Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
kb 10 éve jött be ez a bratyizás, én azon nőttem fel, amikor tényleges kompetitív volt és mindenki meg akarta mutatni, hogy ő a legjobb. sztem ez a kosárlabda, nem az hogy elmegyünk hajigálni üresből védekezés nélkül 200 pontokat.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
2000es évek legeleje óta erről szól a buli.hehe írta:a régiek forognak a sírban, majnem 400 pont és pacsizás meg haverkodás az allstaron, mindenki jól meg van fizetve, mindenki mindenkinek a barátja és tesója.
megyek hányni.
Átkozottak,kiélvezik,hogy végre együtt pattogtathatnak azokkal az emberekkel, akikkel amúgy szezon közben ellenfelek, és pályán nem bratyizhatnak.
Nekem jó volt látni a Westbrook-Curry-Durant-Green sort együtt a pályán, utóbbi 3 abszolút kedvenc.
Ezeknek sose úgy ülök neki,hogy húú de nagy meccs lesz, hanem szórakoztassanak. Nem tudom ezzel egy évben egyszer miért van baj, minek nézed ha zavar,hogy egyesek jóban vannak egymással? Tudvalevő volt,hogy ez lesz, pláne itt Bryant utolsó fellépése is rátett még egy lapáttal.
20 éve is meg voltak fizetve a játékosok,ez nem tudom hogy jön ide.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hehe
a régiek forognak a sírban, majnem 400 pont és pacsizás meg haverkodás az allstaron, mindenki jól meg van fizetve, mindenki mindenkinek a barátja és tesója.
megyek hányni.
megyek hányni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Igazad van, ne haragudj
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Elit freeflow shooter, a fogadóirodáknál ő volt az egyik top contender. Nem értelek...nmate írta:Nash vicces volt amúgy De Drummond hogyan kerülhetett oda, az rejtély.
Nem illik.
- nmate
Nash vicces volt amúgy De Drummond hogyan kerülhetett oda, az rejtély.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Igen,de amikor jobban számított akkor 10et adott végig Értelek amúgy,itt addig húzták amíg LaVine nem nyert. Nekem az utolsónál jobban is tetszett,de előtte Gordonnak adtam volna már. Ez van,örüljünk neki. Barton meg kapja össze magát,jövőre megpróbálhatja talán újra.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- nmate
Amikor mindenki 10-et ad Gordonnak, ő csak 9-et akkor is...
Nyilván, nem ezen múlt, de elég nagy genyóság.
Nyilván, nem ezen múlt, de elég nagy genyóság.
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Mármint miért?nmate írta:Shaq egy pöcs volt most.Marci77 írta:Ez a zsákoló verseny nagyon ott volt. Mondjuk én már korábbi körnél Gordonnak adtam volna,vagy legalább megosztva. Ezt LaVine-on is láttam,ő se érezte ezt így jogosnak.
- nmate
Shaq egy pöcs volt most.Marci77 írta:Ez a zsákoló verseny nagyon ott volt. Mondjuk én már korábbi körnél Gordonnak adtam volna,vagy legalább megosztva. Ezt LaVine-on is láttam,ő se érezte ezt így jogosnak.
- Marci77
Ez a zsákoló verseny nagyon ott volt. Mondjuk én már korábbi körnél Gordonnak adtam volna,vagy legalább megosztva. Ezt LaVine-on is láttam,ő se érezte ezt így jogosnak.
Háromponos behúzta Klay,annak örültem,Towns meg a skill-t. Na az meglepett,de ügyes volt.
Háromponos behúzta Klay,annak örültem,Towns meg a skill-t. Na az meglepett,de ügyes volt.
- nmate
Most már tényleg Gasol lesz a legjobb dobó a kezdőben
Remélem a Detroit beéri őket valahogy.
Remélem a Detroit beéri őket valahogy.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Buttler 3-4 off, következő 2 meccs sztem így tuti kuka ( cavs,toronto). 27-27 egy Bullstól...NOT ENOUGH!!!
Persze, nem is erre gondoltam, csak nagyon nagy a kontraszt a GSW és a többi csapat között, és igazából már tavaly is az volt, ez nekem pedig sok. Egy évnyi dominálás is sok nekem egy major sportban, mert pont az a jellemző ezekre, hogy ilyenek nem nagyon fordulnak elő, pont a salary cap miatt, ezért is bírom.Zsombor írta: Itt szó sincs arról, hogy a Dubsnak több pénze lenne, vagy valami más kiváltságokkal rendelkeznének.
A GSW-nél ahogy elnéztem valami csillagok együttállása lehetett, hogy ilyen szerződéseket sikerült a tető alá hozni, nem is értem, mintha a játékosok direkt nem akarnának sokat keresni.
A jövőre beütő +20 millás cap változtatás meg egyenes közröhej, és így nemhogy simán együtt maradhat ez a GSW, hanem még plusz All-Start is adhatnak a csapathoz. Nem tudom, hogy ez csak egy ilyen kirívó alkalom az NBA történetében.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- hehe
ennyi a lényeg, itt a kell a titok nyitját keresni.Jerry West egy zseni
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Bizony, meg lehet nézni a Bostont is, Keleten a 3-ik helyen állnak, nincsen semmilyen nagy sztárjuk, a Chicago meg tele van ismert nevekkel, és hol tartanak? Sehol sem..., és még lehetne sorolni, ott van pl. a Rockets, csőd..
Más: Az ESPN Top100-as listája így kezdődik: 1. Michael Jordan, 2. Kareem Abdul-Jabbar, 3. LeBron James, 4. Magic Johnson, 5. Wilt Chamberlain. Kínosan röhögökm mást nem tudok mondani...
Úgy mellékesen megnéztem és LeBron a rookie szezonja óta most futja a legrosszabb évét...
Más: Az ESPN Top100-as listája így kezdődik: 1. Michael Jordan, 2. Kareem Abdul-Jabbar, 3. LeBron James, 4. Magic Johnson, 5. Wilt Chamberlain. Kínosan röhögökm mást nem tudok mondani...
Úgy mellékesen megnéztem és LeBron a rookie szezonja óta most futja a legrosszabb évét...
Nincs ezzel semmi gond, egyszerűen brutál jó rotációt alakítottak ki, kemény munkával. Az a 8 ember Curry, Thompson, Green, Iguodala, Barnes, Rush, Barbosa és Clark. Curryt, Thompsont, Greent és Barnest ők draftolták. Iguodala a GSW-Denver párharc során mondta Curryéknek, hogy hozzájuk megy nyáron, de akkori sapkához mérten korrekt fizut kap. Barbosát Brazíliából kukázták ki. Bárki megtehette volna. Clarkot Denverből kukázták ki, bárki megtehette volna. Rush ugyanez. Bogutot Ellisért szerezték meg ezer éve, akkor döntöttek úgy, hogy Curry mellett teszik le a voksukat. Ezelit szintén ők építették fel. Livingstont is a Netstől hozták el. Itt szó sincs arról, hogy a Dubsnak több pénze lenne, vagy valami más kiváltságokkal rendelkeznének.PEEtör írta: Szomorú, szomorú, szomorú helyzet, hogy itt is ennyire felborult a liga, mint az európai fociban, pedig elvileg itt is van cap.
Egyszerűen annyi, hogy mostanra érett be a hosszú évek kemény munkája.
Jerry West egy zseni.Lakersnél anno ő draftolta Worthyt, Scottot, AC Greent, elhozta Pat Rileyt edzőnek. Kobe és Shaq is miatta kötöttek ki a csapatnál. Kyle Lowryt is ő fedezte fel. A Dubsnál pedig Thompson, Green, Barnes és Ezeli draftolása is neki köszönhető.
Ennyit tesz, ha normális tulajdonosok vannak, tisztességesen folyik a munka illetve ha a FP nem próbál GM-et játszani(mint LeBron).
ilyent már olvastam másik topicban is.borzasztó szar irányba ment el a 2000-es évek aranykorszaka. milyen játékosok voltak akkor?
most kik vannak?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
PEEtör írta: A GSW meccset nézegettem egy kicsit, és amikor kb a második sor játszott, azon gondolkoztam, hogy ezt a sort egy ligaalja csapatnál akár még kezdőnek is elfogadnák, szemben pl a Cavset hozom fel megint, ahol még a kezdők közül sem ülhetnének le padra máshol, kis (nagy) túlzással.
Szomorú, szomorú, szomorú helyzet, hogy itt is ennyire felborult a liga, mint az európai fociban, pedig elvileg itt is van cap.Zsombor írta:The Warriors have 8 players who are shooting .370 or better from 3 on 50+ attempts. The Heat have 1. And he's out for the year (T. Johnson).
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.