Csúnya is lenne, ha már a szeptembert megint másik emberrel kezdenénk. Még legalább 3 évig hagyni kell dolgozni. Utána meglátjuk.Jugones: Zidane a következő szezonban is a Real Madrid edzője lesz, történjék bármi is.
Kommentáld a híreket
- ___Samy___
Re: Kommentáld a híreket
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Borya Mayoral gólja city u19 ellen:
https://streamable.com/fisc
https://streamable.com/fisc
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igy van megveszi magánakAnnak küldenek, akivel szerződést kötnek. Nyilván ajándékba nem adnak senkinek semmit.
Amugy ha jol emlèkszem nike-ba játszott elotte,gondolom a juve kapcsán,mivel akkoriban,(mèg tavaly is talán),az volt a csapatszponzor is.
Pepènek vajon mennyit ad az umbro?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pogbával mondjuk extra felületet is nyertek, ha egy pokélabda volt már belenyírva a hajába, 3 csík semmi. Bár ilyen alapon Győzike is az adidas embere lehetett anno.
Nem illik.
Nekem sem tűnik túl mesés üzletnek, mivel ha jól emlékszem Fabregas (amikor a toppon volt) mikor leszerződött a Pumához neki is 40 misit adtak, viszont csak 5 évre. Dupla annyit kapott és aztán a Puma nem egy Adidas, már nem azért.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hidd el, ha lenne, akkor azt Bartoek megszelloztettek volna valahogy, vele akartak kampanyolni eleinte, csak nem jott ossze.. Nincs eloszerzodesunk se egyezsegunk vele, ebben 99%-ig biztos vagyok. Penzunk meg jelenleg konkretan nem is lenne ra, szoval nem kell attol tartani, hogy hozzank jon.tibi18 írta:Én a tavaly nyári kálvária után simán kinézek egy Barca-s előszerződést..
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én a tavaly nyári kálvária után simán kinézek egy Barca-s előszerződést..Hja, mesésnek inkább csak sok, és szerintem tényleg hiba volt 10 évre aláírni. Na mindegy, úgyis Realos lesz, lehet az átigazolási díjának egy részét már levonták a pénzéből.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azokban nem vagyok képben nagyjából semennyire, úgyhogy passzolom azt a részt.
Hja, mesésnek inkább csak sok, és szerintem tényleg hiba volt 10 évre aláírni. Na mindegy, úgyis Realos lesz, lehet az átigazolási díjának egy részét már levonták a pénzéből.
Hja, mesésnek inkább csak sok, és szerintem tényleg hiba volt 10 évre aláírni. Na mindegy, úgyis Realos lesz, lehet az átigazolási díjának egy részét már levonták a pénzéből.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez biztos így van, én a major sportokban nem nagyon hallottam ilyesmit, aztán a fociban ez lehet másképp megy.Realista24 írta:Szerinted nem küldenek tesztelésre cipőket, felszereléseket, ruhákat? Csak mert én tudom, hogy igen.Annak küldenek, akivel szerződést kötnek. Nyilván ajándékba nem adnak senkinek semmit.
Ez a "mesés pénz" mondjuk a vicc kategória, főleg hogy a sztároknak ennek a többszörösét is kifzetik.
Áram bekötést vállalok [email protected]
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerinted nem küldenek tesztelésre cipőket, felszereléseket, ruhákat? Csak mert én tudom, hogy igen.Annak küldenek, akivel szerződést kötnek. Nyilván ajándékba nem adnak senkinek semmit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Annak küldenek, akivel szerződést kötnek. Nyilván ajándékba nem adnak senkinek semmit.
Pl. a Madridnak az Adidas a szponzor, akkor a felszerelések, mezek, etc, mellé küldenek cipőket is, de azt nem konkrétan egy játékosnak, hanem a csapatnak szánják. Ha ettől függetlenül pl. egy Jesé vagy akárki Nike cipőt vesz fel, az a lőtéri kutyát nem érdekli, ezért nem fizetnek.
Aztán az, hogy kit melyik gyártó szponzorál pénz kérdése, nem szimpátia.
Pl. a Madridnak az Adidas a szponzor, akkor a felszerelések, mezek, etc, mellé küldenek cipőket is, de azt nem konkrétan egy játékosnak, hanem a csapatnak szánják. Ha ettől függetlenül pl. egy Jesé vagy akárki Nike cipőt vesz fel, az a lőtéri kutyát nem érdekli, ezért nem fizetnek.
Aztán az, hogy kit melyik gyártó szponzorál pénz kérdése, nem szimpátia.
Áram bekötést vállalok [email protected]
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A tapasztalat azt mutatja, hogy a többségnek van szerződése, a függetleneket én úgy tudom elképzelni, hogy küldik neki orrba-szájba a legújabb cuccokat és örülnek, ha az övét veszik fel. Meg gondolom az ügynököket bombázzák az ajánlatokkal.Berti írta:Amúgy engem érdekel ez a téma, ez hogy szokott működni, hogy független valaki?Realista24 írta:Senkivel. Független volt.
Kapja a nike, adidas cipőket és azt vesz fel, amit akar? Azok fizetnek neki, ha csak 1-2 meccsig van a lábán?
Minden profi játékosnak van szerződése vagy többnyire mindegyik ilyen független státuszban van?
Amúgy az nso is szépen felhúzta ezt a cikket, mert persze az évi 4 milla nem rossz, de a meséstől ez szerintem messze van. Főleg, hogy 10 évre írt alá...szerintem nem jó üzlet volt, ha kijön belőle a potenciál ami benne van, illetve ha a Real, Barca, kategóriába igazol.
Real - AdidasAranylabda szavazáson biztos Messi a fülébe súgta, hogy jó azaz Adidas.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Aranylabda szavazáson biztos Messi a fülébe súgta, hogy jó azaz Adidas.BBeno írta:Pogba & Adidas. nagyot nyertek vele.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Amúgy engem érdekel ez a téma, ez hogy szokott működni, hogy független valaki?Realista24 írta:Senkivel. Független volt.
Kapja a nike, adidas cipőket és azt vesz fel, amit akar? Azok fizetnek neki, ha csak 1-2 meccsig van a lábán?
Minden profi játékosnak van szerződése vagy többnyire mindegyik ilyen független státuszban van?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Senkivel. Független volt.lestat írta:Mièrt eddig kivel.volt szerződésben?BBeno írta:Pogba & Adidas. nagyot nyertek vele.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mièrt eddig kivel.volt szerződésben?BBeno írta:Pogba & Adidas. nagyot nyertek vele.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
bale re idén már ne számítsak vagy mi van vele? még edzésképeken sem látni. ekkora balfék csapat ez a sanitas?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért ha így vagy úgy de kinevelünk még egy, a kapura veszélytelen, magáért focizó esztétát, tökön szúrom magam. Nincs elég végülis most se a keretben...
Jövőre kölcsön kell adni, mint a barca Halilovicot.
Jövőre kölcsön kell adni, mint a barca Halilovicot.
Nem illik.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Tudom, hogy még marha fiatal, de azért a B-ben ennél tőle én személy szerint, többre számítottam.Madridom.hu @MadridomHU
Ödegaard 366 napja gólképtelen http://madridom.hu/?p=84759 #halamadrid #realmadrid
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