Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Ahogy várható volt az Arsenal ellúzerkedte a meccset, pedig nyugodtan nyerhettek is volna...
Bayern Juve meg igazán érdekes lesz majd
Bayern Juve meg igazán érdekes lesz majd
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amúgy is csak Puyol mellett tűnt klasszisnak. És ezt a balhéitól függetlenül mondom. Bár tavaly tavasszal talán közel volt ahhoz a formához.
Össze sem érdemes vetni, mert a barcánál úgy állították össze, hogy 100%ig kompatibilis és aládolgozó legyen a támadó rész felé, nálunk meg az alap megvan, de az összeillesztés már régóta nem sikerül, amikor meg igen, akkor is egy váratlan elem okozta a sikert. (DM)lestat írta:Egyértelmű hogy a kp az ami egy szinten van Barca-Realnál.
Nem illik.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Én egyedül a fej játékára mondom hogy oké..vagy a beíveléseket rendre kibassza...de a földön...olyan idilta mozgása van amugyis.ziro4vr írta:Mi dolga volt ma pl Piquének? Megy a lassú tilitoli, az ellenfél összecsinálva magát beáll, néha jön 1-1 kontra, de azok sem rajta halnak el jellemzően.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Félre ne értsd nem kifejezetten a mai meccsre gondoltam, hanem úgy un bloc.ziro4vr írta:Mi dolga volt ma pl Piquének? Megy a lassú tilitoli, az ellenfél összecsinálva magát beáll, néha jön 1-1 kontra, de azok sem rajta halnak el jellemzően.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- lestat
Egyértelmű hogy a kp az ami egy szinten van Barca-Realnál.
A támadó sor az most formailag egyértelmű barca uralom...viszont a védekezés egyenekre lebontva nálunk jobb...ha meg akarjuk őket verni majd a bajnokságba vagy neagyisten a BL be összekerülünk hasonló játék kell mint a Bayern ellen 2014 ben.
Kontrából kurva veszélyesek nem szabad kinyilni viszont ők is megszenvednek egy 11 emberrel beállo csapat ellen...és az ő védelmük pont ebben nemjó hogy ha kontra van egyénileg villanjanak stb.
Sztem egy Juventus kitudná őket ütni 2 meccsen...bayern tuti nem...az ugyanaz lenne mint tavaly...szerintem mèg mi tudnák kiütni őket HA végre csapatként dolgoznánk.
A támadó sor az most formailag egyértelmű barca uralom...viszont a védekezés egyenekre lebontva nálunk jobb...ha meg akarjuk őket verni majd a bajnokságba vagy neagyisten a BL be összekerülünk hasonló játék kell mint a Bayern ellen 2014 ben.
Kontrából kurva veszélyesek nem szabad kinyilni viszont ők is megszenvednek egy 11 emberrel beállo csapat ellen...és az ő védelmük pont ebben nemjó hogy ha kontra van egyénileg villanjanak stb.
Sztem egy Juventus kitudná őket ütni 2 meccsen...bayern tuti nem...az ugyanaz lenne mint tavaly...szerintem mèg mi tudnák kiütni őket HA végre csapatként dolgoznánk.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mi dolga volt ma pl Piquének? Megy a lassú tilitoli, az ellenfél összecsinálva magát beáll, néha jön 1-1 kontra, de azok sem rajta halnak el jellemzően.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tavaly sem kaptatok.MesQueUnClub írta:Tavaly ugyan ez volt a védelem, és a 3-4 bajnokság első ellen kellett végig menni. Túlságosan alábecsülitek szerintem pl Piqué-t, mert mint ember egy igazi tajparaszt tuskó, de mint védő azért eléggé ott van ő.nmate írta: Igazi terhelést még nem kapott idén az a védelem,
Most őszintén, ki volt a nagy ellenállás? A középpálya nélküli csapágyasra hajtott Madrid? A Bayern ifi? A rutintalan, gyengébb keretű Juve?
Senki.
Remek csapat ez a Barca, az MSN ellenállhatatlan. De azért kezeljük helyén a dolgokat, nincs igazi ellenállás veletek szemben.
Ezért is lenne nagyon fontos összeszedni Bale-t meg feltüzelni picit a Ramos-féle lézengő társaságot, mert akkor abszolút meccsben lennénk veletek.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem tudom.Nem jobb mint a mienk,de nem is rosszabb.MesQueUnClub írta:Értem és tudom is, hogy vannak jobb védők, de pl 4-el kevesebb kapott gólt a bajnokságban mint nektek, és a 3. legkevesebb a bajnokságban, szóval szeretném megtudni miért ezzel jön mindenki?lestat írta:.a védelem bőven verhető...az a leggyengébb pontjuk...egy jobban kontrázó csapat ellen bajban lennének.
