Jó meccs volt, örülök a győzelemnek. Nekem ez így összességében tökéletes volt.Pesszimista Peti valami vélemény?
Egyébként tényleg.
Semmi baj nem volt ezzel.Az első félidő unalmas volt. Nem voltak elég agresszívak a támadó, és hát lássuk be, hogy a Roma betolta a buszt, valamint ez a 4 félidőből az első volt.
Nem volt jó az első 45 perc, de nem is volt olyan rossz ahogy sokan beállítják.
A második félidő elején jött a Róma, akkor kicsit megijedtem, de Cronaldo gólja jókor jött. Utána több helyzete volt a csapatnak, persze a Rómának is, mert még inkább megnyomták a támadásokat, mivel meg kellett nekik nyomni.
Nagy kérdés számomra a 2. félidő eleje. Hogy ez tudatos volt -e vagy sem. Ha nem,akkor szerencsénk volt, és az nem annyira jó, ha meg tudatos volt,az meg nagyon jó hír. Hiszen így kinyílt a Róma és nagyobb lett a terület.
Benzema határozatlan volt ma. Nem volt jó. Isco egy ilyen jellegű meccsen nem a legjobb választás talán..
James meg egyszerűen bűnrossz volt. Ha ma a helyén egy jó formában lévő Bale van, lehet gálát csinálunk a 2. félidőben. Többször is rá jött ki a figura, elbénázta. Mezőnyben is rossz volt.Fekete pont ez neki nagyon.
A védelem jó volt.
Nem értek itt sokakat. Ez egy BLpárharc volt, egy egyébként egyáltalán nem bűngyenge ellenfél ellen. Legalábbis az Olimpico nem egy egyszerű hely. Ez az eredmény, és játék lényegileg tökéletes. Persze, ha több a jó egyéni teljesítmény, és mondjuk bepörög Marcelo kapáslövése akár gála is lehetett volna. De nem lett. Ez így teljesen jó.
Sokan a Bayern és a Barca alázásából indulnak ki. De az csak 1-1 meccs volt, méghozzá csoportmeccs ahol az erősebb csapatnak bejött minden.
Ez meg egy párharc. És a visszavágón ekkora előnyből simán lehet gálát csinálni. (Most pl a Schalke agyonverése is egy teljesen kiugró, rendkívül látványos eredmény (idegenben!!!) a BL párharcok történetében. Nem gyakori az ilyesmi. Nem ezekből kell kiindulni...)
Nem kell fanyalogni a mai miatt. Nagyon jó az eredmény, pár jobb egyéni teljesítménnyel egészen pazar lehetett volna.
Tartottam a Rómától de a játékosok kellemes produktumot tettek le az asztalra. Nyugodtan aludhat ma minden madridista.