Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Azért akik nem elégedettek azok gondoljanak vissza, hogy Beniteztől milyen állapotban vette át a csapatot Zidane.
Teljesen jó volt ez, itt már könnyű ellenfelek nincsennek.
Kicsit úgy érzem, hogy levan nézve ez a Roma mint tavaly a Juventus volt.
Haladni kell tovább.Hétvégén Malaga idegenben az is kemény lesz nagyon.
Teljesen jó volt ez, itt már könnyű ellenfelek nincsennek.
Kicsit úgy érzem, hogy levan nézve ez a Roma mint tavaly a Juventus volt.
Haladni kell tovább.Hétvégén Malaga idegenben az is kemény lesz nagyon.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha sérült, akkor miért játszik? Hogy majd rásérüljön még plusz 1-2 hónappal, pont a legfontosabb időszakra?Anthony írta:ames ha minden igaz sérült lehetett a háta miatt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nulla volt. Egy primadonna. Körülményes. Lassú. Es a jobb láb hiánya ilyen szinten mar komolyan kijön.El Unico írta:Érdekes,hogy Jamest mennyire lehúzza itt mindenki. Tisztelet a kivételnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én mondjuk olasz csapat ellen a BL egyenes kieséses szakaszban nem értem hogy lehet nem tudom én milyen pazar meccsre számítani?? Az olaszoknak az a legfontosabb elképzelésük egy ilyen meccsen, hogy ne kapjanak gólt, és tönkretegyék az ellenfél játékát. A Roma nem a legacélosabb olasz csapat, de azért igyekeztek rendesen. Mégis sikerült 0-2-vel eljönni, ami főleg azért nem semmi, mert könnyen bekaphattunk volna legalább 1 gólt. Az egy dolog, hogy papíron erősebbek vagyunk, de ezt a pályán is meg kell(ett) mutatni, tavaly a Juve ellen pl. nem sikerült...
CR gólt lőtt, nem elég (igaz több fontos meccsen nem talált be, de még mindig a legtöbb gólt veri egész Európában, egyeseknek elég extrém elvárásai vannak...), James ha minden igaz sérült lehetett a háta miatt, de nem baj, szidjuk a játékosainkat egy idegenbeli győzelem után, aztán mikor valamelyik tol egy gálát 2 meccs múlva, akkor szívhatják egyesek a fogukat...no comment...
CR gólt lőtt, nem elég (igaz több fontos meccsen nem talált be, de még mindig a legtöbb gólt veri egész Európában, egyeseknek elég extrém elvárásai vannak...), James ha minden igaz sérült lehetett a háta miatt, de nem baj, szidjuk a játékosainkat egy idegenbeli győzelem után, aztán mikor valamelyik tol egy gálát 2 meccs múlva, akkor szívhatják egyesek a fogukat...no comment...
Kovacivcal dinamikusabb??? Irtó keveset vállalt, és lotyogott
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Figyelembe véve, hogy a komplett támadó sor gyengén játszott James-Benzema-Cr-Isco, egész sima volt.
Szembeötlő, hogy Kovaciccsal mennyivel dinamikusabb lett a támadójáték. (persze ez köszönhető annak is, hogy mikor beszállt már "jönnie kellett a Romának is) Nem tudom eldönteni, hogy tökéletes csere, vagy inkább a kezdőben lenne a helye.
Hazain mehet a kontragála!
Szembeötlő, hogy Kovaciccsal mennyivel dinamikusabb lett a támadójáték. (persze ez köszönhető annak is, hogy mikor beszállt már "jönnie kellett a Romának is) Nem tudom eldönteni, hogy tökéletes csere, vagy inkább a kezdőben lenne a helye.
Hazain mehet a kontragála!
Ezt hangoztattad minden hozzászólásodban a megy a meccs topikban is, illetve azt, hogy a psg-chelsea mennyire jó meccs volt! Az nem tűnt fel, hogy azon meccsen két középpálya nélküli csapat játszott egymással? Taktikailag 0 volt az a meccs! Ha ennyire rendezetlen csapatot látnék pályára küldeni Zidanetól, még Rafat is visszasírnám...Steve írta:Egy foci szerető embernek ez a meccs volt a pokol clubja.Nézhetetlen volt hosszú ideig.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Fuentealbilla
Nem volt rossz merkozes.
Cr elso gol es nem is akarmilyen... szomoru, hogy a topikjaban meg most is a kopkodese megy igy oda be sem irok...
Akik meg jok voltak es tetszettek : Modric-Kroos
Akik feltunoen nem: Benzema es Isco... Isco vilagi kuka... szinte mar sirok kinomban mikor elindul a 16 os sarkatol befele huzogatva es nyilvan vagy elveszti vagy belekuldi a vedelembe... vicc ez az ember...
Benzin is kuka nehany meccse... Kar.. mert o kellene nagyon...
