Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 13., szombat 6:47

___Samy___ írta:
wZoLee7 írta:Azt a 10.-et ne emlegessük már inkább...nagyon szép dolog, de Guardiola azt a bayernt elcseszte, a döntőben meg verve voltunk, ott nem a taktikának köszönhettük a győzelmet
Nehogy már 3! győzelmet magyaráznunk kelljen :lol:
De, kész vicc. A :fpalm: Nevetséges...

José kéne? Mit ért el ő a csúcs Pep Barca ellen? Pár x, aztán undorító focival pár égés után néhány győzelem, amikhez nem kevés szerencse is kellett. Tökös foci kell ide, nem olyan.

Ami sokkal aggasztóbb, hogy C szart nem ér, Bale sérülés után lesz, ami általában nála visszaesést jelent és elől így sincs meg az atuto erő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. február 13., szombat 6:13

nmate írta:Igazából Pepet mindenki elfelejti, ha idén LE megnyeri megint. Igen jó esélye van, legtöbb csapat leépült vagy épp a szárnyait bontogatja, ők pedig azóta is a csúcson...szomorú.

Mindegy is. Nagyon szét kell csapni közöttük. Ha az van, Suarezzel a saját vállát kell megetetni. Leszarom hogyan, meg kell őket verni.
Itt lett volna a megoldas :D Jose szabad volt... meg sem akartatok edzonek :D.
Maskepp nem igen van eselyunk ellenuk... szerencses csillagzat kell azon a napon nagyon Jose nelkul...
En mar nagyon varom, h menjunk a camp noba es Zizu megmerettessen... de realitast nezve ha nem lesz egy ujabb tortenelmi vereseg mar annak orulni kell.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 13., szombat 0:51

wZoLee7 írta:Azt a 10.-et ne emlegessük már inkább...nagyon szép dolog, de Guardiola azt a bayernt elcseszte, a döntőben meg verve voltunk, ott nem a taktikának köszönhettük a győzelmet
Nehogy már 3! győzelmet magyaráznunk kelljen :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 12., péntek 22:38

wZoLee7 írta:Miért, szerinted az isteni taktikánknak köszönhetően nyertünk? Szerintem nem. Itt most a taktikáról van szó.
Kaptunk egy golt pontrugásbol,amit kiegyenlitettunk,utánna meg osszeestek mint a gecisbugyi.
Nekik az volt a taktika hogy oltèk a focit.Mint mindig.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 12., péntek 22:36

Igazából Pepet mindenki elfelejti, ha idén LE megnyeri megint. Igen jó esélye van, legtöbb csapat leépült vagy épp a szárnyait bontogatja, ők pedig azóta is a csúcson...szomorú.

Mindegy is. Nagyon szét kell csapni közöttük. Ha az van, Suarezzel a saját vállát kell megetetni. Leszarom hogyan, meg kell őket verni.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 12., péntek 22:32

Azért ne túlozzunk, az isteni meg a Pep egy mondatban nagyon erős :D

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 12., péntek 22:29

Bale barátunk 2-3 ziccert rontott, Marcelo & Isco pedig lendületet hoztak, folyamatos nyomást gyakorolva a középpályás védekezésre és ezzel feltörték azt. Csak rendre tökéletesen mentettek az Atleti védők utolsó pillanatokban.
Persze, szerencse hogy pont a 93. percben hagyott ki az agyuk egy szögletnél, de előtte is megvoltak a lehetőségek. Ki lehet ezt emelni, de nem lehet ennyire lebontani.

A Bayern meccsen pedig megverte Carlo Pepet...de persze az isteni Pep rontotta el. Ez lehetne akár egy hungarokatalán egyesület szlogenje is.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 12., péntek 22:23

Miért, szerinted az isteni taktikánknak köszönhetően nyertünk? Szerintem nem. Itt most a taktikáról van szó.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 12., péntek 22:19

:lol: :lol: :lol: :lol:
Oké.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 12., péntek 22:18

Azt a 10.-et ne emlegessük már inkább...nagyon szép dolog, de Guardiola azt a bayernt elcseszte, a döntőben meg verve voltunk, ott nem a taktikának köszönhettük a győzelmet

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 12., péntek 21:18

R.M.C.F írta:
Miro:

Nem szeretnék a vitába beszállni,meg nem is fogok,csak engedj megy egy aprócska véleményt,tanácsot.
15 éve ezt tanulod,ez dicséretes,tényleg,én le vagyok maradva,nekem "ekkora" múltam nincsen. Én nagyra becsülöm azt aki nem rest tanulni,aki szorgalmas,de sajnos kell ehhez nagyfokú tehetség is,azt nem mondom,vagy nem mondhatom hogy ez neked nincsen,nem ismerlek.
Bár....sok véleményt elolvasva végül is lehet hogy ez is elég ahhoz hogy a világ legjobb edzője legyél,hiszen sokaknak az a véleménye hogy pl ronaldo csak a fizikumából és sebességéből él meg. :lol: :lol:

Szóval,nem is rabolom az idődet. Az a két vonalas,4-4 fős védekezési rész szerkezet elég régi módszer,nem azt mondom hogy elavult,de azt hinni hogy arra nincsenek megfelelő korszerű átjátszási módszerek az csacskaság lenne.
Mezey György: Én vagyok a világ legjobb edzője című könyvből idézek:
Ez egy pozíciós szerkezeti felállás,területvédekezéssel.

Ez a rend már akkor divat volt amikor még Samatha Fox mellei között aludtam el,és az nem ma volt ugye. Az a bizonyos 80as évek vége :hmmm:
Ezt a módszert sokáig alkalmazták(ezek szerint anno remek volt),ja ....igen,az volt...én is játszottam még ebben,a 90-es években. Mint balos vagy jobbos szélső kp-ás....na szóval addig volt jó,amíg nem találtak ki rá egy megoldást.....mert az ész mindig TÖBB mint a test. Ezért hasznosabb és nagyobb focista egy modric egy iniesta mint egy felesleges trükkös triblis(neveket hagyjuk).
Hidd el nekem a labdarúgás taktikájában elképzelhetetlen lehetőségek rejlenek..... még ma is. Hidd el.

