Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 20., szombat 14:55

Aubama amúgy nagyon jöhetne, ha ennyire itt akar lenni. Tökéletes kiegészítése lehetne a BBC-hez, mert bármelyikük helyére is be lehetne rakni. Nagyon kéne már egy ilyen támadó "csere" előre. Azért nem csere, mert azért neki fixen lehetne helye is, ha elkapja a fonalat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 20., szombat 13:16

James nem szar, benne van a gól, pontosak a beadások, de egyszerűen nincs posztja, ha lenne akkor is lenne előtte olyan aki jobban használható ott.
Probálták a kpn,szèlsobe,de gyenge volt.Voltak felvillanásai,de ez kevès.
Hát ti itt páran totál elme-roggyantak vagytok, hihetetlen egy 2:0-ás idegenbeli győzelem után mit letudtok rendezni.
Mit?Itt most arrol van szo,hogy ezen a bizonyos meccsen ki milyen teljesitmènyt nyujtott.James meg finoman szolva is,nem jot.Ha bemennek azok a roma helyzetek,nemtom akkor mi lenne a vèlemèny...ja tudom,nem rajta mulott.Persze a fociban nincsen ha.
Arról nem ő tehet, hogy 80 millió volt,
Arrol tènyleg nem,de azèrt akár hogy is,csak átèrzi az ember azt a fajta felelossèget,hogy mit várnának tole,ha már világsztár áron lett megvásárolva.
Mert ugye,voltak a meccsnek olyan szakaszai,mikor emberunk azt sem tudta milyen rendezvènyen van...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. február 20., szombat 12:16

Realista24 írta:Folytassátok csak, majd este gépnél leszek, aztán néhányotokkal majd márciusban találkozunk újra. B verzió, visszatértek a témához és privátban osztjátok egymást, ha nagyon akarjátok. Rátok bízom.
Befejeztem a magam részéröl és elnézést kérek.

Ha problémám van valamivel/valakivel privátban a helye nem itt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 20., szombat 11:46

Folytassátok csak, majd este gépnél leszek, aztán néhányotokkal majd márciusban találkozunk újra. B verzió, visszatértek a témához és privátban osztjátok egymást, ha nagyon akarjátok. Rátok bízom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. február 20., szombat 10:47

Igazából én azon kapkodom a fejem, hogy emberekben milyen frusztrációt szül, ha pl valaki mond valamit.

Morgok a meccs színvonala miatt(főleg az első félidő volt halott) erre egy nappal később habzó szájjal pörög itt valaki.
Döbbenet.

Meg mik tudnak menni CR, vagy Benzema megítélésén.Aztán az ember akaratán kívül belekeveredik valami elvakult agyhalott őrjöngésébe...

Én igyekszem aktuális formát, adott meccset nézni.Ha valami konstans szar azt persze problémaként látni és megoldást várni.Ezen kívül meg élvezni a meccset a játékot(ezt nem igazán lehetett a római meccsen, de meggyőződésem máshogy lesz Madridban)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 20., szombat 9:53

Hát ti itt páran totál elme-roggyantak vagytok, hihetetlen egy 2:0-ás idegenbeli győzelem után mit letudtok rendezni.
James nem szar, benne van a gól, pontosak a beadások, de egyszerűen nincs posztja, ha lenne akkor is lenne előtte olyan aki jobban használható ott. Nem való a jelenlegi Real Madrid kezdőjébe, de a padról beállva, vagy a kezdő pihentetése céljából bőven jó lehet. Ha nem tetszik neki akkor lehet menni, vagy fejlődni, az ő dolga. Arról nem ő tehet, hogy 80 millió volt, várjuk meg mi lesz ha Bale visszatér, vagy Jesé kezdőként él a lehetőséggel.
Az meg, hogy itt egy győztes meccs után a James- és Benzema fanok ölik egymást a semleges fórumozókkal... :lol:

Lehet bárki a kedvenc, azt legalább ismerjük el ha gyenge. Persze túlzásba se kell esni egy meccs után, hogy 2 hétig pörög a Kroos vagy a CR topic

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. február 20., szombat 0:52

Amúgy egy költői kérdés..

Miért nem lehet elismerni ha valaki/ valami rossz. Ha valami nem üt meg egy szintet ahhoz nem tapsikolni.

Ezen kívül, ha valamit értékelni lehet annak teljes szívből örülni.

Én tudtam sírni örömömben a BL győzelemnek, tudtam végig morogni a galaktikus korszakot. Várni s tizedikre, majd annak tiszta szívből örülni.

Ez a foci. Érzelmek,vélemények.

A faxért kell mindig valakinek érzékenykedni. Hisztizni.

Ha James egy szar, akkor ismetjük el.A lehetőség adott előtte, lehet jobb is, ha nem eladjuk. Ha a meccs egy nyögvenyelős szar volt CR találatáig akkor az volt..

