HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 21., vasárnap 19:07
Palmarssonnak kisebb sérülése van úgy hallottam, azért inkább pihent a Flensburg ellen készülve már. Más kérdés, hogy Chema nem tud 20 percnél többet már. Sliskovic pozitívum, szerintem nagy meccseken is jó lehet, az EB-n is az volt, csak Sabate elcseszte az első fél évét, leépítette az önbizalmát. Nagy Laci pozitívum még és ennyi.
Ami aggaszt:
Mikler: ha nem magyar lenne, azt mondanám simán mehet, meg ha lenne elérhető klasszis alternatíva. Az a baj, hogy ő nem az a típusú kapus, aki 30-on túl még fejlődni fog. Nagy meccseken, nem hazai pályán meg soha nem volt klasszis. Aki ff-t akar nyerni, kell rendelkezzen egy Landin/Sterbik/Matias Andersson kaliberű kapussal. A Veszprémnek van két kiváló, de nincs egy igazi klasszis, aki nagy tét mellett még többet nyújt.
Ugalde: szörnyen gyenge lett, néztem a bemelegítést, Iváncsikkal együtt kb 8/2-t dobtak már ott is. Nincs bal oldalunk, úgy nehéz.
Zeitz: megint megsérült, mehet Quatarba amikor akar, nem segítség.
Ilic:a heteseken kívül le van épülve eléggé, ma is hagyni kellett volna a padon. Nem tudom mekkora befektetés még évekig itt tartani, a fizetése tükrében szerintem aggasztó.
Sulic:sajnos kezd nagyon leépülni, ami a korát tekintve nem meglepő. Cserélném azonnal a horvát válogatott beállójára.
Sabate:kiváló szakember, elsősorban védekezésben. Nem ért a támadójáték felépítéséhez, nem ismeri a kis trükköket, amiket egy korábbi játékos edző ismer. Nem jó motivátor és szerintem nem jó pedagógus, bár ezzel talán lehet vitatkozni. Ellenben nagyon jó lelkű ember, aki sorra adja a szerződéseket a 30+os játékosoknak.
Nem illik.