Kialakultak több vonalas szerkezetek(3 helyett 4) vagy a barca általi elmozgó rendszer ahol bármikor tudsz az alap 3 vonalból 4et kreálni........pontosan azért,hogy ezeket a lezárt vonalakat ki lehessen cselezni...sikerült,ma már nem is nagyon alkalmazzák az echte kontra alapú 4-4-2 őt..max észak koreában a kimirszen 2 ligában vagy kambodzsában a polpot eredevisionban,ahová 20 év alatt nem ért el a megoldás szele...illetve alkalmazzák,de megosztott birtoklási és szerzési fázisokra osztják,ahol más szerkezeti rendet alkalmaznak,ezeket variálják,attól függően hogy labdát birtokolsz vagy szerezni akarsz,ebből indul ki MINDEN.
Ha egy 70 méter széles pályán arra apellálsz hogy vonalban megfogod az ellenfelet akkor úgy jársz mint mi a Juve ellen(akkor is ha 4-3-3ba állsz fel és nem mozogsz fel és vissza,nem tolod el a vonalakat) ,azon a meccsen kb 15 perc alatt megláttam a juve méregfogát és reagáltam volna rá..........egyszerűen eltolják a vonalaikat,felépítenek egy 4 vonalas rendet,ahol oldalirányú elmozgásokkal elmozdítják a Te felállt embereidet, és egyszerűen tengely irányban egy egy visszalépésre felpasszt adva átjátszanak mint a pinty.
Vannak felállások pl a korábbi milan rombusz vagy a barca 4-3-3 ahol messi visszalép egy fél vonalat vagy iniesta lép egyet fel,és buszkecc bármikor fel tudja passzolni tengelybe úgy hogy Te hiába állsz fel 4es vonalban,egyszerűen közöttük egy fellépésre vagy visszalépésre felpasszolnak egy fél vonalat és át vagy baszva mint a lengyel piacon.
A korai barcában ezt pl villa csinálta nagyon kulturáltan messivel,és pedroval....villa nagyon okosan tudott beindulni,és jól érezte az ütemeket,befelé mozdult,befelé mozdítva el a védőt(legyen ez most arbeloa)mögötte Iniesta vagy a bal bekk már mozog is fel.....ott a terület.....hja...hogy Te okos vagy levédekezed? aha...Messi már lép is vissza egy fél vonalat és kapja a felpasszt xavitól.....persze rá kimozdul pl pepe...hogy fogja,ezzel a védekezésünkön rés keletkezik..messi visszajátssza egyből a fellépő xavinak,aki a közepe felé bemozduló pedrora lövi...és ott a kapus-támadó pozició..
Lehet hogy ez most mosolyt fakaszt,de ez egy mágnes táblán jól bemutatható és tanítható. 3ból 1x be is jön....a foci is kicsit matematika.
Amikor Te egy vonalat képzelsz el ami lezár egy nagyobb területet,akkor az ellenfél azt mondja:
kifelé helyezkedek,ezzel széthúzom a vonalat,kvázi 15 méterenként lesz egy védőd,ott köztük rést találva felpasszt alkalmazok,egy visszamozgóra,a mi kp-ánk szemből fellép,a védekező kp meg kell hogy forduljon és fel kell hogy vegye a pozicióit(egy forduló ember mindig esélytelenebb mint egy szemből felmozgó)...... és voálá......ott az emberelőny..
Persze ehhez edző kell.....olyan aki lát. Mi a juve ellen pont igy kaptunk ki....egy szarabb csapat,taktikailag levert minket. Mert a taktika erősebb fegyver lehet mint a konkrét tudás.
Az első 10 perc mindig arról szól,hogy feltérképezd az ellenfél taktikáját és gyenge pontjait.....ez megvan....akkor mehetsz neki.
nekünk sok gyenge pontunk volt.Bár én ehhez nem értek.
Ja,a mezeys könyv.....persze kamu,csak kitaláltam....hogy lenne az a csótány a legjobb edző.
:agree: Szerintem helytálló amit írsz. Az érvek is életszerűek.. Igazad lehet.
De Carloval a 10. a 4-4-2-vel nyertük meg. Nem? Dm-xabi-modric-Bale. Ez volt a védekezés,és a támadásnál föltolta magát Gareth,aztán ebből lett egy 4-3-3,amiben DM bejátszott egy laza 40 métert Marceloval.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. február 12., péntek 21:09

Én ezeket nem az interneten olvasom ám,hanem 15 éve tanulom. Ne hogy már újra akard írni a foci alapelveit.
Miro:

Nem szeretnék a vitába beszállni,meg nem is fogok,csak engedj megy egy aprócska véleményt,tanácsot.
15 éve ezt tanulod,ez dicséretes,tényleg,én le vagyok maradva,nekem "ekkora" múltam nincsen. Én nagyra becsülöm azt aki nem rest tanulni,aki szorgalmas,de sajnos kell ehhez nagyfokú tehetség is,azt nem mondom,vagy nem mondhatom hogy ez neked nincsen,nem ismerlek.
Bár....sok véleményt elolvasva végül is lehet hogy ez is elég ahhoz hogy a világ legjobb edzője legyél,hiszen sokaknak az a véleménye hogy pl ronaldo csak a fizikumából és sebességéből él meg. :lol: :lol:

Szóval,nem is rabolom az idődet. Az a két vonalas,4-4 fős védekezési rész szerkezet elég régi módszer,nem azt mondom hogy elavult,de azt hinni hogy arra nincsenek megfelelő korszerű átjátszási módszerek az csacskaság lenne.
Mezey György: Én vagyok a világ legjobb edzője című könyvből idézek:
Ez egy pozíciós szerkezeti felállás,területvédekezéssel.

Ez a rend már akkor divat volt amikor még Samatha Fox mellei között aludtam el,és az nem ma volt ugye. Az a bizonyos 80as évek vége :hmmm:
Ezt a módszert sokáig alkalmazták(ezek szerint anno remek volt),ja ....igen,az volt...én is játszottam még ebben,a 90-es években. Mint balos vagy jobbos szélső kp-ás....na szóval addig volt jó,amíg nem találtak ki rá egy megoldást.....mert az ész mindig TÖBB mint a test. Ezért hasznosabb és nagyobb focista egy modric egy iniesta mint egy felesleges trükkös triblis(neveket hagyjuk).
Hidd el nekem a labdarúgás taktikájában elképzelhetetlen lehetőségek rejlenek..... még ma is. Hidd el.

Kialakultak több vonalas szerkezetek(3 helyett 4) vagy a barca általi elmozgó rendszer ahol bármikor tudsz az alap 3 vonalból 4et kreálni........pontosan azért,hogy ezeket a lezárt vonalakat ki lehessen cselezni...sikerült,ma már nem is nagyon alkalmazzák az echte kontra alapú 4-4-2 őt..max észak koreában a kimirszen 2 ligában vagy kambodzsában a polpot eredevisionban,ahová 20 év alatt nem ért el a megoldás szele...illetve alkalmazzák,de megosztott birtoklási és szerzési fázisokra osztják,ahol más szerkezeti rendet alkalmaznak,ezeket variálják,attól függően hogy labdát birtokolsz vagy szerezni akarsz,ebből indul ki MINDEN.
Ha egy 70 méter széles pályán arra apellálsz hogy vonalban megfogod az ellenfelet akkor úgy jársz mint mi a Juve ellen(akkor is ha 4-3-3ba állsz fel és nem mozogsz fel és vissza,nem tolod el a vonalakat) ,azon a meccsen kb 15 perc alatt megláttam a juve méregfogát és reagáltam volna rá..........egyszerűen eltolják a vonalaikat,felépítenek egy 4 vonalas rendet,ahol oldalirányú elmozgásokkal elmozdítják a Te felállt embereidet, és egyszerűen tengely irányban egy egy visszalépésre felpasszt adva átjátszanak mint a pinty.
Vannak felállások pl a korábbi milan rombusz vagy a barca 4-3-3 ahol messi visszalép egy fél vonalat vagy iniesta lép egyet fel,és buszkecc bármikor fel tudja passzolni tengelybe úgy hogy Te hiába állsz fel 4es vonalban,egyszerűen közöttük egy fellépésre vagy visszalépésre felpasszolnak egy fél vonalat és át vagy baszva mint a lengyel piacon.
A korai barcában ezt pl villa csinálta nagyon kulturáltan messivel,és pedroval....villa nagyon okosan tudott beindulni,és jól érezte az ütemeket,befelé mozdult,befelé mozdítva el a védőt(legyen ez most arbeloa)mögötte Iniesta vagy a bal bekk már mozog is fel.....ott a terület.....hja...hogy Te okos vagy levédekezed? aha...Messi már lép is vissza egy fél vonalat és kapja a felpasszt xavitól.....persze rá kimozdul pl pepe...hogy fogja,ezzel a védekezésünkön rés keletkezik..messi visszajátssza egyből a fellépő xavinak,aki a közepe felé bemozduló pedrora lövi...és ott a kapus-támadó pozició..
Lehet hogy ez most mosolyt fakaszt,de ez egy mágnes táblán jól bemutatható és tanítható. 3ból 1x be is jön....a foci is kicsit matematika.
Amikor Te egy vonalat képzelsz el ami lezár egy nagyobb területet,akkor az ellenfél azt mondja:
kifelé helyezkedek,ezzel széthúzom a vonalat,kvázi 15 méterenként lesz egy védőd,ott köztük rést találva felpasszt alkalmazok,egy visszamozgóra,a mi kp-ánk szemből fellép,a védekező kp meg kell hogy forduljon és fel kell hogy vegye a pozicióit(egy forduló ember mindig esélytelenebb mint egy szemből felmozgó)...... és voálá......ott az emberelőny..
Persze ehhez edző kell.....olyan aki lát. Mi a juve ellen pont igy kaptunk ki....egy szarabb csapat,taktikailag levert minket. Mert a taktika erősebb fegyver lehet mint a konkrét tudás.
Az első 10 perc mindig arról szól,hogy feltérképezd az ellenfél taktikáját és gyenge pontjait.....ez megvan....akkor mehetsz neki.
nekünk sok gyenge pontunk volt.Bár én ehhez nem értek.
Ja,a mezeys könyv.....persze kamu,csak kitaláltam....hogy lenne az a csótány a legjobb edző.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 12., péntek 20:43

Ugyanaz a velemenyem mint csokinak...lentebb is irtam, Kroos topikban is irtam. De kesebb visszaterhetunk ra, dolgoznom kell.
Jó, én ezt elhiszem. Viszont a lenti kijelentésed továbbra sem értem.

A hozzászólásaid alapján nekem az jön le, hogy szerinted a védekezésbeli problémák Kroosnak köszönhetőek, mert nem elég jó a labdaszerzésben. Erre írtam azt, amit idéztél. De attól, hogy most Kroos helyett egy Verratti van, talán csak részlegesen oldaná meg a problémát. A jelenlegi rendszerben vele sem lennénk beljebb érdemlegesen.

Azt hiszem te írtad a vmelyik nap, hogy mivel majdnem mindenki támad (szélső védők, Isco, Modric feljebb lép), ezért Kroos marad hátul egyedül. Egyrészt ez baj, túl sok a támadó ember. Másrészt labdavesztéskor ha nincs meg a megfelelő visszazárás a többiektől, akkor cseszheted, hogy ki van Kroos helyén, lehet az Verratti, vagy akárki is, ki fogják játszani. Egy emberrel nem lehet menni semmire védekezésben. Ha megvan a visszazárás, akkor semmi probléma nincs. De pontosan erről írt CSOki is. Taktikailag kell az ilyen helyzetekre felkészíteni a csapatot, mert nem elég az, hogy visszafutok, tudni kell azt is hogy hová, mikor (ugye Isco). Plusz a fent lévőknek folyamatosan a labdást kell zavarni, amihez fizikailag toppon kell lenni, és az meg Zidane szerint lófasz.

A középpályának az elsődleges prioritása a labdatartás, nem a labdaszerzés. Kroos meg nem annyira szar védekezésben, hogy megérje feladni a Modriccal való párosát, ilyen duó nagyon kevés csapatnak van jelenleg. Ha a tavaly őszi, Ancelotti féle brigádot megközelítenénk játékban, az már nagyon jó lenne. Minden szempontból.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 12., péntek 20:37

ziro4vr írta:
miro írta: Én ezeket nem az interneten olvasom ám,hanem 15 éve tanulom.
Kitől, Verebestől meg Bognár Gyuritól? :lol:

De tetszik hogy most Kroos lett a közellenség, jó is mikor nem Bale van a középpontban, mi? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy nagyon jó.. :shifty: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. február 12., péntek 19:51

___Samy___ írta:
Te tovabbra is kevered dolgokat.
Hallgatlak.
Ugyanaz a velemenyem mint csokinak...lentebb is irtam, Kroos topikban is irtam. De kesebb visszaterhetunk ra, dolgoznom kell.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 12., péntek 19:41

numberone1 írta:
CS0ki írta:
Egyébként amikor feláll a védelmünk, akkor nem is nagyon szoktunk mi sem gólt kapni. Nem ott van a problémánk, hanem a labdavesztés után. Persze ez nem nagy meglepetés, minden csapatnál a kontrák levédekezése a nehéz, ebben nyilván nincs újdonság. De a labdavesztéseket is lehet jól meg kevésbé jól lereagálni.
+1
Nem veletlen, h a csapatok tartanak vkit a kp-n aki ebben vmi pluszt tud adni. Lehet mondani, h csapat vedekezes...de labda vesztes utan keptelenseg,h a tamadok visszaerjenek az ellenfel kontrainal. Ez fizkalisan lehettelen es elkepzelhetetlen. Most neztem vissza a Granada elleni meccset es sok ilyen szituacionk volt. Pl. a goljuknal Modric lepeshatranyban volt, nem volt eselye beerni az ellenfel jatekosat. A vedelem pedig kiszolgaltatott volt ott mar.

Mondjuk Modricot konkrétan a bíró tartotta fel, már a labdavesztesis ezért volt...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 12., péntek 19:35

Én még mindig azt tartom, hogy miénk a világ legjobb középpályája. Egyrészt nálunk van az egyike a kevés klasszis focistáknak, másrészt van egy nagy munkabírású német robotunk aki szinte hibátlanul passzol, illetve ezt meg lehet spékelni akár egy mélységi ütközőgéppel, egy fiatal, erőtől duzzadó lendületes b2b játékossal vagy egy művésszel is.

Csak ki kéne használni.

A védekezésnél egyértelmű kell ez a 4-4 középpályás-védelem sor, ezzel nyertünk BL-t is ugyebár, nem véletlen. Csak hát kell, hogy visszazárjon mindegyik jómadár.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 12., péntek 19:32

Hallgatlak.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 12., péntek 19:27

miro írta: Én ezeket nem az interneten olvasom ám,hanem 15 éve tanulom.
Kitől, Verebestől meg Bognár Gyuritól? :lol:

De tetszik hogy most Kroos lett a közellenség, jó is mikor nem Bale van a középpontban, mi? :mrgreen:
Nem illik.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. február 12., péntek 19:23

CS0ki írta:
Egyébként amikor feláll a védelmünk, akkor nem is nagyon szoktunk mi sem gólt kapni. Nem ott van a problémánk, hanem a labdavesztés után. Persze ez nem nagy meglepetés, minden csapatnál a kontrák levédekezése a nehéz, ebben nyilván nincs újdonság. De a labdavesztéseket is lehet jól meg kevésbé jól lereagálni.
+1
Nem veletlen, h a csapatok tartanak vkit a kp-n aki ebben vmi pluszt tud adni. Lehet mondani, h csapat vedekezes...de labda vesztes utan keptelenseg,h a tamadok visszaerjenek az ellenfel kontrainal. Ez fizkalisan lehettelen es elkepzelhetetlen. Most neztem vissza a Granada elleni meccset es sok ilyen szituacionk volt. Pl. a goljuknal Modric lepeshatranyban volt, nem volt eselye beerni az ellenfel jatekosat. A vedelem pedig kiszolgaltatott volt ott mar.
Az, hogy a védekezésben nincs meg a kellő stabilitás, az nem Kroos jelenlétére vezethető vissza. Továbbra is tartom, hogy legtöbbször Isco és CR a ludas. Isco elszántságával nincs semmi probléma, de egyszerűen nem érzi, hogy hová kell visszazárnia, milyen területet vegyen fel. CR meg meg sem próbálja legtöbbször. És mivel így valakinek mindig arrafelé kell tolódnia, meg is van a baj.

Az egyik, h Isco jelenleg kell, mert a tamadok sovanyak lennenek harman. Nyaron majd ujra at lehet gondolni, h CR es Isco mar keves a kezdohoz vagy sem es talalunk olyan embereket akik jobbak lesznek csapat szinten... de akkor is lesz labdavesztes es szukseg lesz vkire a vedelem elott.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Vissza: