wZoLee7 írta:Jah meg ez az alibi passzos rész, nem tudom ki találta ki de jó nagy marha lehetett. Áll a kp-n labdával, tőle balra Marcelo vagy Isco, jobbra Modric, előtte letámad az ellenfél, mert CR áll mint f... a lakodalomban. Modric szervezi a támadásokat, így ha megjátszható jó választás, Marceloról és Iscoról meg mindenki tudja mire képes a szélen, szintén nem lehet mellé lőni azzal ha oda passzol. Persze az ő hibája, közel állnak hozzá és a sima passzt választja, nem adja el a labdát...jaaaj Tony..
Leírtad hogy Kroos mellett ki miben erős,és mit csinál,de azt te se hogy a német mit tud. Vagyis de,hogy oda passzolja a legközelebbi embernek,mert azok majd megoldják. Ő nem képes rá,mert nem mozgékony,nem dinamikus,kényelmesen elkéri a belső védőktől a labdát.
Nehéz ezt beismerni,és nem azt mondom hogy rossz játékos,csak nálunk szerintem nem erre van szükség,kicsit sokoldalúbb kpsra. A védekezése se extra,támadása sem. Nem értem miért kéne védeni,mi az indíttatás rá.
ha CR a tőle 3 méterre áll labdás emberre se hajlandó védekezni, akkor valakinek a kp-ról kell kilépnie a labdás emberre, ez rendszerint Isco vagy Kroos (mert ugye CR hozzájuk játszik közelebb, és nem Modrichoz). Na már most ha egy emberre két támadó jut akkor az ott elég nehéz meló,
Ezt nem értem megmondom őszintén.Elképzelni se tudom hogy mire gondolsz.
Kezdjük ott hogy én nem letámadásról beszéltem. Az más,ott kell az egész csapatos letámadás.
Viszont amikor fölvesszük a védekezést..
Akkor már mondottam,két négyes sor elég.Nem tudom egyszerűen elképzelni hogy te mire gondolsz,miért jönne ki létszámfölény? Illetve hol? Kaputól mondjuk 60 méterre,ha belép a belső védő és CR vagy Benz nem veszi föl?
A másik hogy ilyen nincs a mai futballban,terület védekezés van,aztán hogy melyik zónába kezdődik a védekezés,ott kell arra törekedni hogy ne legyenek föl passzok,hanem oldalpasszra kényszeríteni az ellenfelet,aztán ha ebben hibáznak,akkor kitámadni és párharcot kezdeményezni.
Na már most ahol mi a védekezésünket szoktuk általában kezdeni az kb a középpálya,kaputól olyan 40-50 méter. Ergo ha Ronaldo rohangál az ellenfél védővonalában Benzemával karöltve ugyanúgy kiesnek a védekezésből,mivel mélységben visszamozognak,és elkérik az ellenfél kpsai simán,mert nem ott kezdődik a védekezésünk,tehát Modric és Kroos nem megy velük,mert nem ez a taktika,hanem várják őket kicsit mélyebben,és ott úgy fedik a föl passz sávokat hogy ne lehessen följebb vinni a támadásukat.
Azaz passzív védekezés van abban a zónában ahol CR és Benz van.
Ezért hangsúlyozom hogy 4 védő-4kp elég kell hogy legyen,ha jól le vannak fedve a területek,és a párharcokat mi nyerjük meg akkor nem lehet baj belőle.