Kivéve a gonosz AntiCRclub, akik most fortyognak mérgükben a zuhany alatt.petiamadridista írta:Nyugodtan aludhat ma minden madridista.
Értékeld a legutóbbi meccset
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jó meccs volt, örülök a győzelemnek. Nekem ez így összességében tökéletes volt.Pesszimista Peti valami vélemény?
Egyébként tényleg.
Semmi baj nem volt ezzel.Az első félidő unalmas volt. Nem voltak elég agresszívak a támadó, és hát lássuk be, hogy a Roma betolta a buszt, valamint ez a 4 félidőből az első volt.
Nem volt jó az első 45 perc, de nem is volt olyan rossz ahogy sokan beállítják.
A második félidő elején jött a Róma, akkor kicsit megijedtem, de Cronaldo gólja jókor jött. Utána több helyzete volt a csapatnak, persze a Rómának is, mert még inkább megnyomták a támadásokat, mivel meg kellett nekik nyomni.
Nagy kérdés számomra a 2. félidő eleje. Hogy ez tudatos volt -e vagy sem. Ha nem,akkor szerencsénk volt, és az nem annyira jó, ha meg tudatos volt,az meg nagyon jó hír. Hiszen így kinyílt a Róma és nagyobb lett a terület.
Benzema határozatlan volt ma. Nem volt jó. Isco egy ilyen jellegű meccsen nem a legjobb választás talán..
James meg egyszerűen bűnrossz volt. Ha ma a helyén egy jó formában lévő Bale van, lehet gálát csinálunk a 2. félidőben. Többször is rá jött ki a figura, elbénázta. Mezőnyben is rossz volt.Fekete pont ez neki nagyon.
A védelem jó volt.
Nem értek itt sokakat. Ez egy BLpárharc volt, egy egyébként egyáltalán nem bűngyenge ellenfél ellen. Legalábbis az Olimpico nem egy egyszerű hely. Ez az eredmény, és játék lényegileg tökéletes. Persze, ha több a jó egyéni teljesítmény, és mondjuk bepörög Marcelo kapáslövése akár gála is lehetett volna. De nem lett. Ez így teljesen jó.
Sokan a Bayern és a Barca alázásából indulnak ki. De az csak 1-1 meccs volt, méghozzá csoportmeccs ahol az erősebb csapatnak bejött minden.
Ez meg egy párharc. És a visszavágón ekkora előnyből simán lehet gálát csinálni. (Most pl a Schalke agyonverése is egy teljesen kiugró, rendkívül látványos eredmény (idegenben!!!) a BL párharcok történetében. Nem gyakori az ilyesmi. Nem ezekből kell kiindulni...)
Nem kell fanyalogni a mai miatt. Nagyon jó az eredmény, pár jobb egyéni teljesítménnyel egészen pazar lehetett volna.
Tartottam a Rómától de a játékosok kellemes produktumot tettek le az asztalra. Nyugodtan aludhat ma minden madridista.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Azért ez komoly. Szerintem egy hónap után idegenben egy elég erőteljesen bekkelő jó olasz csapat ellen ez egy teljesen elfogadható produkció volt. Az eredmény tökéletes itt, ahol a Barca is csak 1-1-et játszott ősszel. Én látom a fejlődést és a koncepció is kezd körvonalazódni. A hibákat egyelőre a csapatszintű védekezés gyengeségében és a pontatlanságban látom. Egyéni játékosértékelésbe most nem megyek bele.wZoLee7 írta:Hát no...most leírhatnám, hogy kik voltak gyengék, de jobb ha azt írom, az egész csapat gyenge volt, sőt, a Róma is nagyon gyenge volt. Borzalmas meccs volt.
Erőltessük ezt a 433-at, de nincs meg hozzá a keretünk, vagy ha meg is lenne, olyan emberek játszanak olyan poszton, ahol nem jön ki az erősségük. Egy komolyabban felkészült csapat ellen már semmi kreativitás nincs a támadásainkban. Én már nem látom mit akar Zidane, mert középen nem erőltettük, a széleken meg a szélső védők és Isco vagy éppen James próbált párban valamit, a másik 3 támadónk a 16-osban állt és nézte.
Most jöhetne valaki egy jó elemzéssel, mire is utazhat Zidane ezzel a csapattal, mik a kilátások
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- ___Samy___
Vegre nem azt a gorcsos, megilletodott idegenbeli jatekot lathattuk. Bar eleg langyi volt a dolog, de elkepzelesekkel mentek ki a sracok a palyara, nem otlettelenul es fogalmatlanul.
Egy erosebb csapat ellen ezzel a vedekezessel tovabbra is szenvednenk, de lathatoak a fejlodes jelei. Ez a Roma tenyleg eleg hurkale csapat, meg is lepodtem rendesen, hogy mennyire gyengek. Salah amilyen gyors, annyira ugyetlen. Spalletti nagyon mellenyult taktikailag azzal, hogy Dzekot nem kezdette. Es mivel mi nem adtunk nekik teret, nem mentunk nekik, ezert az az elkepzeles, hogy majd az elol levo ket gyors ember megoldja, felsult.
Egy erosebb csapat ellen ezzel a vedekezessel tovabbra is szenvednenk, de lathatoak a fejlodes jelei. Ez a Roma tenyleg eleg hurkale csapat, meg is lepodtem rendesen, hogy mennyire gyengek. Salah amilyen gyors, annyira ugyetlen. Spalletti nagyon mellenyult taktikailag azzal, hogy Dzekot nem kezdette. Es mivel mi nem adtunk nekik teret, nem mentunk nekik, ezert az az elkepzeles, hogy majd az elol levo ket gyors ember megoldja, felsult.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Wzolee!
Arról nem zizu tehet, hogy Benzema egy kalap xart nem ért ma, lődörgött tétlenül.
James meg fogalmatlan, kicsi,súlytalan,erőtlen,buta és mindent elbarmolt.
Isco semmit nem tudott.Ő az Eibarok ellen megindul és kavargat.Nemzetközi szinten kevés.Komolyabb csapat ellen legalábbis.
Itt ma Varane és Ramos,valamint Navas oktatott.CR összekapta kicsit magát.
Arról nem zizu tehet, hogy Benzema egy kalap xart nem ért ma, lődörgött tétlenül.
James meg fogalmatlan, kicsi,súlytalan,erőtlen,buta és mindent elbarmolt.
Isco semmit nem tudott.Ő az Eibarok ellen megindul és kavargat.Nemzetközi szinten kevés.Komolyabb csapat ellen legalábbis.
Itt ma Varane és Ramos,valamint Navas oktatott.CR összekapta kicsit magát.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Én még azt emelném ki a korábban általatok említett mellett, hogy Zidanék rendre jól teszik a dolgukat.
James-Isco nulla volt.Isco játéka totál megsemmisült.
Hozta a stabilabb embereket CR gólja után, h a kp masszívabb legyen.
Rendre jól nyúl a meccsbe.A csapat szintű Zizuhoz kirohanás meg sokat elmond.
Ha mást nem legalább csapat leszünk.
Zidane jó.Csak be kell neki vásárolni a nyáron.
James-Isco nulla volt.Isco játéka totál megsemmisült.
Hozta a stabilabb embereket CR gólja után, h a kp masszívabb legyen.
Rendre jól nyúl a meccsbe.A csapat szintű Zizuhoz kirohanás meg sokat elmond.
Ha mást nem legalább csapat leszünk.
Zidane jó.Csak be kell neki vásárolni a nyáron.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát ha Isco és Marcelo van a szélen akkor James is bent állt és lesettnumberone1 írta:Varane volt a MOM, de Ramos is nagyon adta magat ma.
Ki a masik harom tamado?Isco vagy éppen James próbált párban valamit, a másik 3 támadónk a 16-osban állt és nézte.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Varane volt a MOM, de Ramos is nagyon adta magat ma.
Ki a masik harom tamado?Isco vagy éppen James próbált párban valamit, a másik 3 támadónk a 16-osban állt és nézte.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát no...most leírhatnám, hogy kik voltak gyengék, de jobb ha azt írom, az egész csapat gyenge volt, sőt, a Róma is nagyon gyenge volt. Borzalmas meccs volt.
Erőltessük ezt a 433-at, de nincs meg hozzá a keretünk, vagy ha meg is lenne, olyan emberek játszanak olyan poszton, ahol nem jön ki az erősségük. Egy komolyabban felkészült csapat ellen már semmi kreativitás nincs a támadásainkban. Én már nem látom mit akar Zidane, mert középen nem erőltettük, a széleken meg a szélső védők és Isco vagy éppen James próbált párban valamit, a másik 3 támadónk a 16-osban állt és nézte.
Most jöhetne valaki egy jó elemzéssel, mire is utazhat Zidane ezzel a csapattal, mik a kilátások
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ramos-Varane-Kroos-Modric tengely hozta amit kell, Cé végre első gólt szerzett, Jesé is villant végre. Nem volt jó meccs, de csak jöttek a villanások. James abszolút negatívum. Pesszimista Peti valami vélemény?
Nem illik.
A két középvédőnk ma igazán jó volt. Talán csak ők. Illetve Kovacic is elég jól szállt be a meccsbe.
MOTM viszont nálam Florenzi.
MOTM viszont nálam Florenzi.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért Salahnak is megköszönhetjük, hogy megkönnyítette nekünk
Nem tudom mennyi volt a tudatos ebből a bő félidőnyi altatásból, de valószínű okosat húzott ezzel ZZ.
Sejthette, hogy a Róma várja a rohamot. Aztán második félidő elején kicsit kijöttek, Cének egyből megvolt a hely, be is varrta szerencsére.
Nagyon egysíkú egyébként a támadósorunk, nyíltabb csapatok ellen nem lesz problémájuk, de amit szervezett, tömör védelem jön szembe megy a bújócska. Sajnos Karimtől is, pedig tőle várnám a legjobban, hogy szűk területen is meghúzza.
Kova remélem kezdő lesz úgy 4-5 meccsig fixen mostantól, nálam kiérdemelte.
Nem tudom mennyi volt a tudatos ebből a bő félidőnyi altatásból, de valószínű okosat húzott ezzel ZZ.
Sejthette, hogy a Róma várja a rohamot. Aztán második félidő elején kicsit kijöttek, Cének egyből megvolt a hely, be is varrta szerencsére.
Nagyon egysíkú egyébként a támadósorunk, nyíltabb csapatok ellen nem lesz problémájuk, de amit szervezett, tömör védelem jön szembe megy a bújócska. Sajnos Karimtől is, pedig tőle várnám a legjobban, hogy szűk területen is meghúzza.
Kova remélem kezdő lesz úgy 4-5 meccsig fixen mostantól, nálam kiérdemelte.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A fáma szerint 23.Na mindegy,annyièrt el kell.Nem tudom mennyire lehet igaz, az a 30 millió font körüli összeg, de ha ennyiért nem adjuk el...
Bezzeg direkt nem raktam rájuk pont a fentiek miatt.BBeno írta:cserisevnek tegnap nem szóltak hogy az edző ellen játszanak úgyhogy megnyerte nekik a meccset. ha így folytatja akkor benttartja egyedül a valenciát és pár milliót le lehet gombolni valakitől érte.
Multkor bezzeg elbaszta a kupameccsem
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
cserisevnek tegnap nem szóltak hogy az edző ellen játszanak úgyhogy megnyerte nekik a meccset. ha így folytatja akkor benttartja egyedül a valenciát és pár milliót le lehet gombolni valakitől érte.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem tudom mennyire lehet igaz, az a 30 millió font körüli összeg, de ha ennyiért nem adjuk el... Főleg, hogy lesz egy Asensionk is, meg ugye lassan-lassan Odegaard, bár Ő azért más poszt. Lényeg a lényeg, hogy Jesét is meg Cheryshevet is a nyáron passzolnám el.morientes írta:Amugy,más,de asszem Jesènek evvel lefott.Vasquez meg adott egy gp-t.Szal mehet Klopp nyakára
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Szerintem nem vagyunk.De hátrèbb sem.Tegnap ahogy beszállt Isco,nem tett hozzá tobbet mint a horvát.Azért írtam, hogy nálam Isco jobb, mert tudatosabban, nyugodtabban játszik. Egyébként Kovacic tegnapi játékáról Di María jutott eszembe. Rengeteg pörgés, szép megindulás, csak sokszor szertelen, "össze-vissza" játék. Jó lesz a srác, az biztos. De szerintem Iscoval előrébb vagyunk.
Mondjuk neki meg,abbol a Modric passzbol illett volna eltalálni a kaput
Neked nyilván jobban bejon Isco stilusa,nincs ezzel baj.Nekem is,ha az a játèk gordulèkeny ès konstans jo lenne.Csak hát nem az.
Amugy,más,de asszem Jesènek evvel lefott.Vasquez meg adott egy gp-t.Szal mehet Klopp nyakára
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
Nem kell egyből harapni. Természetesen az Ő szintjéhez értettem. Most nem volt annyira látványos, nem hozott annyi pluszt, mint szokott. De szerintem látszott, hogy nem ez volt élete meccse. Amit nem is kritika ként írok, csak megjegyeztem, hogy már csak emiatt is tökéletes mellé Kroos.morientes írta:Ne hulyèskedj már,Kroos mellett a meccs legjobbja volt.Csak már ez meg van szokva.
Azért írtam, hogy nálam Isco jobb, mert tudatosabban, nyugodtabban játszik. Egyébként Kovacic tegnapi játékáról Di María jutott eszembe. Rengeteg pörgés, szép megindulás, csak sokszor szertelen, "össze-vissza" játék. Jó lesz a srác, az biztos. De szerintem Iscoval előrébb vagyunk.morientes írta:Mondjuk nem volt tobb mint ami Isconak szokott,csak èppen másfajta.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Ne hulyèskedj már,Kroos mellett a meccs legjobbja volt.Csak már ez meg van szokva.főleg, hogy Modric sem hozott extrát.
Mondjuk nem volt tobb mint ami Isconak szokott,csak èppen másfajta.Az egyik rácsavarodik a lasztira,a másik meg nèha elpasszolja magát,szvsz egy szinten vannak,csak mig a spanyolnak az istennek se skar osszejonni az a nagy áttorès,addig a bevert orru most formálodik,ès ha meg lesz az a meccs rutin,nem lesz ott gond.Kovacic könnyebben zavarba jön, ha letámadják és előre fele sem ad annyi pluszt, elég sok rossz döntése volt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
Nem a gólja miatt, de tegnap is kijött, hogy kell egy Kroos a pályára. Már csak Kovacic miatt is, mert tetszett a hajtása, jó is volt, de ha Isco kezd és a horvát Kroos helyén játszott volna, akkor nekünk annyi lett volna, mint a botnak. Nem lett volna semmi k.pályánk, főleg, hogy Modric sem hozott extrát. Mert Isco sokszor túlzásba esik, Kovacic meg szerintem nem csak a játékpercek hiánya miatt ilyen, amilyen. Nagyon szertelen és ez a stílusa miatt van, legalább is nekem ez jön le. Ezért tartom jobb 3. embernek Iscot, vele szerintem stabilabb a k.pályánk. Kovacic könnyebben zavarba jön, ha letámadják és előre fele sem ad annyi pluszt, elég sok rossz döntése volt. De vissza térve Kroos-ra.... Ő adja meg a nyugalmat, azt az embert lehetetlen pánikba hozni, ha 3man mennek rá, akkor se. Szóval én még mindig azt mondom, hogy nála jobb embert nem találnánk a védősor elé. Arról nem is beszélve, hogy Modric-csal milyen duót alkot, szerintem a világ legjobbja.
Jó kis meccs volt amúgy, egy fullos kezdővel még simább lett volna. Mert Danilo nem szint, Carvajalnak meg nagyon idegen volt a balos, James helyett meg egy sérülés előtti Bale lőtt volna vagy 3mat. Jó lesz ez, van játék is, csak végre álljon össze a rendes kezdő 11, Zidane 1-2 fejben tegyen rendet és akkor a BLben még "meglepetés" is lehet!
Jó kis meccs volt amúgy, egy fullos kezdővel még simább lett volna. Mert Danilo nem szint, Carvajalnak meg nagyon idegen volt a balos, James helyett meg egy sérülés előtti Bale lőtt volna vagy 3mat. Jó lesz ez, van játék is, csak végre álljon össze a rendes kezdő 11, Zidane 1-2 fejben tegyen rendet és akkor a BLben még "meglepetés" is lehet!