A Villarrealban szerintem az egyik legjobb kapus volt a ligában.besteve7 írta:mert azért nem védett ő mindig ilyen magas szinten
Szerintem is. Ott lesz rá az előszezonbesteve7 írta:ennyit megérdemel, hogy meg tudja mutatni mit is tud még igazán
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 16., kedd 14:05
A Villarrealban szerintem az egyik legjobb kapus volt a ligában.besteve7 írta:mert azért nem védett ő mindig ilyen magas szinten
Szerintem is. Ott lesz rá az előszezonbesteve7 írta:ennyit megérdemel, hogy meg tudja mutatni mit is tud még igazán
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. július 16., kedd 13:59
Basszus azért, ha még vagy kétszer kitör a Lopez v Casillas vita, már ott fogunk, járni, hogy Lopez ebben a félévben jobb volt, mint Casillas az utóbbi 5-10 évben.Victor írta:+1. nem tudom, casillas milyen formában lesz, de lopez jobb teljesítményt nyújtott szerintem, mint casillas az utóbbi 3-4 évben
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 16., kedd 13:48
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 16., kedd 13:32
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 16., kedd 13:11
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 16., kedd 13:08
Nem tudni mennyi valóság alapja van, de az El Confidencial szerint Xabi Alonso a műtétjét követő rehab okán október előtt (amiből könnyen november eleje lehet) semmikép nem állhat majd Carlo papa rendelkezésére (a klubnál nem akarnak semmit sem elsietni, kockáztatni vele kapcsolatban)! Január óta bajlódott komolyabban a sérvvel, így azért nem csoda, hogy a tavaszi teljesítménye csapnivaló volt az emberünknek; mint ahogy az sem, hogy a vezetők végül ekkora összeget is hajlandóak voltak Illarra-ra áldozni!LA RECUPERACIÓN DEL CENTROCAMPISTA,MÁS LENTA DE LO ESPERADO
Carlo Ancelotti no espera a Xabi Alonso hasta el mes de noviembre
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. július 16., kedd 13:02
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 16., kedd 12:57
7 millióért megkaphatják a cipőjét.A Cadena SER szerint a Tottenham tett egy 7 millios ajanlatot Coentraoert amit a Real termeszetesen nem fogadott el.
+1. nem tudom, casillas milyen formában lesz, de lopez jobb teljesítményt nyújtott szerintem, mint casillas az utóbbi 3-4 évbenUgyan ezt a részét nem tudják felfogni a szurkolók 40%-a, ha nem több Kakával kapcsolatban..
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 16., kedd 12:48
Ugyan ezt a részét nem tudják felfogni a szurkolók 40%-a, ha nem több Kakával kapcsolatban... Állandóan jönnek a pedig ő aranylabdás dumák stbericco írta:igen, de ez a múlt. a jelenben az a helyzet, hogy két éve önmaga árnyéka. Megöregedett, a hiányosságai, amelyek mindig is megvoltak, előtérbe kerültek. szép a múlt, és hálásak vagyunk érte, de azért nem fognak kupákat osztogatni. Lopez összességében jobb kapus lett mára, kevesebb a gyenge pontja, ez van.
HozzászólásSzerző: czier » 2013. július 16., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 16., kedd 12:44
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 16., kedd 12:30
azért ezt nem mondanám...ericco írta:Csak a madridisták számára volt a legjobb kapus. Sokan Buffont, Cechet, újabban Neuert és Llorist is elé helyezik
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. július 16., kedd 12:28
Visszamennyé'tsanyi10 írta:Ki a f***om az a Lopez? Azért mert mourinho sértődésből Casillas helyett őt tette be a csapatba meg világ legjobbjának nevezte? Akkor ha tényleg ő a legjobb most mér nem viszi maga mellé a chelsea-be?!?!?! Ha a dortmund ellen Iker véd, nem kapunk 4et az odavágón, hiába nagy puskái voltak a lengyel csatárnak. 4et nem kap. Ennyire ne legyetek már vakok!!! Casillas fényévekkel jobb! boccs az offért de már nagyon felidegesit a sok Lopez f***ság....
