Mythos90 írta:Sajnálom, hogy Karanka elmegy. Sok sikert neki a továbbiakban!
A Napoli elnöke szerint Cavani a PSG-be tart, ebben az esetben viszont Ibra nem fog ott maradni. Emellett most már Rooney helyzete is úgy áll, hogy nem marad a vörösöknél. Ha igazolunk még egy csatárt (szerintem 95%, hogy fogunk), akkor szerintem a kettő közül valamelyikük fog érkezni. Akkor viszont DiMaria-nak, vagy Kaka-nak mindenképpen mennie kell. (Esetleg mindkettőnek.)
Mondjuk Ibrát nehezen tudnám itt elképzelni, hiszen ő is olyan, hogy igényli azt, hogy rá épüljön a csapat játéka. Bár a Barcában hajlandó volt ezt a fajta imidzsét maga mögött hagyni, az már más kérdés, hogy Messi kifúrta a helyéről. Itt viszont nem lennének szerintem ilyen problémái, hiszen CR is hiába olyan amilyen, szerintem ő is inkább örülne egy másik klasszis érkezésének, hiszen ezáltal csak még ütőképesebbé (BL-esélyessé válna a csapat). Ugyanakkor nem hiszem, hogy a Neymar-os dolgot Perez csak úgy annyiban hagyná. Úgy értem, hogy mindenképpen ő is akar majd egy nagyot robbantani és ebből a célból Ibra mindenképpen jó döntés lenne szerintem mind szakmai, mind gazdasági szempontból.
Ezzel az a probléma, hogy az aranylabda kiosztása előtt szépen odaszólt Ronaldonak is és Messinek is... Elhiszem, hogy sokan szeretnék Ibráit itt látni, és szó mi szó 1 időben én is oda vissza voltam érte, de sokat tompult nagyon + isszanyat arogáns
... Rooney-ra még lehet is esély mint beugrós, de igazat megvalva többe néznék 1 bizonyitani vágyó küzdő fiatalt cserének mint 1 öreg rókát, de nem bőgöm el magam, ha érkezik valaki
. Ezzel csak azt mondtam, hogy ÉN nem hoznék...
Karankát várható volt, hogy menesztik, mert igy legalább tényleg tiszta lappal kezd a csapat és véglegesen megválunk mindenkitől aki a José érára emlékezteti a csapatot. Talán már a takaritókat is menesztették
Amúgy nézegettem az edzésről készült képeket és szinte hihetetlen számomra még mindig ez az egész! Mármint, hogy Ancelotti és Zizu az edzők + az ahogy Zizu áll és felügyeli a munkákat és el van csipve pár fotó Iscoval meg CR-rel az még olyan hihetetlen, hogy nem tudom elmondani
! Amúgy CR-ről is van közeli kép. Valami brutális combja van. Düllednek az erek a combján
!!!! Ilyet én még életembe nem láttam g
ci