Es akikkel en altalaban meg vagyok elegedve de most nagy floppok voltak... Marcelo es Carvajal... tamadasban sem tettek hozza tul sokat erzesem szerint... viszont vedekezesben is vilagi nullak voltak jo parositas....
Ja es James... valali vigye el innen minel messzebbre. Ertekelheto msgmozdulas tole is szokoevente van... ot es Iscot meg az idei triplanulla Hazardert is odaadnam lassan diszcsomagolasban. Egyebkent Hazard se kellene Isco ketto a manus... nem is tudom melyik a rosszabb... Bale gyere vissza legalabb az egyik menjen mar vegre a padra ezek kozul mert siralmasak...
Cr elso gol es nem is akarmilyen... szomoru, hogy a topikjaban meg most is a kopkodese megy igy oda be sem irok...
Akik meg jok voltak es tetszettek : Modric-Kroos
Akik feltunoen nem: Benzema es Isco... Isco vilagi kuka... szinte mar sirok kinomban mikor elindul a 16 os sarkatol befele huzogatva es nyilvan vagy elveszti vagy belekuldi a vedelembe... vicc ez az ember...
Benzin is kuka nehany meccse... Kar.. mert o kellene nagyon...
Es akikkel en altalaban meg vagyok elegedve de most nagy floppok voltak... Marcelo es Carvajal... tamadasban sem tettek hozza tul sokat erzesem szerint... viszont vedekezesben is vilagi nullak voltak jo parositas....
Ja es James... valali vigye el innen minel messzebbre. Ertekelheto msgmozdulas tole is szokoevente van... ot es Iscot meg az idei triplanulla Hazardert is odaadnam lassan diszcsomagolasban. Egyebkent Hazard se kellene Isco ketto a manus... nem is tudom melyik a rosszabb... Bale gyere vissza legalabb az egyik menjen mar vegre a padra ezek kozul mert siralmasak...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Az a baj, hogy mivel James nem egy sprinter a szélen tulajdonképpen elhal a játéka, neki a 10es poszt az erőssége, mert van játékinteligenciája, és lövőtechnikája is, csak ugye az a gond, hogy Isconak is ez volna az erőssége, a 10es poszt, de mivel ez kb a realnal reálisan nem is létezik, így marad ahova jutnak, ott pedig egyik sem és állítom nem is lesz kimagasló, ezért írja néhány ember pl Pogbát, mert neki lenne poszt, és ott rendkívül jó.El Unico írta:Érdekes,hogy Jamest mennyire lehúzza itt mindenki. Tisztelet a kivételnek.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Néztük a meccset koleszban, ketten voltunk Real drukkerek, én képviseltem azt a részt aki nem elégedett Jamessel, a másik meg azt aki oda van érte. Hát érdekes voltEl Unico írta:Érdekes,hogy Jamest mennyire lehúzza itt mindenki. Tisztelet a kivételnek.
Alapból James nem egy béna játékos, az a bal láb bárhová oda teszi a labdát, de én arra a játékra amit játszania kell, kevésnek tartom. Sajnos ez van, ettől én még nem utálom, de ma is őt vettem volna le elsőnek.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Érdekes,hogy Jamest mennyire lehúzza itt mindenki. Tisztelet a kivételnek.
- Süti
Szorosabb meccsre számítottam, főleg eredmény szempontjából, de szerencsénk volt. A védelembe még mindig sok a hiba, és érdekes volt látni, hogy 1v1-es szituációkban 10ből 9x lefutják a védőinket. A kp szerintem ma is rendben volt, James pl. védekezésben jó volt, Ramos után neki volt a legtöbb sikeres szerelése, és labdaszerzés tekintetében is az élmezőnyben szerepelt, Kroost leszámítva. Viszont támadásban valami nem kerek nála...
Ez szerintem leginkább azért baj, mert Benz ma (is sajnos) botrányosan gyenge volt, és bár CR láthatóan lépett előre Benítez óta, ő is csak a meccsek egyes periódusaiban képes rendes fordulatszámon pörögni, így pedig könnyen billen elől az egyensúly.
Isco véleményem szerint becsülettel dolgozott, viszont a pluszt amit várok tőle, nem igazán kapom meg (kb egész szezonban. ) De szerencsére a Kroos-Modric párosunk parádésan megoldja a középpályát, szenzáció amit csinálnak, tényleg.
Jesé jól szállt be, remélem összeszedi magát a sérülés előtti állapotra, van potenciál a srácban, és azért a kapura még mindig veszélyesebb mint a slágerlistákra. Kova szintén jó csere volt, végre tudunk rotálni a kp-n, minöségi játékosokkal. (Kár hogy máshol nem.)
Ja és amit még szerintem fontos megjegyezni, Navas parádésan érzi hogy mikor és hogyan kell kilépni a kapuból, legyen az szöglet, kiugratás, akármi.
Ez szerintem leginkább azért baj, mert Benz ma (is sajnos) botrányosan gyenge volt, és bár CR láthatóan lépett előre Benítez óta, ő is csak a meccsek egyes periódusaiban képes rendes fordulatszámon pörögni, így pedig könnyen billen elől az egyensúly.
Isco véleményem szerint becsülettel dolgozott, viszont a pluszt amit várok tőle, nem igazán kapom meg (kb egész szezonban. ) De szerencsére a Kroos-Modric párosunk parádésan megoldja a középpályát, szenzáció amit csinálnak, tényleg.
Jesé jól szállt be, remélem összeszedi magát a sérülés előtti állapotra, van potenciál a srácban, és azért a kapura még mindig veszélyesebb mint a slágerlistákra. Kova szintén jó csere volt, végre tudunk rotálni a kp-n, minöségi játékosokkal. (Kár hogy máshol nem.)
Ja és amit még szerintem fontos megjegyezni, Navas parádésan érzi hogy mikor és hogyan kell kilépni a kapuból, legyen az szöglet, kiugratás, akármi.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A kp-t ugy is stabilizalhatta voln, h lehozza Jamest es Iscot feljebb tolja. Talan Isconak is jot tett volna.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
szerintem akkor úgy gondolta, hogy a kp stabilitása fontosabb.hogy miért hamesz marad és isco jön le, azt vki mondja meg nekem.
olyan gyenge a kolumbiai, hogy elképesztő.
bár tény, hogy előbb is lejöhetett volna James.
de összességében jól cserélt Zizou.
persze szerintem.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
támadásnál kicsiben nagyon ügyesen passzolgatott pedig. Megindult kicselezett pár roma játékost és adta is tovább. Én se éreztem gyengének ma, persze kiemelkedőnek sem.
-
Én amikor odakapcsoltam a meccsre, egyből láttam 2-3 eladott labdát, amiből megindult a Roma. Volt olyan is, hogy tovább lehetett volna Carvajalnak vagy Modricnak passzolni, erre még viszi a labdát, kis híján elvették tőle. Lehet, hogy nem vettem észre az amúgy pozitív dolgait, akkor sorry.M1Ö írta:Már egyszer kérdeztem, de megkérdem még egyszer, mert azóta többen elő hoztátok... Isco ma miért volt kevés meg gyenge? Komolyan nem értem és szerintem nem az elfogultság beszél belőlem. Ott volt mindenhol, nem vesztett labdát, stabilan játszott. Nem hozott extrát, de abszolút nem volt gyenge meccse, erre megint "elő van véve".
Nálam a legrosszabb sorrendben: 1. James 2. Benzema 3. Isco.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hogy miért hamesz marad és isco jön le, azt vki mondja meg nekem.
zidane ne basszál fel.
jöjjön meg az eszed.
zidane ne basszál fel.
jöjjön meg az eszed.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Már egyszer kérdeztem, de megkérdem még egyszer, mert azóta többen elő hoztátok... Isco ma miért volt kevés meg gyenge? Komolyan nem értem és szerintem nem az elfogultság beszél belőlem. Ott volt mindenhol, nem vesztett labdát, stabilan játszott. Nem hozott extrát, de abszolút nem volt gyenge meccse, erre megint "elő van véve".
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Én voltam, az egyik, aki írta hogy szopóágon leszünk... valamilyen szinten azon voltunk. Szerencsére nem lett igazam.
Ettől eltekintve számomra egy Barátok közt résszel ért fel a mérkőzés. Rossz volt nézni, ahogy sétál mindenki... illetve a plusz egy passzt, amikor már lőni lehetett volna... a töketlenkedést... IScot...JAmest...A visszavágóra én egy ennél talán egy hangyafasznyival könnyebb meccset várok, bár volt tavaly egy Schalke elleni meccs ugye... Ha komolyan veszik és odateszik magukat, akkor nagy baj nem lehet.
Ettől eltekintve számomra egy Barátok közt résszel ért fel a mérkőzés. Rossz volt nézni, ahogy sétál mindenki... illetve a plusz egy passzt, amikor már lőni lehetett volna... a töketlenkedést... IScot...JAmest...A visszavágóra én egy ennél talán egy hangyafasznyival könnyebb meccset várok, bár volt tavaly egy Schalke elleni meccs ugye... Ha komolyan veszik és odateszik magukat, akkor nagy baj nem lehet.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
3-4 napja ugyanezt lőtte megpetiamadridista írta:A találata meg igazi klasszis. Ritkaság egy ilyen pazar gól.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
ziro4vr írta:Épp a bosszúnkat tervezzük a pokol clubja nevű facebook csoportban.
Ez tuti valami fedőnév egy meleg swinger klubra.
Petiapesszimista véleménye jogos és osztható.
Így utólag okosak is lehetünk.
Viszont sem a játékunkban, sem fejben nem volt ma sokaknál semmi.Sokan homályon voltak és megsemmisültek.
Egy foci szerető embernek ez a meccs volt a pokol clubja.Nézhetetlen volt hosszú ideig.