h3x0r írta:Laci írta:de a Windows Explorer nem.
Ezer éve nem használtam. Rakj fel inkább egy Total Commandert.
Sajnos nem magával a Explorer.exe-vel van baj, nem lassú, egyszerűen nem megy
Szerintem valami Win search v indexeléssel (?!) lesz valami gond, v valami olyan progi ami ennek betesz. Szóval nem megy... próbáltam a Total commendert
@Victor: megpróbálom először a visszaállítást, utána jön a safe mode vagy a clean restart.. azokat azért nem próbáltam még mert az sok szarakodás
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
de a vicc az egészben az h ez ilyen egyik pillanatról a másikra történt. Fotóboltozok, erre egyszerre csak nem és nem nyitja meg a sajátgépet ez a retek win. Explorert lelövöm, új feladat: explorer.exe, ezután is maradt. Gondoltam reset megoldja, nem. Kikapcs se. Ilyet még nem h nem láttam de még nem is hallottam, pedig régóta püfölök windows gépeket. Nagyon kíváncsi vagyok mi válthat ki ilyet.
Hát a vírusírtóm... Valami krekkelt avastom van, mert lusta voltam egy évente új email címet gyártani hozzá, h legyen ingyen 365 napig
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
szóval az nem túl jó...
![Nem biztos :kivagyhe:](./images/smilies/unsure.gif)
vírus, miner v hasonló szarság nem fut... azokat kiszűri azért, meg csekkoltam párszor, már lassan fejből tudom a windows folyamatok pontos nevét és helyét, annyiszor nyitottam meg a task managert