Megtettem a psg-t, ne kellemetlenkedj itt!nmate írta:Ma amúgy szerintem nem kap ki a Chelsea.
PSG könnyen elkényelmesedhetett ott a francia ligában.
Bajnokok Ligája
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az a PSG a hétvégén már keményen rápihent erre a meccsre, én fordítva érzem, lesimázzák játékban a londoniakat, lehet h nem lesz nagy különbség de sima lesznmate írta:Ma amúgy szerintem nem kap ki a Chelsea.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ma amúgy szerintem nem kap ki a Chelsea.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem teljesenJa, az tízezer körüli létszám, de marad így is még 10, na mindegy.
Már az az 50ezer is sok ha csak az átlagnèzoszámukat nèzem
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ja, az tízezer körüli létszám, de marad így is még 10, na mindegy.morientes írta:Ha jol tudom tuntetnek a vezetosèg ellen,mert lezárták az un "dèli kanyart" vmi incidens miatt,a jo multkor.Realista24 írta:Roma látom leszarja a meccset, 20ezer jegy várja még gazdáját.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Ha jol tudom tuntetnek a vezetosèg ellen,mert lezárták az un "dèli kanyart" vmi incidens miatt,a jo multkor.Realista24 írta:Roma látom leszarja a meccset, 20ezer jegy várja még gazdáját.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Megtudták érkezik a fehérvári huligán, visszamondták gyorsan.Realista24 írta:Roma látom leszarja a meccset, 20ezer jegy várja még gazdáját.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Roma látom leszarja a meccset, 20ezer jegy várja még gazdáját.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
és tényleg, keverem a szezont a fazonnal...morientes írta:Mármint Spallettivel
Ha Prandelli lenne,jobban odzkodnèk a meccstol
Na de lényeg a lényeg, hogy egyszer már megbukott a Romanál, megbukott a Zenitnél is. Azért mert a gyenge olasz kis csapatokat verték, még nem kell aggódni miattuk. 80-20 ide
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nagyon kemény meccs lesz,már korábban irtam, hogy leginkabb egy 0-0-t tudok elkepzelni,a Roma kemenyen fog vedekezni,es egyelore nekunk idegenben nem igazan megy. Maximum egy 1-1-et tudok meg elkepzelni,de nem fogadnek arra hogy nyerunk.
- morientes
Mármint SpallettivelAzért mert most Prandellivel hoztak pár meccset,
Ha Prandelli lenne,jobban odzkodnèk a meccstol
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Má' megint előjött a pánik a Romatól? Egyszer már lement a sorsolásnál. Akkor is a többség aggódott, hogy olasz ellenfelet kaptunk. Pedig az egyik legkönnyebb lesz. Azért mert most Prandellivel hoztak pár meccset, még nem kell félni tőlük. Ilyen Carpikat, vagy Caprikat, vagy miket vertek.... Ez a Roma nem a 2000es évek beli Roma, teljesen más. Ahogy ziroék is írták, ők nem fognak tudni olyan szervezetten védekezni mint egy Juve. A Barca lazán verte őket a csoportkörben, az 1-1-nél már nem volt tét. Nem lesz itt semmi gond, játékban és eredményességben is le fogjuk nyomni őket, akár nagyobb összegben is fogadni mernék.
És nem lebecsülöm őket, csak látom amit látok. Gyengék, mi jóval jobbak vagyunk Ha odatesszük magunkat (a BLben azért gondolom keményen oda fogják) akkor sima liba lesz.
És nem lebecsülöm őket, csak látom amit látok. Gyengék, mi jóval jobbak vagyunk Ha odatesszük magunkat (a BLben azért gondolom keményen oda fogják) akkor sima liba lesz.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Amúgy sosem értettem ezeket a megfogalmazásokat a hasonló szavazásoknál, miszerint "Mit vársz.." és szerintem sokan úgy értelmezik, hogy "Te szerinted mi lesz az eredmény?". A Mit vársz részhez szerintem mindenki győzelmet kéne jelöljön, aztán hogy mi lesz a végeredmény, az már nem feltétlenül győzelem.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
A Juventuson kívül komoly meccse nem volt Spallettinek, ahogy Zidanenak sem volt nagy meccse. Sem a Capri sem az Espanyol elleni meccs nem mutat sokat. Arról meg nem beszélve, hogy két más futballkultúráról is van szó. Szerintem baromi nehezen lehet ezzel a párral mit kezdeni. A papírforma azt mondaná, hogy sima Real továbbjutás, de az olasz csapatokban mindig ott van a meglepetés. A felől nekem sincs kétségem, hogy ha keményen végignyomja a csapat a 180 percet, akkor nem nagyon van taktika, ami megállíthatja a csapatot. Csak valami orbitális balszerencse.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet, hogy nem tipikus olasz csapat, de Spalleti tudja, hogy mi kell a Real ellen, és ez a Roma tudja azt, mert a játékosanyag megvan. Ha a szezon elejét is edzővel kezdtük volna, akkor most nem tartanék a meccstől, de így vannak kétségeim, de csak azért, mert ismét erősen benne van, hogy páran csak a mezt küldik fel a pályára.BarçaNorbi írta:Szerintem a Roma nem egy tipikus olasz focit játszó csapat, hanem pont, hogy támadni próbálnak, és ez sokszor visszaüt nekik. Tökéletesen fog feküdni a játékuk nektek, még ha a mostani meccsen nem is biztos, de otthon maximálisan biztos vagyok, hogy több gólos győzelem lesz, és két győzelemmel fogtok továbbjutni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
AS Roma meccsekSpalletti ennyi ido alatt mit tudott elèrni...
febr. 12. Serie A, 25. forduló I Carpi 3:1 »
febr. 7. Serie A, 24. forduló H Sampdoria 2:1 »
febr. 2. Serie A, 23. forduló I Sassuolo 2:0 »
jan. 30. Serie A, 22. forduló H Frosinone 3:1 »
jan. 24. Serie A, 21. forduló I Juventus 0:1 »
jan. 17. Serie A, 20. forduló H Hellas Verona 1:1
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Szerintem a Roma nem egy tipikus olasz focit játszó csapat, hanem pont, hogy támadni próbálnak, és ez sokszor visszaüt nekik. Tökéletesen fog feküdni a játékuk nektek, még ha a mostani meccsen nem is biztos, de otthon maximálisan biztos vagyok, hogy több gólos győzelem lesz, és két győzelemmel fogtok továbbjutni.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Igen ez is az igazság része, de az sem mellékes, hogy a listában a Milan és a Juventus dominál és a Roma (akkor) más szintet képviselt és csak a Calderón-érában futottunk össze velük, amikor vagy 6 éven keresztül ment az hogy az egyenes kiesésben azonnal kiesett a csapat, mindegy ki jött. Egyébként csoport meccsek során futottunk össze a Romával 2001-ben (szept. 11-én...), ott nyert a csapat idegenben, haza pályán 1-1 lett. A Roma azért nem az a tipikus olasz csapat, amióta nézem őket ez így volt.
- ___Samy___
Az, hogy egyenlieg jobbak vagyunk, azzal nem megyunk semmire. Nagyon sokszor azert jatszunk szarul, mert az ellenfel csapatkent folenk no, hiaba a gyenge nevek. A Roma tuti 200%-on fog porogni, meg akarjak mutatni.
Ha meg tenyleg azzal a 3-5-2-es felallassal allnak ki, akkor piszok nehez dolga lesz a kp-nak meg a csapatnak is.
Sztem 1-1 lesz. Karim betalal.
Ha meg tenyleg azzal a 3-5-2-es felallassal allnak ki, akkor piszok nehez dolga lesz a kp-nak meg a csapatnak is.
Sztem 1-1 lesz. Karim betalal.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Engem csak az aggaszt, hogy Zizu alatt idegenben a kis csapatok ellen is nagyon ganék voltunk.
NA most ez a Roma azért nem egy Betis, Granada szint az is biztos.
Ha ehhez hozzávesszük még azt is, hogy az utóbbi években rendszeresen fejtörést okoztak az olasz csapatok, főleg Olaszországban, az nem sok jóval kecsegtet.
Viszont az, hogy mégiscsak a BL-ről van szó, az sokkal nagyobb összpontosításra sarkallhatja a srácokat, mint mondjuk egy sima bajnoki a kiesőjelölt ellen. HA meg így lesz és mindenki odateszi magát, nem bénázunk, akkor ki kell jönni a különbségnek, már idegenben is.
NA most ez a Roma azért nem egy Betis, Granada szint az is biztos.
Ha ehhez hozzávesszük még azt is, hogy az utóbbi években rendszeresen fejtörést okoztak az olasz csapatok, főleg Olaszországban, az nem sok jóval kecsegtet.
Viszont az, hogy mégiscsak a BL-ről van szó, az sokkal nagyobb összpontosításra sarkallhatja a srácokat, mint mondjuk egy sima bajnoki a kiesőjelölt ellen. HA meg így lesz és mindenki odateszi magát, nem bénázunk, akkor ki kell jönni a különbségnek, már idegenben is.