Teljesítmény ember. Én is szeretem Casillast, de Lopez sokkal jobb teljesítményt hozott le, mint ő.tsanyi10 írta:Az igen!
Akkor hagyjuk a kapus témát szerintem, mert ugy látom mindenki elfelejtette már hogy Iker mennyi mindent tett a csapatért, és hogy hányszor mentette meg a pontvesztéstől a csapatot, vagy hogy mennyi bravúrja van szezononként. Poénból ismeri el az egész világ mint az egyik legjobb kapust. Hagyjuk az egészet, én sem foglak meggyőzni téged arról hogy ki a jobb, meg te sem engem. Béke. Hala MAdrid!
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. július 16., kedd 12:28
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 16., kedd 12:25
igen, de ez a múlt. a jelenben az a helyzet, hogy két éve önmaga árnyéka. Megöregedett, a hiányosságai, amelyek mindig is megvoltak, előtérbe kerültek. szép a múlt, és hálásak vagyunk érte, de azért nem fognak kupákat osztogatni. Lopez összességében jobb kapus lett mára, kevesebb a gyenge pontja, ez van.tsanyi10 írta:mert ugy látom mindenki elfelejtette már hogy Iker mennyi mindent tett a csapatért, és hogy hányszor mentette meg a pontvesztéstől a csapatot, vagy hogy mennyi bravúrja van szezononként
Csak a madridisták számára volt a legjobb kapus. Sokan Buffont, Cechet, újabban Neuert és Llorist is elé helyezik, a fiatal feltörekvő kapusokról nem is beszélve.tsanyi10 írta:Poénból ismeri el az egész világ mint az egyik legjobb kapust.
Így-így. Majd az előszezonban elválik, hogy melyik kapus van jobb formában. De nem szeretném azt látni, hogy Iker csak a sajtó és a spanyol kövér szurkolók nyomására lett kezdő, mivel a konf. kupán láttuk, hogy még messze nincs formában.Alapvetôen én is szívesebben nézném Ikert, remélem ô fog védeni, DE ne a neve miatt tegye, hanem a produkciói okán.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 16., kedd 12:22
Alapvetôen én is szívesebben nézném Ikert, remélem ô fog védeni, DE ne a neve miatt tegye, hanem a produkciói okán.tsanyi10 írta:Ki a f***om az a Lopez? Azért mert mourinho sértődésből Casillas helyett őt tette be a csapatba meg világ legjobbjának nevezte? Akkor ha tényleg ő a legjobb most mér nem viszi maga mellé a chelsea-be?!?!?! Ha a dortmund ellen Iker véd, nem kapunk 4et az odavágón, hiába nagy puskái voltak a lengyel csatárnak. 4et nem kap. Ennyire ne legyetek már vakok!!! Casillas fényévekkel jobb! boccs az offért de már nagyon felidegesit a sok Lopez f***ság....
Na mind1, egyébként én is azokkal értek egyet akik szerint Benzema Hurkalé....Kell egy igazi jó csatár. Ibra jó lenne de már csak 1, max 2 évre lenne jo. Leginkább Rooneynak vagy Agueronak örülnék.
HozzászólásSzerző: tsanyi10 » 2013. július 16., kedd 12:15
HozzászólásSzerző: poronty » 2013. július 16., kedd 12:13
HozzászólásSzerző: tsanyi10 » 2013. július 16., kedd 12:10
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 16., kedd 12:05
A Manu ellen meg neki köszönhetjük, hogy nem estünk ki 10 ember ellen Egyébként én is Casillas mellett vagyok, de azért ne essünk már túlzásokba. Ezért kár volt beregisztrálnod.tsanyi10 írta:Ki a f***om az a Lopez? Azért mert mourinho sértődésből Casillas helyett őt tette be a csapatba meg világ legjobbjának nevezte? Akkor ha tényleg ő a legjobb most mér nem viszi maga mellé a chelsea-be?!?!?! Ha a dortmund ellen Iker véd, nem kapunk 4et az odavágón, hiába nagy puskái voltak a lengyel csatárnak. 4et nem kap. Ennyire ne legyetek már vakok!!! Casillas fényévekkel jobb!
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem