OFF
- ___Samy___
Re: OFF
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mennyire megbízhatóak ezek a "parkolók". Kulcsot ott kell-e hagynom minden esetben? Nem babrálnak hozzá? Ilyesmik.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Voltam 1-2-ben , bár nem tudom mire vagy kiváncsi? Kivisznek, kijönnek eléd, a kocsi áll a parkolóban, árakat meg látod a neten.Reptéri parkolókat szokott használni, vagy használt már valaki? Most itt elsősorban azokra gondolok, amik a reptér környékén vannak, nem konkrétan a reptéren lévőre.
Mindenféle infót szívesen fogadok. Köszcsi
Vagy nem ezekre gondoltál?
- ___Samy___
Reptéri parkolókat szokott használni, vagy használt már valaki? Most itt elsősorban azokra gondolok, amik a reptér környékén vannak, nem konkrétan a reptéren lévőre.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Fuentealbilla
Egy bizonyos szamu lejatszott jateknak kell lennie vagy valamekkora szintet elerni talan 10es szintet mar nem emlekszem egesz pontosan.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Sajnos nálam nincs ilyen opció.fiore írta:játékindítás -> különszobák
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
játékindítás -> különszobák :Đistimester írta:Valaki sejti egyáltalán, hogy a mostani honfoglalóban, hogy a pék édes nemi szervében lehet különszobát nyitni?
Vicc, hogy mennyire elkúrták az egészet, nagyon amatőrnek hat az egész oldal, régen sokkal letisztultabb volt, ráadásul nagyságrendekkel jobban nézett ki. Ez az "új" szintes rendszer sem tetszik annyira, nincs értelme.
.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Hát ha 3 év alatt nem változott, ebben az esetben, fel kell őket ismerősnek venni, majd szoba készítésnél berakni a nevüket, ki lehet ugye választani, majd nekik be kell joinolni.istimester írta:Valaki sejti egyáltalán, hogy a mostani honfoglalóban, hogy a pék édes nemi szervében lehet különszobát nyitni?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Valaki sejti egyáltalán, hogy a mostani honfoglalóban, hogy a pék édes nemi szervében lehet különszobát nyitni?
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, R. Carlos
Hungi Vígadó
Szeged legfelkapottabb helye jelenleg. 25-35-ös korosztály jár legfőképp, szombatonként.
Ezen kívül jobb helyek, gasztrokocsmák: Cirmi, Kapca, Maláta söröző. Név alapján mindet megtalálod facebookon, google alapján.
Hope this helps!
Szeged legfelkapottabb helye jelenleg. 25-35-ös korosztály jár legfőképp, szombatonként.
Ezen kívül jobb helyek, gasztrokocsmák: Cirmi, Kapca, Maláta söröző. Név alapján mindet megtalálod facebookon, google alapján.
Hope this helps!
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
csöcs.
mondjatok már nekem szegeden fasza igényesebb helyeket, beülős, élőzenés cuccot, ami péntek vagy szombat este szokott lenni.
köszcsi!!!!!!!
mondjatok már nekem szegeden fasza igényesebb helyeket, beülős, élőzenés cuccot, ami péntek vagy szombat este szokott lenni.
köszcsi!!!!!!!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Tisztázd már nekem kérlek, hogy én miért legyek büszke bárki más érdemeire, és kik azok, akik az én csoportomban vannak?Swineherd írta:444 színvonal ez a szerencsétlen buroklakó. Ő nyert. Jó, de miben?Pipita írta:Hát ő érvel, a csávó meg letrollozza, személyeskedni próbál találgatásokkal, nem tom hogyan oltás ez, nálam a srác nyert, elég egyértelműen.
PRK és Sófár Zsuzsi mellett büszkék lehettek erre az izére is.