(..nem tom hányszor hallottam, hogy nem vagyok madtidista, de szerintem fohom még pár évtizedekig. a véleményemért meg kiállok. Nem szeretnék agymosott barom lenni.)

Bocs a kettőért és a néhány kitérőért, eljalandozásért.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2016. február 20., szombat 0:41

kelemen.istvan írta:
Steve írta: Nem tűnt fel, mert buta vagyok. De szerencsémre jössz te és qrvára felvilágosítasz. Így megvilágosodok. Köszönöm neked!
Igazán nincs mit! :-*
Steve írta:kelemen pistinek
Tudtommal nem őriztünk együtt libát.. :kivagyhe:
Nem igazán tudok ezzel az ide fosással mit kezdeni. Letoltad a gatyádat és jól nyakon szartál a fórum előtt engem. A kis frusztrált lelkedből feltört, hogy én miket kommenteltem a megy a meccs topikban majd megy az osztás. Jól megaláztál én pedig nagyon rosszul érzem magam. Egy biztos libát valóban nem őriztünk együtt. Sem veled, sem pedig mással.

Elkeserítelek Téged és az összes frusztrált fórumozót. Itt vagyok több mint egy évtizede. Sok feszült kisfiút túléltem a fórumon. Nem lesznek álmatlan éjszakáim.

Hogy ne legyen off. Érdekes, hogy vagyunk itt többen akik baromira hasonlóan látunk játékosokat, szituációkat pl James, CR..stb. Aztán ki-ki maga vérmérséklete,aktuális kedve szetint reagál. Aztán vannak rajongók, haterek, akiknek ezek a hozzászólások fájnak.

Én azt mondom ettől szép a fórum.

James témához annyit, ahogy többen leírtuk semmit nem tesz védekezésben, gyengus támadásban. Várom az értelmes ellenérvet, de még nem érkezett. Az hogy szezononként 2x elsül a lába az kevés egy Real szélsőtől.

fehérlap
Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James

HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. február 19., péntek 23:30

R24. Igaz nem szeretem Benzemát és ezt tudom, hogy tudod nagyon jól. Most nem ezért hoztam fel őt, hanem mert ő volt legjobb példa. és attól, hogy nem szeretem teljes mértékben szurkolók neki és csapatnak sőt azt is elfogadom, hogy nincs jobb nála, aki a csapat számára elérhető lenne, DE annak a hozzászólásnak nem Benzema volt a lényege...

viszont komolyra fordítva a szót: Benzemának most volt kettő rossz meccse, viszont, amit előtte heteken keresztül tolt az baszott jó volt. Ilyenkor lenne jó egy Borsócska a csapatban, aki letolja a Málaga elleni meccset, Benz meg pihenhetne egyet. Relax, testileg, lelkileg, fejben mindenhogy aztán verethetné tovább a januári formáját, DE nekünk nem kell cserecsatár :S Igaz lehet egy Jesé is kezdhetne aztán meglátjuk mi lesz.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 19., péntek 20:21

Mindenkinek aki magára ismer.
Lehet kicsit paranoiás vagyok veled kapcsolatban...
...másfelol viszont,èn mindig elismertem akkor ha jol ment neki,valahová nyilván le is irtam,csak már olyan règen volt hogy nemtom mikor.
Csak hogy itt elsosorban a romai meccsrol van szo,azèrt èrtetlenkedtem,hogy mit vèdik azután a semmi után amit azon a meccsen lehozott.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 19., péntek 20:06

De Benzema olyan, mint a szex, hogy ha rossz, akkor is jó. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. február 19., péntek 19:43

morientes írta:Nem tudom per pillanatban kire meg mire gondoltál,de akik elègedetlenek vele ez után a meccs után,leirták hogy mièrt is.
Akik meg vèdik,azoknak az az egyetlen èszèrvuk,hogy szegèny gyereket kipècèzik,mert èppen most o az aktuális feketebárány.
De hogy mitol olyan kurva jo,azt mèg èn èszèrvekkel alátámasztva nem láttam.
Ha nem jobb oldalon játszik az a baj,ha meg ott,akkor meg neki a 10-es poszt valo...
Tiszta de ja vu èrzèsem van,Ozilel voltak igy sokan,ha szar volt mindig volt kifogás,ha meg adott egy golpasszt egy szogletbol,azon a meccsen o volt a MoM.
Az igazság az,hogy ahogy Ozil,Hamesz is kevès ebben a csapatban.
Mindenkinek aki magára ismer.

Egy általános jelenségről beszélek a fórumon, nem pedig arról, hogy a jelenlegi formája vagy a mostani meccs után ne lenne-e jogos a kritika. :) Vannak akik azóta ütik, vágják amióta csak betette a lábát Madridba, és vannak akik korábban képesek voltak elismerni a teljesítményét amikor rászolgált, valamint a mostani teljesítménye alapján kritizálják teljesen jogosan.

