Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. február 23., kedd 19:03

Toti írta:mindenesetre remélem sikerül elérnie öziléknek egy olyan eredményt ami bizakodásra adhat okot a visszavágó előtt, mondjuk egy 2-0 :mrgreen:

a másik meccsre egy jó nagy X-et kinézek.
Valahogy így. A korai gólt valahogy kerülje el az Arsenal, akkor esetleg még lehet némi keresnivalójuk. Az a baj, hogy elképzelem, ahogy kiugratják Neymart és Merte próbál vele versenyt futni :lol:
A Bayern meg szerintem ma 1 góllal nyerni fog és kis túlzással el is döntik a párharcot. Persze azért a kezdőktől sok függ, nem tudom sérüléssel meg eltiltással ki hogy áll.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 23., kedd 18:49

Ezt a mottó dolgot nem is olyan rég a Real vs Barca topicban már kitárgyaltátok. Részemről nagy népbutításnak tartom, a katalánok a spanyolok nélkül már rég sehol sem lennének.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 23., kedd 18:15

Hungarokatalán írta:
nmate írta: Igen, a humor általában komolytalan. De azert néhol egesz jol rámutat a dolgokra.
Ez egyáltalán nem humoros, hanem primitív, lerí róla a sötétség. Ha ezt humornak lehet nevezni, akkor nagy gond van a mai emberekkel. (És ezt nem azért mondom,mert a Barcának szurkolok, mert pl. az egyik Bayernes haverom is úgy vélekedik erről az írásról, ahogy én.)
Attól még humor, hogy Te nem érted, és nem feltétlenül primitív aki érti.
Az én Bayernes cimborám meg jót nevetett rajta, mert van humorérzéke (azon ritka személyek egyike, mert amúgy az is egy savanyúképű banda...)

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 23., kedd 18:06

Berti írta:
MesQueUnClub írta:Pláne, hogy a tudatlan paraszt, azt se tudja, hogy miről szól a történet.
Miért, ti mire is alapozzátok ezt a mesqueunclub dolgot?

No offense, kinváncsi vagyok.
A klub mottója nem a 2000-es évekből ered, hanem az 1900as évek elejéről, amikor a katalán elnyomás közepette, a klub jelentett számukra egy olyan közeget, ahol fel tudnak szabadulni és nem a rettegéstől és a nyomortól kell tartani, számukra ezért volt több mint egy klub mert támogatta az embereket és kiállt mellettük.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. február 23., kedd 18:03

MesQueUnClub írta:Pláne, hogy a tudatlan paraszt, azt se tudja, hogy miről szól a történet.
Miért, ti mire is alapozzátok ezt a mesqueunclub dolgot?

No offense, kinváncsi vagyok.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. február 23., kedd 17:58

sejtettem, hogy jön a védelem :lol: :lol:

néhol mocskos, néhol túlzó, de bizony akkor is vannak benne igazságok. persze benne van, hogy este meg ti fogtok röhögni mert farokra húzzátok az arsenalt, bármi megtörténhet. mindenesetre remélem sikerül elérnie öziléknek egy olyan eredményt ami bizakodásra adhat okot a visszavágó előtt, mondjuk egy 2-0 :mrgreen:

a másik meccsre egy jó nagy X-et kinézek.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 23., kedd 17:53

Hungarokatalán írta: Ez egyáltalán nem humoros, hanem primitív, lerí róla a sötétség. Ha ezt humornak lehet nevezni, akkor nagy gond van a mai emberekkel.
Nem azért, hogy veled kötekedjek, nem áll szándékomban, csak általánosságban, de a fórumon lassan több társadalomkritika van mint egy éves MTA öregfiúk találkozón :D

Amúgy meg én jól szórakoztam, sok helyen stílustól eltekintve tényleg rátapint sok olyan dologra ami engem is zavar és ami miatt ki nem állhatom a csapatot.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. február 23., kedd 17:47

Vicces vagy nem vicces, benne vannak azok a dolgok amiket én se szeretek a Barcaban vagy nem értek vele egyet. De az biztos, hogy ennyi gyűlölködéssel és irigységgel megírni valamit már szinte tehetség kell.. Az öngólokról nem is beszélce, mint pl Suárez esete az Arsenallal..:D
Som i Serem!
6oat

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. február 23., kedd 17:40

nmate írta: Igen, a humor általában komolytalan. De azert néhol egesz jol rámutat a dolgokra.
Ez egyáltalán nem humoros, hanem primitív, lerí róla a sötétség. Ha ezt humornak lehet nevezni, akkor nagy gond van a mai emberekkel. (És ezt nem azért mondom,mert a Barcának szurkolok, mert pl. az egyik Bayernes haverom is úgy vélekedik erről az írásról, ahogy én.)
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 23., kedd 17:37

Én csak Iniesta ekézését nem értem, a többi részébe meg bele sem lehetne kötni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 23., kedd 17:27

Hungarokatalán írta:
Komolytalan. :coffee:
Igen, a humor általában komolytalan. De azert néhol egesz jol rámutat a dolgokra.

Aztan meg azzal egyetértek, hogy gerinctelenebb, hanyingerkeltobb, buzeransabb társaságot keresve sem találna az ember, korszakos csapda ide vagy oda.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 23., kedd 17:18

Tádám írta: főleg ezzel a "több, mint egy klub" dologgal...
Pláne, hogy a tudatlan paraszt, azt se tudja, hogy miről szól a történet. :D Sajnos egy ilyen írásnak a szerzőjét nem tudom másképp definiálni.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Hungarokatalán
Kedvenc játékosaid: Szalai
Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls

HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. február 23., kedd 17:16

Komolytalan. :coffee:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 23., kedd 17:06

De akkor is egy Arsenalos írta...Vagy innentől minden amit írok olvasd úgy mintha más írná :D
Mindenki elismeri mik az igazak benne, szerintem pár barca drukker is, de a túlzás az túlzás.

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. február 23., kedd 13:42

wZoLee7 írta:
morientes írta:Kicsit eroltetett volt ez,nyilván,csak egy pèlda,de ha Suarezt ok veszik meg,akkor egèsz másfèle szinben tuntetik fel,vagy emlèkszem,szerencsètlen Ozilt is gunyolták,azután meg már o az isten...
Hulyegyerekek akik nem gondolják át miket beszèlnek,csak nyomják a baromságot random.
Nem mondom hogy nincs abba igazság amit a csoka leirt,de ennyi ferditèssel hiteltelennè válik az egèsz.
Leírtad helyettem amit gondoltam. Nagyon sok igazság van a barca megítélésre vonatkozó részben, de így leírva ...mintha csak egy hülye irigy gyerek beszélne a másiktól aki az oviban a jobb játékkal játszik
Nekem pedig nagyon bejött. Szerintem nagyon jó.
Bár, én nem úgy olvastam, mintha ez egy Arsenalostól jött volna, ha ezt leveszitek belőle, és az alpári stílust, akkor szerintem szórakoztató, és több benne az igazság, mint a valótlan.
Nyilván minden felnagyítva jelenik meg benne, de én mindennel egyet tudok érteni, főleg ezzel a "több, mint egy klub" dologgal...
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 23., kedd 13:35

morientes írta:Kicsit eroltetett volt ez,nyilván,csak egy pèlda,de ha Suarezt ok veszik meg,akkor egèsz másfèle szinben tuntetik fel,vagy emlèkszem,szerencsètlen Ozilt is gunyolták,azután meg már o az isten...
Hulyegyerekek akik nem gondolják át miket beszèlnek,csak nyomják a baromságot random.
Nem mondom hogy nincs abba igazság amit a csoka leirt,de ennyi ferditèssel hiteltelennè válik az egèsz.
Leírtad helyettem amit gondoltam. Nagyon sok igazság van a barca megítélésre vonatkozó részben, de így leírva ...mintha csak egy hülye irigy gyerek beszélne a másiktól aki az oviban a jobb játékkal játszik

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 23., kedd 13:30

Kicsit eroltetett volt ez,nyilván,csak egy pèlda,de ha Suarezt ok veszik meg,akkor egèsz másfèle szinben tuntetik fel,vagy emlèkszem,szerencsètlen Ozilt is gunyolták,azután meg már o az isten...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. február 23., kedd 13:20

Nem tudom. Függetlenül attól, hogy mit gondolok a Barcáról, szerintem nem sikerült igazán jól elfedni humorral a szokásos arroganciát. Küldjék csak haza egy hármassal őket.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 23., kedd 12:45

ziro4vr írta: Más kérdés, a saját játékosaikkal még betegebbeket lehetne összehozni. :lol:
Na, mondjuk az is utos lenne. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2016. február 23., kedd 11:17

Pique nevenel röhögtem fel hangosan eloadas kozepen :lol:

Vissza: