Bajnokok Ligája
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Végén azok az egyéni értékelések...
Más kérdés, a saját játékosaikkal még betegebbeket lehetne összehozni.
Más kérdés, a saját játékosaikkal még betegebbeket lehetne összehozni.
Nem illik.
nmate írta:Nyilván a nagy része költői túlzás, meg persze az irigység szól belőlük, de hogy görcsöt kaptam a nevetéstől, az fixBBeno írta:útwenger barca elleni írása megvan?
https://www.facebook.com/notes/%C3%BAtw ... 0391395302
ez kellett.
az mindenidők..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Egy-két részével egyáltalán nem tudok vitatkozni. A többi vicces mondjuk.ziro4vr írta:Jót lehet röhögni rajtuk, szerencsére az ordító kisebbségi komplexusukat becsomagolják 3 réteg prosztóságba, 1 réteg öniróniába meg 2 réteg humorba.
- ziro4vr
Jót lehet röhögni rajtuk, szerencsére az ordító kisebbségi komplexusukat becsomagolják 3 réteg prosztóságba, 1 réteg öniróniába meg 2 réteg humorba.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nyilván a nagy része költői túlzás, meg persze az irigység szól belőlük, de hogy görcsöt kaptam a nevetéstől, az fixBBeno írta:útwenger barca elleni írása megvan?
https://www.facebook.com/notes/%C3%BAtw ... 0391395302
útwenger barca elleni írása megvan?
nem olvastam még 5-nél több útwenger írást életemben, sőt utoljára talán akkor mikor még nst-n voltak de akkor még nem volt benne ennyi düh szerintem mindemellett ennek a cikknek nagy részével egyetértek.
nem olvastam még 5-nél több útwenger írást életemben, sőt utoljára talán akkor mikor még nst-n voltak de akkor még nem volt benne ennyi düh szerintem mindemellett ennek a cikknek nagy részével egyetértek.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
„Özil hihetetlen, egy zsák gólpasszt adott már. Nagyon, nagyon jól játszik, ahogy tette azt Madridban. Viszont ha meg tudod állítani Özilt, akkor gyakorlatilag halott az Arsenal” – mondta Thierry Henry a Barcelona hivatalos honlapjának
- ziro4vr
Draxler hatalmas arc, mondjuk kicsit flegmaújgenerációsnémet, de akkor is. Schalke utánpótlásából jönnek ki ezek az arcok futószalagon, Max Meyer, Sané, Özis is onnan jött úgy tudom..
Nem illik.
az első gólja sem volt csúnya, ahogy elindította a támadást a vonal mellett.sebydani írta:Élmény nézni Draxler gólját. Ügyes kölök ez.
gyorsan pótolták de bruynet.
-
borzalmas, gyenge foci. Legalább 6 ziccert hoztak össze nekik
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Az bizony . A poszt Ronaldo korszakban elnézegetném nálunk is. Jó ez a német utánpótlás nevelés...sebydani írta:Élmény nézni Draxler gólját. Ügyes kölök ez.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Juhász azt mondja, az "elemzésben" a real gólját választottam
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
bár 7 évvel ezelőtt ugyanígy a legjobb 16 között kiestünk
de én ezt a meccset sosem felejtem el 2004 őszéről.
Roby Carlos gólja örök
https://www.youtube.com/watch?v=1uXGiRbmNbc
de én ezt a meccset sosem felejtem el 2004 őszéről.
Roby Carlos gólja örök
https://www.youtube.com/watch?v=1uXGiRbmNbc
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
James hátfájdalmak miatt nem tudta befejezni a Real Madrid edzését, ezért kérdéses a kezdőbe kerülése az AS Roma elleni mérkőzésen. Amennyiben nem számíthat rá Zidane kezdőként, úgy Jesé vagy Kovacic játszhat helyette.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... if-2484277
benfica 18 eves kpja akirol par napja szo volt
benfica 18 eves kpja akirol par napja szo volt
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
A tegnapi psg meccs taktikailag siralmas volt. Ugyan azokat a hibákat követték el mint a real ellen kétszer kisebb korrigálással. Vitték fel a labdát erre 3 támadó egy vonalban a 16oson belül várta a labdát miközben a komplett chelsea védelem fogta őket. Egy sorral hátrébb óriási szakadék és csak egyetlen egy ember volt aki üresen mozgott senki se próbált közelebb jönni hogy besegítsen. Ezért is volt szerencséjük hogy volt egy két technikás játékosuk mint Lucas aki megindult aztán háta mögött hagyott pár túlképzett chelsea játékost. Illetve ezért kellett nagyrészt ívelgetniük ahelyett hogy a földön tartanák a labdát. Ez pedig a gólokon is meglátszott. Nem tudom hogy ez mennyit javult a második félidőben mert 50-80. perc között nem néztem mert a psgre raktam fel az életem és nem bírtam idegekkel de biztos vagyok benne hogy nem sokat javulhatott.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Majdnem bejott a tippem,az 1-1,a chelsea ezzel szorossá teheti,de ettol fuggetlen a psg az esèlyes,nem hiszem hogy londonban ne szerezne golt.
A benficanak az az egy fa lehet hogy kevès...bár ott is benne van a gol idegenben.
A benficanak az az egy fa lehet hogy kevès...bár ott is benne van a gol idegenben.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Emberem vagy Bár a meccset nem láttammiro írta:Fu ez a Pastore...parades.
úgyhogy nem tudom ezt milyen megmozdulására írtad de dicséretes mindenképpen
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa