Mindenkinek aki magára ismer.morientes írta:Nem tudom per pillanatban kire meg mire gondoltál,de akik elègedetlenek vele ez után a meccs után,leirták hogy mièrt is.
Akik meg vèdik,azoknak az az egyetlen èszèrvuk,hogy szegèny gyereket kipècèzik,mert èppen most o az aktuális feketebárány.
De hogy mitol olyan kurva jo,azt mèg èn èszèrvekkel alátámasztva nem láttam.
Ha nem jobb oldalon játszik az a baj,ha meg ott,akkor meg neki a 10-es poszt valo...
Tiszta de ja vu èrzèsem van,Ozilel voltak igy sokan,ha szar volt mindig volt kifogás,ha meg adott egy golpasszt egy szogletbol,azon a meccsen o volt a MoM.
Az igazság az,hogy ahogy Ozil,Hamesz is kevès ebben a csapatban.
Egy általános jelenségről beszélek a fórumon, nem pedig arról, hogy a jelenlegi formája vagy a mostani meccs után ne lenne-e jogos a kritika. Vannak akik azóta ütik, vágják amióta csak betette a lábát Madridba, és vannak akik korábban képesek voltak elismerni a teljesítményét amikor rászolgált, valamint a mostani teljesítménye alapján kritizálják teljesen jogosan.
Ezekkel a véleményekkel én nem igen találkoztam mostanában, amik arról szólnának, hogy ő mitől olyan kurva jó. Leginkább akkor lehetett ilyeneket olvasni amikor ment neki a játék, hozta a gólokat, gólpasszokat és voltak akik már akkor is kb. a Castillába száműzték volna, mert annyira kevés.