A Dortmund megérdemelte a győzelmet. Kijátszották a taktikánkat, pedig sikerült visszamenteni döntetlenre még a félidő előtt. Nem szabadott volna, hogy ez megtörténjen, nem tudom mit nem értettek a fiúk, amikor mondtam, hogy rá kell ülni a döntetlenre. Ronaldo nem fog játszani a hétvégén, mert nem értette meg az utasításaimat és állandóan támadni és gólt akart rúgni. A jövőm nem tudom miért állandó téma, szerződésem van, amit ki fogok tölteni. Jövőre is meg kell próbálni, új játékosokkal. Sneijder és Diego Milito helyzete érdekes, de még nem mondhatok semmit, mit ahogy arról sem, hogy kik lesznek a csapatkapitányok a következő évben, ha valami történne velük nyáron."
Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Mourinho: "
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ő aztán soha nem fog arra vetemedni, hogy saját önszántából lemondjon, áh kizárt.Anyaka írta:Vajon lemond, vagy le kell mondatni? Pár millió euró különbség, pár betű között. Lesz annyi tartása, hogy magától cselekedjen?
Érdekes nyár lesz Spanyolországban nálunk is, és a tengerparton is...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Eléggé kétélű a dolog szerintem.. Nem Josét akarom védeni, mert benne van a dologba ő vaskosan.. Na de kérem szépen, hogy lehet az, hogy felnőtt embereknek kell elmondani, akik egy DÖNTŐ KAPUJA ELŐTT ÁLLÓ CSAPATBAN FOCIZNAK, hogy MENJ KI ÉS TELJESÍTS, KÜZDJ... Én ezt nem tudom megérteni. Nem tudom mi kell akkor még nekik. Biztos én vagyok túl maradi, de számomra ez felfoghatatlan. Nem kell akkor jönni a dumával, hogy mindent megtesznek a 10.-ért, ha a pályán meg még a küzdeni akarás sem látszik.Buitre írta: és a játékosokat sem tudja feltüzelni (mondjuk arra alapból nem lenne szükség egy BL elődöntőn)
Ki lehet kapni, de ugye a tálalás nem mindegy..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Corleone 2013. április 24., szerda 23:00-kor.
#happyshitting
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem elég h hónapok óta nézhetetlen a játékunk, de most már egy Dortmund is megaláz minket.
Ez igen Mou...ennyi erővel én is ülhetnék a padon.
Ez igen Mou...ennyi erővel én is ülhetnék a padon.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Klopp idén úgy szopatja a zsenit, ahogy kedve tartja. :-)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ennyit az isteni Zsozéről meg az ő futballjáról.
A micsodájáról?
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Vajon lemond, vagy le kell mondatni? Pár millió euró különbség, pár betű között. Lesz annyi tartása, hogy magától cselekedjen?
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Csapd hozzá Özilt is. Két éve minden 5. meccsén nem flopp. Ez ide rohadt kevés.
Merci Zizou!
-Mourinho + elb*szott edzői stáb
-Albiol, Carvalho, Pepe, Coentrao, Khedira, Callejón, Di María, Higuaín
OUT, please.
ahh..
-Albiol, Carvalho, Pepe, Coentrao, Khedira, Callejón, Di María, Higuaín
OUT, please.
ahh..
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
ennél jobb vele nem lesz. és a játékosokat sem tudja feltüzelni (mondjuk arra alapból nem lenne szükség egy BL elődöntőn)
kell a váltás
kell a váltás
ha perez lenne elég tökös, még ma este kibaszná ezt a senkit a picsába. a többi meccset lehozzuk karankával.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára accel 2013. április 24., szerda 22:53-kor.
Ennyi volt. 3 év is kevés volt neki, pedig volt miből dolgoznia. Ettől függetlenül kiváló edző, de itt nem vált be, van ez így.
De én pont 1 éve ilyenkor vesztettem el teljesen a hitemet vele kapcsolatban, a Bayern elleni kiesés óta nem akarom itt látni.
De én pont 1 éve ilyenkor vesztettem el teljesen a hitemet vele kapcsolatban, a Bayern elleni kiesés óta nem akarom itt látni.
majd elküldi karankat.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Kíváncsi leszek ennek a papucsnak a nyilatkozatára.
azthiszem ezzel eldőlt.
még egy spanyol kupát azért ejtsen le nekünk, aztán szia.
még egy spanyol kupát azért ejtsen le nekünk, aztán szia.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mou takarodj el kérlek
- ___Samy___
nem tanul ez az ember semmit, nyomatja ugyanazt a szart, legyen bárki az ellenfél
hogy lehet vki ennyire csökönyös egy ember? kapja folyamatosan a pofonokat mindenféle csapattól, de egyszerűen nem képes belátni a hibáit
nem gondoltam volna, hogy ezt egyszer leírom, de takarodjon innen
köszönjük az elmúlt 2 évet, de ez az idei év betett
hogy lehet vki ennyire csökönyös egy ember? kapja folyamatosan a pofonokat mindenféle csapattól, de egyszerűen nem képes belátni a hibáit
nem gondoltam volna, hogy ezt egyszer leírom, de takarodjon innen
köszönjük az elmúlt 2 évet, de ez az idei év betett
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Minél előbb húzzon el!Faust írta:Ennyit az isteni Zsozéről meg az ő futballjáról.
Ennyit az isteni Zsozéről meg az ő futballjáról.