Szorosabb meccsre számítottam, főleg eredmény szempontjából, de szerencsénk volt. A védelembe még mindig sok a hiba, és érdekes volt látni, hogy 1v1-es szituációkban 10ből 9x lefutják a védőinket.
A kp szerintem ma is rendben volt, James pl. védekezésben jó volt, Ramos után neki volt a legtöbb sikeres szerelése, és labdaszerzés tekintetében is az élmezőnyben szerepelt, Kroost leszámítva. Viszont támadásban valami nem kerek nála...
Ez szerintem leginkább azért baj, mert Benz ma (is sajnos) botrányosan gyenge volt, és bár CR láthatóan lépett előre Benítez óta, ő is csak a meccsek egyes periódusaiban képes rendes fordulatszámon pörögni, így pedig könnyen billen elől az egyensúly.
Isco véleményem szerint becsülettel dolgozott, viszont a pluszt amit várok tőle, nem igazán kapom meg (kb egész szezonban.
) De szerencsére a Kroos-Modric párosunk parádésan megoldja a középpályát, szenzáció amit csinálnak, tényleg.
Jesé jól szállt be, remélem összeszedi magát a sérülés előtti állapotra, van potenciál a srácban, és azért a kapura még mindig veszélyesebb mint a slágerlistákra.
Kova szintén jó csere volt, végre tudunk rotálni a kp-n, minöségi játékosokkal. (Kár hogy máshol nem.)
Ja és amit még szerintem fontos megjegyezni, Navas parádésan érzi hogy mikor és hogyan kell kilépni a kapuból, legyen az szöglet, kiugratás, akármi.