Jegyezzétek már meg, hogy Morata az U21-es EB-n volt, míg Jesé az U20-as VB-n.miró írta:morata ezzel az u20-as taknyos kupával itt második számú csatár lett,
A kettő nem ugyan az. Szinte minden nap rosszul írja le valaki.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 15., hétfő 22:32
Jegyezzétek már meg, hogy Morata az U21-es EB-n volt, míg Jesé az U20-as VB-n.miró írta:morata ezzel az u20-as taknyos kupával itt második számú csatár lett,
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 22:31
Persze, de jelenleg szerintem simán benne van az, hogy Benzema lehoz 1 akkora szezont, hogy csak pislogunk, de az is benne van, hogy végül Jesé berobban a nagyoknál. A következő szezon amolyan épitkezés lesz, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet behúzni kupát vagy kupákat, de mint ahogy most maga az új vezetőség összerázódik, úgy a csapat is, mert teljesen más focit fogunk elvileg látni idén. Ez látszik már most az edzés munkákon, persze ez 1 olyan dolog, hogy nem láttam, hogy mit csináltak Josénál és most is csak 1 perces vidit láttam, de abban már ment a labdajáratás, de gondolom ez még a szokatás, de biztos avgyok benne, hogy idán szebb focit látunk. A lényeg, hogy lehet, hogy sokat nyernénk most 1 topp csatárral, de az is lehet, hogy a mostani keretből Benzema is hoz 1 isten császár szezont és még Jesében is benne van, hogy alkot valamit. Én szivesebben robbantanék jövőre 1 nagy névvel és nyitnám ki a tárcát mint, hogy most rizikózzak. Nem szabad elfeledni, hogy jövőre VB és ott néha nyakon lehet csipni igen igen jó játékosokatkodo írta:amugy ezzel csak egyetértesz velem abban, hogy kell Cristiano mellé egy másik stabil, gólerős támadó.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 15., hétfő 22:28
pontosan,aki leköti a védőket,és tud meccset eldönteni ronaldoval.amugy ezzel csak egyetértesz velem abban, hogy kell Cristiano mellé egy másik stabil, gólerős támadó.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 15., hétfő 22:13
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. július 15., hétfő 21:54
Géci írta:Ezzel idén sem volt bajkodo írta: ha esetleg a bl negyeddöntő 88.percében a két fiatal közül döntő helyzetben az egyik esetleg ziccerben kiugrik és agyonrúgja a kapust.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 21:51
Ezzel idén sem volt bajkodo írta: ha esetleg a bl negyeddöntő 88.percében a két fiatal közül döntő helyzetben az egyik esetleg ziccerben kiugrik és agyonrúgja a kapust.
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. július 15., hétfő 21:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 21:18
Én erre 1db nevet kapásból be tudok neked dobni és az nem más mint a Dortmund... Tavaly sehol nem voltak a BL-ben mert annyira tele volt csikókkal, hogy nagyon. Nálunk azért vannak korosabb játékosok akik magabiztosabbá tehetik a fiatalokat, de szerintem az ilyen Isco, Illarramendi, Carvajal, Jesé szintű játékosok nem remegnek meg már, ha hozzá kerül a labda. Nálam talán Moratta az akit 1 kicsit tényleg elküldenék talán a Bundesligába, hogy legyen szivósabb meg rutinosabb, ha meg válik belőle is valaki akkor meg vissza kell majd szépen venni mint ahogy Carvajalt, de tény, hogy Morata még elég izgulós fajta ... Az én gondolkozásom alapján azért nem hoznék csatárt MERTkodo írta:egy ilyen fiatal csapatban, mint ami itt alakul a rutin is rengeteget fog számítani. nem lehet mindent a csikókra bízni, esetleg azon bukni-e vagy sem, hogy megremeg-e a lába.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. július 15., hétfő 21:14
nagyon remélem. Én bizok az öregben, tudja mit csinál. Még 1 hónap és rajtol a bajnokság, várom már.schranzer írta:Ezekebol kifolyólag Carlo 3 belso kozeppályással számol,
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 15., hétfő 21:12
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 15., hétfő 21:08
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. július 15., hétfő 21:03
egy ilyen fiatal csapatban, mint ami itt alakul a rutin is rengeteget fog számítani. nem lehet mindent a csikókra bízni, esetleg azon bukni-e vagy sem, hogy megremeg-e a lába.Géci írta: de igazat megvalva többe néznék 1 bizonyitani vágyó küzdő fiatalt cserének mint 1 öreg rókát
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. július 15., hétfő 21:00
Pláne,hogy Cavani a védekezőbb csatárfajtából van,láthattuk a konf kupán is,ahol jobbhátvédet játszott a Brazilok ellenAMYF írta:Viszont én el tudom képzelni, hogy Ibra marad, és Cavanival alkotnak majd egy brutális csatárpárost, egy masszív középpályával megoldható a dolog.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 20:59
Ezzel az a probléma, hogy az aranylabda kiosztása előtt szépen odaszólt Ronaldonak is és Messinek is... Elhiszem, hogy sokan szeretnék Ibráit itt látni, és szó mi szó 1 időben én is oda vissza voltam érte, de sokat tompult nagyon + isszanyat arogáns ... Rooney-ra még lehet is esély mint beugrós, de igazat megvalva többe néznék 1 bizonyitani vágyó küzdő fiatalt cserének mint 1 öreg rókát, de nem bőgöm el magam, ha érkezik valaki . Ezzel csak azt mondtam, hogy ÉN nem hoznék...Mythos90 írta:Sajnálom, hogy Karanka elmegy. Sok sikert neki a továbbiakban!
A Napoli elnöke szerint Cavani a PSG-be tart, ebben az esetben viszont Ibra nem fog ott maradni. Emellett most már Rooney helyzete is úgy áll, hogy nem marad a vörösöknél. Ha igazolunk még egy csatárt (szerintem 95%, hogy fogunk), akkor szerintem a kettő közül valamelyikük fog érkezni. Akkor viszont DiMaria-nak, vagy Kaka-nak mindenképpen mennie kell. (Esetleg mindkettőnek.)
Mondjuk Ibrát nehezen tudnám itt elképzelni, hiszen ő is olyan, hogy igényli azt, hogy rá épüljön a csapat játéka. Bár a Barcában hajlandó volt ezt a fajta imidzsét maga mögött hagyni, az már más kérdés, hogy Messi kifúrta a helyéről. Itt viszont nem lennének szerintem ilyen problémái, hiszen CR is hiába olyan amilyen, szerintem ő is inkább örülne egy másik klasszis érkezésének, hiszen ezáltal csak még ütőképesebbé (BL-esélyessé válna a csapat). Ugyanakkor nem hiszem, hogy a Neymar-os dolgot Perez csak úgy annyiban hagyná. Úgy értem, hogy mindenképpen ő is akar majd egy nagyot robbantani és ebből a célból Ibra mindenképpen jó döntés lenne szerintem mind szakmai, mind gazdasági szempontból.
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 15., hétfő 20:57
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 15., hétfő 20:54
Én is így gondolom egyébként, csak a könyve elolvasása után elég nehéz elképzelni ezt róla.Én szerintem Ibra van akkora egóju ember hogy nem tudja elviselni h soha nem nyert még BL-t. Ha egy olyan csapatba kerül ahol van rá esélye, akkor nem fog akadékoskodni, szépen beáll a sorba. Ő se lesz már fiatalabb, tudja h sok esélye nincs már. Az meg már csak egy plusz motiváció lenne ha a barcával egy bajnokságba is játszana
ha jó pénzért hozható akkor megfontolnám
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 15., hétfő 20:52
Én szerintem Ibra van akkora egóju ember hogy nem tudja elviselni h soha nem nyert még BL-t. Ha egy olyan csapatba kerül ahol van rá esélye, akkor nem fog akadékoskodni, szépen beáll a sorba. Ő se lesz már fiatalabb, tudja h sok esélye nincs már. Az meg már csak egy plusz motiváció lenne ha a barcával egy bajnokságba is játszanaMythos90 írta:Mondjuk Ibrát nehezen tudnám itt elképzelni, hiszen ő is olyan, hogy igényli azt, hogy rá épüljön a csapat játéka.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 15., hétfő 20:49
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 15., hétfő 20:45
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 15., hétfő 20:03
Várható volt...sok sikert neki én nagyon bírtam őt!Aitor Karanka és a Real Madrid közös megegyezéssel szerződést bontottak.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem