Ez a mondat ezzel az avával hatalmasBBeno írta:az meg engem nem zavar ha a javunkra tévednek.
Értékeld a legutóbbi meccset
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
hát igen még szerencse hogy vannak dolgok amikben lehetek elfogult. azért az a kezes gól is bennem lappang még. csak szerencsére jött tamudo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2016. február 22., hétfő 17:56-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azt irnod sem kell mert mindenki tudja hogy nincs gondod azzal ha az ellenféltől elveszik a szabályos gólt mi meg mondjuk lesgollal nyerünk hiszen a Barca javára sokat csaltak, foleg a Chelsea ellen.BBeno írta:értettem. azért írtam azt a második részt is hozzá.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
értettem. azért írtam azt a második részt is hozzá.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olvasni meg tudsz akkor mert nem irtam hogy hülyeséget irtal volna.BBeno írta:tehát nem írtam hülyeséget. vakon volt. az meg engem nem zavar ha a javunkra tévednek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
tehát nem írtam hülyeséget. vakon volt. az meg engem nem zavar ha a javunkra tévednek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jaja, vakon. Mert les gólt is engedte nekünk.BBeno írta:én csak azt hoztam szóba. csak még a megy a meccs topicban. akkor 1-2 a meccs és ellehet felejteni. de a spori vakon volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- András93
Ráadásul ugyanannyira, idegenben 0-2, otthon 1-1.MesQueUnClub írta: De egyébként vicces, mert ugye 01/02es szezonban ti nyertétek a BL Classico-t, és BL-t nyertetek, 2011ben a Barca, és BL-t nyert.
én csak azt hoztam szóba. csak még a megy a meccs topicban. akkor 1-2 a meccs és ellehet felejteni. de a spori vakon volt.
- ___Samy___
Az érdekes amúgy, hogy azt senki nem említi, hogy a végén egy tiszta tizit nem fújt be a spori, mikor Modricot felvágták. Még nyomott is egy CR hisztit utána.
Persze nem emögé kell bújni, meg nem kell ezzel takargatni a hibákat, csak érdekes, hogy én nem láttam még csak megemlítve sem a dolgot. Egyre nagyobb szégyen a spanyol játékvezetés.
Persze nem emögé kell bújni, meg nem kell ezzel takargatni a hibákat, csak érdekes, hogy én nem láttam még csak megemlítve sem a dolgot. Egyre nagyobb szégyen a spanyol játékvezetés.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
De egyébként vicces, mert ugye 01/02es szezonban ti nyertétek a BL Classico-t, és BL-t nyertetek, 2011ben a Barca, és BL-t nyert.András93 írta: De lehet csak a BL-re gondolni, csak nem mindig mi vertük a Barcát.
Sőt, mikor volt utoljára, hogy az előzetesen legesélyesebbnek tartott csapat nyerte meg a BL-t? Talán pont ti, 2011-ben. Illetve tavaly tavasszal már a Barca volt a legesélyesebb, de ősszel még nem.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- András93
De lehet csak a BL-re gondolni, csak nem mindig mi vertük a Barcát.MesQueUnClub írta:Hát ha a blre gondolsz, akkor összesen 4x találkozott a 2 csapat a blben: 59/60, 60/61, 2001/02, 2010/11.petiamadridista írta: Így lett verve többször is a Barca.
Ráadásul ha szigorúan a BL-t nézzük és nem a BEK-et, akkor 2x.
Sőt, mikor volt utoljára, hogy az előzetesen legesélyesebbnek tartott csapat nyerte meg a BL-t? Talán pont ti, 2011-ben. Illetve tavaly tavasszal már a Barca volt a legesélyesebb, de ősszel még nem.
- pheco
Ha Kanyet birod hallgatni, sot meg szereted is, akkor lehet, hogy te leszel a legnagyobb magyar rap fanziro4vr írta: Jó, de akkor ha szar az album kinyomom 5 szám után. És szar lesz, abban biztos vagyok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó, de akkor ha szar az album kinyomom 5 szám után. És szar lesz, abban biztos vagyok.pheco írta:BL döntőig nem linkelek, tovább nem vállalom a büntitziro4vr írta: Jó, de ha én nyerek nem linkelsz több essemmet a zene topikba.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
nem feltétlenül a BLre gondoltam.Hát ha a blre gondolsz, akkor összesen 4x találkozott a 2 csapat a blben: 59/60, 60/61, 2001/02, 2010/11
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Hát ha a blre gondolsz, akkor összesen 4x találkozott a 2 csapat a blben: 59/60, 60/61, 2001/02, 2010/11.petiamadridista írta: Így lett verve többször is a Barca.
Ráadásul ha szigorúan a BL-t nézzük és nem a BEK-et, akkor 2x.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MesQueUnClub 2016. február 22., hétfő 15:50-kor.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- pheco
BL döntőig nem linkelek, tovább nem vállalom a büntitziro4vr írta: Jó, de ha én nyerek nem linkelsz több essemmet a zene topikba.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Na és másik, (bocsi a dupláért).
De én spec nem is akarom, hogy esélyesek legyünk a BLre,
legyünk csak jók.
Az sokkal jobb. Mióta az eszemet tudom, a Real Madrid mindig akkor játszott a legjobban, amikor nem volt esélyes.
Értem ezt úgy, hogy volt egy viszonylag jó játékosokból álló mag, egy velük együtt működni tudó edző, de ennek ellenére a másik csapat volt az abszolút esélyes.
Így lett verve többször is a Barca, vagy legutóbb a Bayern.
De én spec nem is akarom, hogy esélyesek legyünk a BLre,
legyünk csak jók.
Az sokkal jobb. Mióta az eszemet tudom, a Real Madrid mindig akkor játszott a legjobban, amikor nem volt esélyes.
Értem ezt úgy, hogy volt egy viszonylag jó játékosokból álló mag, egy velük együtt működni tudó edző, de ennek ellenére a másik csapat volt az abszolút esélyes.
Így lett verve többször is a Barca, vagy legutóbb a Bayern.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó, de ha én nyerek nem linkelsz több essemmet a zene topikba.pheco írta:Simán továbbjut a Bayern. Fogadjunk, ha veszítesz végighallgatsz egy magyar rap albumotziro4vr írta:És szerintem már a juve ellen sem mennek tovább de ez más kérdés.
Nem illik.
- pheco
Simán továbbjut a Bayern. Fogadjunk, ha veszítesz végighallgatsz egy magyar rap albumotziro4vr írta:És szerintem már a juve ellen sem mennek tovább de ez más kérdés.