Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
na nézzük marcot.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az nem gyenge lötyögés volt.
Akkor most melyik?Olyan "semmilyen" meccs volt,
Egyèbkènt èn is láttam,taktikailag kinyirta a párizs fociját a lille.
Tonkre**ta.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
x!ziro4vr írta:Kérdés, vajon végre sikerül megoldani, hogy ne jöjjön korábban a hang?
1 x 2
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kérdés, vajon végre sikerül megoldani, hogy ne jöjjön korábban a hang?
1 x 2
1 x 2
Nem illik.
köttesd kikelemen.istvan írta:Igazi vakulj paraszt ez az m4 elemzés.. Tudnak nyílakat húzni egy interaktív táblán!!! Brafó!!
Már annyiszor megfogadtam, hogy nem nézek ilyet...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Igazi vakulj paraszt ez az m4 elemzés.. Tudnak nyílakat húzni egy interaktív táblán!!! Brafó!!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ne inzultálj
Én mindig is csíptem, régóta szeretném ha beadná a derekát és jönne 4. embernek az első hármasunkhoz. Kezdőnek kevés, de komoly sebessége van, megveri 1on1 az embert és nagyon komoly mezőnymunkája van. Olyan, mint a mi Lucasunk csak mindenben jobb egy fokkal.
Én mindig is csíptem, régóta szeretném ha beadná a derekát és jönne 4. embernek az első hármasunkhoz. Kezdőnek kevés, de komoly sebessége van, megveri 1on1 az embert és nagyon komoly mezőnymunkája van. Olyan, mint a mi Lucasunk csak mindenben jobb egy fokkal.
- nmate
Moura kezd
bátor spártai barátomKostas Manolas, az AS Roma védője: “Nem félünk senkitől”
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az úgy kemény Akkor értem a felháborodástmorientes írta:Nem is fogok tobbet.440eurot csiptek ki a zsebembol.
Elvárható persze. De a mi meccsünk után egyből kapcsoltam oda. Az nem gyenge lötyögés volt. És ha Cavani nem ekkora kolbász, akkor nyerhettek volna.morientes írta:Nyilván jo az iksz,de otthon elvárhato lett volna...
Igen. A tartalékolás idézőjeles a kezdőre nézve. De azért voltak hiányzók. Már csak verratti miatt is, mert no Verratti, no party! De a játékra gondoltam amúgy. Abszolút nem voltak ott fejben. Olyan "semmilyen" meccs volt, azért írom, hogy a mai azé' más lesz. A Chelsea meg javulgat, javulgat, de még mindig nem az igazi. Az a hátvédsor egy vicc, főleg, hogy Zouma sincs már. Egy szerencséjük lehet, ha Courtouis kihozza a maxot magából.morientes írta:Lille ellen se tartalèkoltak mondom.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Chelsea: Courtois, Azpilicueta, Cahill, Ivanović, Baba Rahman, Fàbregas, Mikel, Pedro, Willian, Hazard, Costa
ki ez a Baba?
ki ez a Baba?
- morientes
Nem is fogok tobbet.440eurot csiptek ki a zsebembol.Nem vagyok egy nagy tippmix mágus, de a helyedben/helyetekben a bajnokságban nem tennék a PSGre.
Elvileg rekordot akarnak donteni,veretlenul bajnokok lenni.Nyilván jo az iksz,de otthon elvárhato lett volna...24 ponttal mennek, még veretlenek, talán 3 döntetlenjük van.
Lille ellen se tartalèkoltak mondom.Felállnak a legerősebb kezdővel, aztán majd kapja arcba a Chelsea! 3-1
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem vagyok egy nagy tippmix mágus, de a helyedben/helyetekben a bajnokságban nem tennék a PSGre.morientes írta:Azt a szaros lillet se tudták megverni,rendesen el is baszták a szelvènyem
24 ponttal mennek, még veretlenek, talán 3 döntetlenjük van. Ha csak 30 %ot adnak ki, a 20 csapatból vernek minimum 10et, 15el meg Xelnek. Azt a Lille meccset fel lehetett fogni egy barátságos, átmozgató meccsnek, a mai más lesz. Felállnak a legerősebb kezdővel, aztán majd kapja arcba a Chelsea! 3-1
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Játszott DM,Ibra...Matuidi...hát nemtom otthon mire tartalèkoltak.ateeemadrid írta:Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy már a BL-re tartalékoltak kicsit, látszott is rajtuk, hogy nem pörögnek annyira. Én raktam a PSG-t, habár egy kicsit tartok az X-től, Chelsea ellen mindig bennevan.X-re raktam.Azt a szaros lillet se tudták megverni,rendesen el is baszták a szelvènyem
A lille megfolytotta a focit,a párizs meg nem tudott ezzel mit kezdeni.
Na most ezt a chelsea is tudja...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ateeemadrid
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy már a BL-re tartalékoltak kicsit, látszott is rajtuk, hogy nem pörögnek annyira. Én raktam a PSG-t, habár egy kicsit tartok az X-től, Chelsea ellen mindig bennevan.X-re raktam.Azt a szaros lillet se tudták megverni,rendesen el is baszták a szelvènyem
- morientes
X-re raktam.Azt a szaros lillet se tudták megverni,rendesen el is baszták a szelvènyem
Amugy nem èrzem hogy a párizs gálázna.A dinamo meg betolja a buszt.
1-1
Costa belebotlik,DM meg egyenlit
Amugy nem èrzem hogy a párizs gálázna.A dinamo meg betolja a buszt.
1-1
Costa belebotlik,DM meg egyenlit
LEGIO PATRIA NOSTRA
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hendi PSG-t nyugodtan pakoljátok. Mondjuk én nem raktam meg De egy sima 3-0 a tippem mára, egyszer ki kell jöjjön a PSG-nek is a lépés.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nyilván nem csak azt az egyet te makkmarci.nmate írta:Kemény 1.6-os oddsra?
Nem tudom, érzem most az erőt a Dinamó Londonban. Pedro, Costa, Fabregas szimpatikus trió lehozza.
Mondjuk Ibra az ilyen meccseken szokott az öltözőben maradni, a paraszt Costa meg beindult, de szűken nyer a párizs szerintem.
Nem illik.
- nmate
Kemény 1.6-os oddsra?
Nem tudom, érzem most az erőt a Dinamó Londonban. Pedro, Costa, Fabregas szimpatikus trió lehozza.