Nem igazán tudok ezzel az ide fosással mit kezdeni. Letoltad a gatyádat és jól nyakon szartál a fórum előtt engem. A kis frusztrált lelkedből feltört, hogy én miket kommenteltem a megy a meccs topikban majd megy az osztás. Jól megaláztál én pedig nagyon rosszul érzem magam. Egy biztos libát valóban nem őriztünk együtt. Sem veled, sem pedig mással.kelemen.istvan írta:Igazán nincs mit!Steve írta: Nem tűnt fel, mert buta vagyok. De szerencsémre jössz te és qrvára felvilágosítasz. Így megvilágosodok. Köszönöm neked!Tudtommal nem őriztünk együtt libát..Steve írta:kelemen pistinek
Elkeserítelek Téged és az összes frusztrált fórumozót. Itt vagyok több mint egy évtizede. Sok feszült kisfiút túléltem a fórumon. Nem lesznek álmatlan éjszakáim.
Hogy ne legyen off. Érdekes, hogy vagyunk itt többen akik baromira hasonlóan látunk játékosokat, szituációkat pl James, CR..stb. Aztán ki-ki maga vérmérséklete,aktuális kedve szetint reagál. Aztán vannak rajongók, haterek, akiknek ezek a hozzászólások fájnak.
Én azt mondom ettől szép a fórum.
James témához annyit, ahogy többen leírtuk semmit nem tesz védekezésben, gyengus támadásban. Várom az értelmes ellenérvet, de még nem érkezett. Az hogy szezononként 2x elsül a lába az kevés egy Real szélsőtől.