Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 16., kedd 1:35

torjack írta:Ilyen szempontból Illaramendi is problémás lesz
es a dortmund szurkolok mit mondjanak? Mkhitaryan, Aubameyang, Papastathopoulos, Błaszczykowski

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. július 15., hétfő 23:40

Kettő r. :mrgreen:
Mondom én, hogy problémás lesz :mrgreen:

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. július 15., hétfő 23:31

torjack írta:
Lopez. Bocs, de a kedvenc csapatod játékosait illik jól leírni. Sok-sok Cassillast is láttam már korábban.
A Marcello is örök gyöngyszem :mrgreen: Ilyen szempontból Illaramendi is problémás lesz :D
Kettő r. :mrgreen:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. július 15., hétfő 23:30

torjack írta:Ilyen szempontból Illaramendi is problémás lesz
:mrgreen:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. július 15., hétfő 23:29

Lopez. Bocs, de a kedvenc csapatod játékosait illik jól leírni. Sok-sok Cassillast is láttam már korábban.
A Marcello is örök gyöngyszem :mrgreen: Ilyen szempontból Illaramendi is problémás lesz :D

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 23:23

AMYF írta:
Géci írta:miró most ezzel a hozzáállással jövőre Lopes,Varane,Ramos,Modric,CR ötösön kivül mindenkit el kéne adni... :roll:

Ha jön csatár akkor viszont valaki a támadószekcióból menni fog, mert egy hely kelleni fog neki.

Nem fog már jönni senki sem, inkább elmenni kéne 1-2 játékosnak, h legyen elég üres hely a fiataloknak.
Van, hogy s-el írom van, hogy z-vel, de igazad van... Viszont Casillas nevét tuti nem írtam sz :cens: rul sose :D . Egy időbe Callejón nevével küzdöttem azt tudom :mrgreen:

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 15., hétfő 23:00

oroszisti írta:Én sosem bírtam Benzemát, nálam már akkor elvágtak magát , mikor őt hoztuk 35M-ért , Villa helyett :x Azóta csak az igazamat bizonyítja , hogy nincs itt helye. A tavalyi szezonjától mindenki hasra esett és semmi extrát nem mutatott. Most tényleg van esély rá , hogy összekapja magát, a stílus váltás és Zidane miatt. De erre nem szabad alapozni , ha lehozza ugyanazt , mint az eddig években akkor semmivel nem leszünk előrébb. Mióta itt van szerintem csak visszafelé fejlődött. Belassult , ügyetlen , szerintem a két kezemen megtudnám számolni ,hogy hány 1v1-et nyert :hmmm: Ha jönne Ibra annak is örülnék ,de Suareznek még jobban. Mind kettő hatalmas előrelépés lenne .

Egyetértek mindenben. Én sem bírom Benzemát,szerintem semmilyen kirívó képessége nincsen,azonkívűl,hogy sétálgat.
Lehet,hogy itt sokan megfognak kövezni érte,de én Higuaín-t jobb csatárnak tartom nála(igen,még akkor is ha szedett-vedett volt az előző két szezonja).Nekem ő fog a legjobban hiányozni,ha esetleg elmegy,de ezzel valószínűleg egyedül maradok.Ettől eltekintve,Suáreznek örülnék jobban ha jönne,a támadó részleg minden pontján bevethető,jó az 1v1-ben,gyors,robbanékony és ha kell "oda tud harapni" :mrgreen:

Zlatan felett meg szerintem lassan eljár az idő,hihetetlen,hogy a technikai adottságai ennyire elkoptak. Jó pár meccsen láttam játszani,és hát korántsem győzött meg,hogy itt neki helye lenne,függetlenül attól,hogy ennyi gólt lő,és főleg Ronaldo mellett. 2 dudás 1 csárda. Ha Messi mellett nem ment,akkor CR mellett sem fog.
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

AMYF
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 15., hétfő 22:59

Géci írta:miró most ezzel a hozzáállással jövőre Lopes,Varane,Ramos,Modric,CR ötösön kivül mindenkit el kéne adni... :roll:

Ha jön csatár akkor viszont valaki a támadószekcióból menni fog, mert egy hely kelleni fog neki.

Nem fog már jönni senki sem, inkább elmenni kéne 1-2 játékosnak, h legyen elég üres hely a fiataloknak.
Lopez - Carvajal-Pepe-Varane-Coentrao - Modric-?? - Isco-Özil-CR - Benz

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. július 15., hétfő 22:54

oroszisti írta: Belassult , ügyetlen , szerintem a két kezemen megtudnám számolni ,hogy hány 1v1-et nyert :hmmm: Ha jönne Ibra annak is örülnék ,de Suareznek még jobban. Mind kettő hatalmas előrelépés lenne .
Én is bírom a franciát, de Suarez nagyon jól jönne, egyszerűen kell az az állandó gólveszély, agresszió, meg egyátalán rúgótt gól mennyiség. A kreatív szekció rendben lesz, de nem szabad hagyni, hogy CR-re háruljon minden teher.
Nem illik.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 22:47

oroszisti írta: Mióta itt van szerintem csak visszafelé fejlődött.
Ma olvastam valahol, hogy diétát irtak elő neki :D

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 15., hétfő 22:39

Én sosem bírtam Benzemát, nálam már akkor elvágtak magát , mikor őt hoztuk 35M-ért , Villa helyett :x Azóta csak az igazamat bizonyítja , hogy nincs itt helye. A tavalyi szezonjától mindenki hasra esett és semmi extrát nem mutatott. Most tényleg van esély rá , hogy összekapja magát, a stílus váltás és Zidane miatt. De erre nem szabad alapozni , ha lehozza ugyanazt , mint az eddig években akkor semmivel nem leszünk előrébb. Mióta itt van szerintem csak visszafelé fejlődött. Belassult , ügyetlen , szerintem a két kezemen megtudnám számolni ,hogy hány 1v1-et nyert :hmmm: Ha jönne Ibra annak is örülnék ,de Suareznek még jobban. Mind kettő hatalmas előrelépés lenne .
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 22:35

miró most ezzel a hozzáállással jövőre Lopes,Varane,Ramos,Modric,CR ötösön kivül mindenkit el kéne adni... :roll:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 15., hétfő 22:32

miró írta:morata ezzel az u20-as taknyos kupával itt második számú csatár lett,
Jegyezzétek már meg, hogy Morata az U21-es EB-n volt, míg Jesé az U20-as VB-n.

A kettő nem ugyan az. Szinte minden nap rosszul írja le valaki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 22:31

kodo írta:amugy ezzel csak egyetértesz velem abban, hogy kell Cristiano mellé egy másik stabil, gólerős támadó.
Persze, de jelenleg szerintem simán benne van az, hogy Benzema lehoz 1 akkora szezont, hogy csak pislogunk, de az is benne van, hogy végül Jesé berobban a nagyoknál. A következő szezon amolyan épitkezés lesz, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet behúzni kupát vagy kupákat, de mint ahogy most maga az új vezetőség összerázódik, úgy a csapat is, mert teljesen más focit fogunk elvileg látni idén. Ez látszik már most az edzés munkákon, persze ez 1 olyan dolog, hogy nem láttam, hogy mit csináltak Josénál és most is csak 1 perces vidit láttam, de abban már ment a labdajáratás, de gondolom ez még a szokatás, de biztos avgyok benne, hogy idán szebb focit látunk. A lényeg, hogy lehet, hogy sokat nyernénk most 1 topp csatárral, de az is lehet, hogy a mostani keretből Benzema is hoz 1 isten császár szezont és még Jesében is benne van, hogy alkot valamit. Én szivesebben robbantanék jövőre 1 nagy névvel és nyitnám ki a tárcát mint, hogy most rizikózzak. Nem szabad elfeledni, hogy jövőre VB és ott néha nyakon lehet csipni igen igen jó játékosokat :hmmm:

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 15., hétfő 22:28

morata ezzel az u20-as taknyos kupával itt második számú csatár lett,de nálunk tavaly callejon szintet hozott le MAXIMUM,ezt mindenki elfelejti..
benzema meg.... :lol:
kell csatár,és kész.
amugy ezzel csak egyetértesz velem abban, hogy kell Cristiano mellé egy másik stabil, gólerős támadó.
pontosan,aki leköti a védőket,és tud meccset eldönteni ronaldoval.
erre benzema alkalmatlan,de totyogásra és minden másra ott van.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 15., hétfő 22:13

Csak októberben leszünk okosabbak, hogy mi hogy műküdik, mikor már több mint egy hónapja fog menni a bajnokság. Addig nem fogjuk tudni, hogy az új igazolások hogy válnak be, Benzinek kell a csere, vagy Morata mit tud.
Még várjunk addig, szerintem ez igy már jó a csapat ahogy vam.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. július 15., hétfő 21:54

Géci írta:
kodo írta: ha esetleg a bl negyeddöntő 88.percében a két fiatal közül döntő helyzetben az egyik esetleg ziccerben kiugrik és agyonrúgja a kapust.
Ezzel idén sem volt baj :roll:

hallod, gondoltam hogy ezt emeled ki. egy részt akartam kitörölni az egészből, és az ez lett volna, de mégis hagytam. :mrgreen: :lol:

amugy ezzel csak egyetértesz velem abban, hogy kell Cristiano mellé egy másik stabil, gólerős támadó.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 21:51

kodo írta: ha esetleg a bl negyeddöntő 88.percében a két fiatal közül döntő helyzetben az egyik esetleg ziccerben kiugrik és agyonrúgja a kapust.
Ezzel idén sem volt baj :roll:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. július 15., hétfő 21:35

a csatárposztról beszéltél, hogy elnéznél egy fiatalabb srácot.
nézzük, hogy állunk: van egy Benzemánk akinek a teljesítménye igencsak ingadozó. szeretem a srácot meg minden, de nem lehet jelenleg azt mondani rá, hogy na igen ő majd beveri minden helyzetét. ott van Morata aki számomra igen csak sovány, oké szép amit az u21 eb-n összehozott, de benne sose éreztem azt hogy ő lesz a Real kíméletlen befejezője a következő években, itt hagyni padozni 3. számúnak meg egy rossz döntés lenne a pályafutása és a fejlődése szempontjából is. Jesét még betudjuk dobni a jelenlegi keretből oda, de vele kapcsolatban még semmilyen hivatalos megerősítés nem érkezett, hogy marad-e vagy mi lesz. Higuainról nem is szólok egy szót se, jót tenne neki egy környezetváltás, remélem lép. ha marad se vagyunk semmivel beljebb.

megtarthatjuk a Benzema, Morata, Jesé hármast. nekimehetünk így is a szezonnak, de akkor nem kell csodálkozni, ha esetleg a bl negyeddöntő 88.percében a két fiatal közül döntő helyzetben az egyik esetleg ziccerben kiugrik és agyonrúgja a kapust. lehet kicsit túlfilóztam, az a lényeg, hogy egy higgadt, jó befejezőt szívesen látnék a csapatban. mert a támadószekcióból, csak CR-t érzem vérszomjasnak, olyannak aki minden erejével gólra tör. mert láthattuk hogy egy nem elég a bl győzelemhez. egy rutinosabb csatár elférne(Ibra, mondjuk nem hiszem hogy van rá reális esély),de azzal is nyugodtabb lennék, ha jönne Bale (emberi áron!), ketten Cristianoval megoldanák a kulcsfontosságú helyzeteket. és akkor a fent említett 3 arc is maradhatna(főleg Jesé a szélen is bevethető, ahogy néztem).

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 21:18

kodo írta:egy ilyen fiatal csapatban, mint ami itt alakul a rutin is rengeteget fog számítani. nem lehet mindent a csikókra bízni, esetleg azon bukni-e vagy sem, hogy megremeg-e a lába.
Én erre 1db nevet kapásból be tudok neked dobni és az nem más mint a Dortmund... Tavaly sehol nem voltak a BL-ben mert annyira tele volt csikókkal, hogy nagyon. Nálunk azért vannak korosabb játékosok akik magabiztosabbá tehetik a fiatalokat, de szerintem az ilyen Isco, Illarramendi, Carvajal, Jesé szintű játékosok nem remegnek meg már, ha hozzá kerül a labda. Nálam talán Moratta az akit 1 kicsit tényleg elküldenék talán a Bundesligába, hogy legyen szivósabb meg rutinosabb, ha meg válik belőle is valaki akkor meg vissza kell majd szépen venni mint ahogy Carvajalt, de tény, hogy Morata még elég izgulós fajta :kivagyhe: ... Az én gondolkozásom alapján azért nem hoznék csatárt MERT

-Tegyük fel lesérül Benzema vagy eltiltás stb. Beteszik Jesét, ha meg nem elég jó akkor végső esetbe bedobják CR-t és Isco megy balszél, de balosra még akár DM is mehet mert elvégre az az eredeti posztja... Tudom, hogy CR-nek lendület kell stb, de igy is lenne annyi területe amennyi kell, főleg akkor, ha már más felfogás lesz és nem azon megy el a meccs mert leszedik CR-t a palyáról 5-en a többiek meg böték :kivagyhe: ... Mind1 fölös ezen agyalni majd a Zizu és Ancelotti megoldja amit meg kell... :shifty:

Vissza: