Zidane kezei alatt egyértelmű a változás (noha nem olyan nagy, de szerintem egyértelműen észrevehető), ennél többet ennyi idő alatt, nem lehet várni. Ma egyszerűen nem akartak.
ezt teljesen adom.ez a szezon benítez kinevezésénél már el lett baszva úgy ahogy van. ez nyilván nem ma derült ki, ma csak mindenkiben realizálódik inkább, hogy ez a bajnokság nem a miénk lesz.
A kapusposzt: A tegnapi mérkőzéshez annyit, hogy Navas nagyon kellett nekünk. Nem értem, aki De Geát követelte most is a kapuba, mikor egy ilyen lelkiismeretes, szerethető, remek kapusunk van. Nem akarom bántani szegény Casillast, de biztos vagyok benne, hogy több kapott gólnál járnánk már, ha még mindig ő állna a kapuban.
Védelem: Ramos borzalom volt, amit leművelt az első félidőben, és mostanában egyre többször csinálja ezt. Lassan el kéne talán gondolkozni, hogy mi lesz, ha Ramos már nem nyeri vissza a régi formáját, akkor kit teszünk be Varane mellé? Nacho tökéletes kiegészítőember, Pepe pedig hamarosan kiöregszik, a sebességének elvesztésével már így is megtizedelte a hasznosságát.
Ami szomorú számomra, hogy gyakorlatilag minden egyes mérkőzésen Marcelo az, aki a legveszélyesebb az ellenfél kapujára. Van benne kreativitás, jól lát a pályán, jól tud kényszerítőzni. A gond, hogy hiányzott a pajtija, Benzema, akivel szerintem még ezzel az akarással is behúztuk volna. Carvajal is nagyon jó, Danilót nem akarom a kezdő közelében látni, ez minden mérkőzésen megerősödik bennem.
A középpálya: Attól még, hogy Kovát beraktuk, szinte semmi sem változott, de én legalábbis nem is vártam tőle megváltást. Nem miatta, hanem a meccs és az összeszokatlanság miatt. Kroos-szal nekem csak az a bajom, hogy bűn lassú, és sokszor őt is túl finomnak látom (értsd: nem hajtja ki a belét, nem megy bele durvább párharcokba, nem teszi oda eléggé a lábát). Ezzel szemben pl. Modric életét áldozná egy-egy labda megszerzéséért, és jobban is lát a pályán, jobban is mozgatja a szálakat. Tudom, nem ugyanaz a poszt, de akkor is. Kovacic nem volt rossz, előre felé kifejezetten tetszik a játéka, de védekezésben van még mit javítania. Casemirót is kipróbálnám már lassan kezdőként.
Isco nem volt rossz az első bő félórában, utána megint kicsit elveszett. James csereként sem tudott semmit hozzátenni a játékunkhoz, pedig a Malagánál nehezebb ellenfeleink is lesznek.
Támadók: Jesének borzalmasan unalmas és gyenge ez a megtolós "csele". Annyira átlátszó, hogy az hihetetlen. Semmire sem jó, ráadásul nem is olyan gyors Jesé, mint mondjuk Salah, hogy ezt kivitelezze.
Ronaldo megint elsőnek talált be, ami pozitívum. A negatívum, hogy mindezt jókora lesről tette, de a fejese akkor is gyönyörű volt. A tizenegyest kihagyta, de csak szolidaritásból, hogy ezzel is támogassa argentin barátját. Talán ha Benzema a pályán van, le is passzolja...
Nem hittem, hogy ezt mondom majd valamikor, de hiányzik Bale. A legutóbbi mérkőzései bizakodásra adtak okot, és most bőven el kellene egy olyan formában futballozó walesi.
Mindenesetre csalódott voltam, mert a les gólon kívül semmire nem voltunk szinte jók, látszott, hogy leszarjuk magasból a mérkőzést (és a bajnokságot), pedig tényleg jól esne olyan csapatot nézni, akik valóban nem ismernek lehetetlent, és a végsőkig harcolnak a céljuk eléréséért. Lásd a 2006/2007-es idényt, a Capello vezette csapatot, amikor 8 (?) pontos hátrányt dolgoztunk le úgy, hogy sokszor az utolsó utáni pillanatban lett meg a győztes gól.
Tényleg rá kell állni a Bajnokok Ligája megnyerésére, mert ezt követeli a haza. Ha megnyerjük a BL-t, akkor elégedett és boldog leszek, de jövőre már illene megnyerni a bajnokságot, mert amit az elmúlt években művelünk a La Ligában, az nem egy 32-szeres bajnokhoz méltó (a 2011/2012-es szezonban nyertünk legutóbb azt hiszem...)