Ezekkel a véleményekkel én nem igen találkoztam mostanában, amik arról szólnának, hogy ő mitől olyan kurva jó. Leginkább akkor lehetett ilyeneket olvasni amikor ment neki a játék, hozta a gólokat, gólpasszokat és voltak akik már akkor is kb. a Castillába száműzték volna, mert annyira kevés.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 19., péntek 19:02

fehérlap írta:11 Benzema kellene a csapatba aztán elégedett lenne a fórum, az más tészta, hogy sikeres passzunk a meccsen nem lenne.... :(

Szánalmas néha, ami itt megy az éppen kipécézett emberrel szemben :S
Hát elèggè le lett huzva a kabil is pár ève,ha kellett ha nem,csak lehet hogy akkor mèg meg sem voltál...
Jól illik pár emberre ez a mentalitás. És itt most nem azokról beszélek, akik akkor fogalmazzák meg jogosan a kritikájukat a játékosok felé, és támasztják alá érvekkel a mondandójukat, amikor az adott játékos formán kívül van vagy épp nem illik bele a rendszerbe, nincs meg a posztja, hanem azokról akik köpködnek ha kell, ha nem.
Nem tudom per pillanatban kire meg mire gondoltál,de akik elègedetlenek vele ez után a meccs után,leirták hogy mièrt is.
Akik meg vèdik,azoknak az az egyetlen èszèrvuk,hogy szegèny gyereket kipècèzik,mert èppen most o az aktuális feketebárány.
De hogy mitol olyan kurva jo,azt mèg èn èszèrvekkel alátámasztva nem láttam.
Ha nem jobb oldalon játszik az a baj,ha meg ott,akkor meg neki a 10-es poszt valo...
Tiszta de ja vu èrzèsem van,Ozilel voltak igy sokan,ha szar volt mindig volt kifogás,ha meg adott egy golpasszt egy szogletbol,azon a meccsen o volt a MoM.
Az igazság az,hogy ahogy Ozil,Hamesz is kevès ebben a csapatban.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. február 19., péntek 18:12

Nem írta senki, hogy nincs igaza, de te is tudod, hogy miért írta, azt amit.
Én pl nem tudom miért írta azt amit..

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. február 19., péntek 17:01

R24 írta:Nem írta senki, hogy nincs igaza, de te is tudod, hogy miért írta, azt amit. Ezért írtam, hogy szánalmas.
A vége a szokásos gyökérkedés, ami a hatereket jellemzi. Ugyanazt csinálta, amit azok akiket megszólt a kommentjében, de azt a részt én leválasztottam.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 19., péntek 16:55

El Maestro írta:
Realista24 írta:Mert te aztán nem vagy szánalmas ezzel a hozzászólással.
Pedig most van igazság abban amit mond, a végétől eltekintve. Jól illik pár emberre ez a mentalitás. És itt most nem azokról beszélek, akik akkor fogalmazzák meg jogosan a kritikájukat a játékosok felé, és támasztják alá érvekkel a mondandójukat, amikor az adott játékos formán kívül van vagy épp nem illik bele a rendszerbe, nincs meg a posztja, hanem azokról akik köpködnek ha kell, ha nem. Tényleg lenne 11 Benzemánk, vagy mondhatnánk bármilyen másik nagy népszerűségnek örvendő játékost, akkor nem a kommenteket kellene törölgetni olykor, hanem a mérhetetlen mennyiségű ektoplazmát. :)
Nem írta senki, hogy nincs igaza, de te is tudod, hogy miért írta, azt amit. Ezért írtam, hogy szánalmas.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Maestro

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. február 19., péntek 16:51

Realista24 írta:Mert te aztán nem vagy szánalmas ezzel a hozzászólással.
Pedig most van igazság abban amit mond, a végétől eltekintve. Jól illik pár emberre ez a mentalitás. És itt most nem azokról beszélek, akik akkor fogalmazzák meg jogosan a kritikájukat a játékosok felé, és támasztják alá érvekkel a mondandójukat, amikor az adott játékos formán kívül van vagy épp nem illik bele a rendszerbe, nincs meg a posztja, hanem azokról akik köpködnek ha kell, ha nem. Tényleg lenne 11 Benzemánk, vagy mondhatnánk bármilyen másik nagy népszerűségnek örvendő játékost, akkor nem a kommenteket kellene törölgetni olykor, hanem a mérhetetlen mennyiségű ektoplazmát. :)

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2016. február 19., péntek 16:44

fehérlap írta:11 Benzema kellene a csapatba aztán elégedett lenne a fórum, az más tészta, hogy sikeres passzunk a meccsen nem lenne.... :(

:lol: :lol: :lol: :lol:
Többet nem érdemel ez a hozzászólás.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 19., péntek 16:38

Mert te aztán nem vagy szánalmas ezzel a hozzászólással.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

fehérlap
Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James

HozzászólásSzerző: fehérlap » 2016. február 19., péntek 16:34

11 Benzema kellene a csapatba aztán elégedett lenne a fórum, az más tészta, hogy sikeres passzunk a meccsen nem lenne.... :(

Vissza: