol,merrre milyen szerepet is tölt be egy-egy nagy csapatban ennyi idősen.
Na kiváncsi vagyok hogy férnek majd meg Zlatannal...meg Blanc is lehet gondba,mer az egyik ugye került 63-ba,tehát illene kezdetni,a másik keres 14-et,úgyhogy azt is...
Attól félek hogy a svédet a végén még tényleg ideeszi a fene,de mondjuk alligha bírnánk szuflával a fizetését(jó,tudom,azt mondta kevesebbért is jönne,akkor nem 14 lenne hanem 10...
)pláne hogy Illaraert most adtunk ki közel 40-et...
Egyébként meg tényleg kezdünk összeállni,csak nekem mégis ilyen magyar népmese feelingem van,olyan hoztam is meg nem is...egyrészt,elférne még egy amolyan robotfajta a kp-ra,gondolok itt Kondogbiara,hisz más nem nagyon lenne....aztán a sok fiatal,az is talány,hogy hogyan állnak majd össze...tudom,idén nem várok sokat,persze,nekem ugyan van türelmem de a vezetőségnek,socioknak,pláne az ultraknak lesz e...márha gyengébben adják elő,mint ahogy az elvárható...
A csatárkérdés számomra nem kérdés,nekem jó ez a Benzema-Morata duo,egyenlőre,aztán télen lehet hozni valakit,ha bohém franszia barátunk nem jól muzsikál...aztán ugye ott van még Jesé,aki játszott hamiscentert,de ugye Mou kijelentette,hogy nála ilyen poszt nincs,akkor rakta ki Toril szélre...tehát akár ő is bevethető centernek.Na majd meglátjuk.