A látottak alapján,kb egy szinten vagyunk,ha az osszkèpet nèzzuk,(csapatrèszek),talán a támadosor èlesebb.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- MesQueUnClub
Tavaly ugyan ez volt a védelem, és a 3-4 bajnokság első ellen kellett végig menni. Túlságosan alábecsülitek szerintem pl Piqué-t, mert mint ember egy igazi tajparaszt tuskó, de mint védő azért eléggé ott van ő.nmate írta: Igazi terhelést még nem kapott idén az a védelem,
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mert nálatok nem csak a védők védekeznek. Nálunk meg kb csak a védők. Kicsit egyszerűbb agyhalott Piquének védekezni.MesQueUnClub írta:Értem és tudom is, hogy vannak jobb védők, de pl 4-el kevesebb kapott gólt a bajnokságban mint nektek, és a 3. legkevesebb a bajnokságban, szóval szeretném megtudni miért ezzel jön mindenki?lestat írta:.a védelem bőven verhető...az a leggyengébb pontjuk...egy jobban kontrázó csapat ellen bajban lennének.
Kíváncsi leszek, hogy 15-20-30 év múlva ezt a Barca védelmet hogyan fogják jellemezni. Nem lennék meglepve, ha "mindenidők/legesleges legjobb" védelem lenne... közben meg egyénileg Piqué... inkább nem mondom.
- MesQueUnClub
66 évesen ő már nem fog megújulni.PEEtör írta:
Nem feltétlen nyugíjba, én még mindig hiszem, hogy egy új helyen megújulhat még. Bár kétségtelen, hogy taktikailag kicsit eljárt felette az idő, de Londonba teljesen belefásult már.
Nem feltétlen nyugíjba, én még mindig hiszem, hogy egy új helyen megújulhat még. Bár kétségtelen, hogy taktikailag kicsit eljárt felette az idő, de Londonba teljesen belefásult már.rashidm írta:
Mondjuk az MSN-t ehhez a hármashoz hasonlítani... én mondjuk ilyen Wallcott/Oxly/stb. embereket már rég eladtam volna, annyit sérültek. Wenger is mehetne már nyugdíjba, mert már eljárt felette az idő.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mondjuk az MSN-t ehhez a hármashoz hasonlítani... én mondjuk ilyen Wallcott/Oxly/stb. embereket már rég eladtam volna, annyit sérültek. Wenger is mehetne már nyugdíjba, mert már eljárt felette az idő.PEEtör írta:Teljesen mindegy, a továbbjutásra esélyük sem volt már meccs előtt.nmate írta:Lúzer Arsenal. Esélyük megvolt a gólra.
Most majd mondhatja Wenger, hogy hát igen, egy ilyen Gento-Stefano-Puskás szintű hármastól kikapni nem szégyen.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Igazi terhelést még nem kapott idén az a védelem, ma is inkább az az Arsenal lúzerségén múlt, hogy nem kaptatok kettőt az első félidőben.MesQueUnClub írta:szóval szeretném megtudni miért ezzel jön mindenki?
Azt kell megoldani, hogy a középpályát lehessen uralni, illetve az MSN tagjait minél jobban elkülöníteni egymástól. Nem lehetetlen, nagyon komoly fegyelem és győzni akarás kell mindössze.
Ennek ellenére a Barcát tartom a BL legnagyobb esélyesének idén is. Csak nem tökéletes ott sem minden.
- lestat
Mert szerintem gyorsan zavarba hozhatóak.MesQueUnClub írta:Értem és tudom is, hogy vannak jobb védők, de pl 4-el kevesebb kapott gólt a bajnokságban mint nektek, és a 3. legkevesebb a bajnokságban, szóval szeretném megtudni miért ezzel jön mindenki?lestat írta:.a védelem bőven verhető...az a leggyengébb pontjuk...egy jobban kontrázó csapat ellen bajban lennének.
Ja és BL ről van szó még mindig...oké hogy egy Las Palmas nem vág nektek 3 mat...de a lehetőségeket amiket elpuskáztak ellenetek kis csaoatok azt egy Robben beveri pl.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- MesQueUnClub
Értem és tudom is, hogy vannak jobb védők, de pl 4-el kevesebb kapott gólt a bajnokságban mint nektek, és a 3. legkevesebb a bajnokságban, szóval szeretném megtudni miért ezzel jön mindenki?lestat írta:.a védelem bőven verhető...az a leggyengébb pontjuk...egy jobban kontrázó csapat ellen bajban lennének.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Riberyt kicsit formaba hozzak, meg sokat lendithet a Bayernen.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Wengernek sikerül jól belenyúlnia a meccsbe. Egy gólos hátrányban posztra cserélt 3-at...
- lestat
És az nekünk miért is jó? Legyen egy Juve-Barca és majd ők kiejtik.LiamGallagher írta:Sajat magat verte meg az Arsenal, butak voltak. Igy a visszavagonak tetje sem lesz. Kovetkezo korben Real-Barcat akarok.
Ma az arsenal is megálithatta volna őket amugy...nem kell őket isteníteni...a védelem bőven verhető...az a leggyengébb pontjuk...egy jobban kontrázó csapat ellen bajban lennének.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Egy hasonlo vicceset.sebydani írta:Várom az Útwenger posztot
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK