Nem gyenge. Én nem értem hogy tudták így elkapni a fonalat, de lényegében ebben a szezonban ott folytatták, ahol tavaly abbahagyták (az első 2 hónapot leszámítva). Velünk mikor lesz ilyen?Realista24 írta:Barcelona since 3 October 2015...Sierra írta:Nem lesz egyszerű leállítani ezt a Barcát.
27 wins
6 draws
0 defeats
100 goals
BL
Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Barcelona since 3 October 2015...Sierra írta:Nem lesz egyszerű leállítani ezt a Barcát.
27 wins
6 draws
0 defeats
100 goals
BL
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem lesz egyszerű leállítani ezt a Barcát. Jelenleg tényleg nincs nagyon ellenfelük. Az Atlético talán az anti-focijával, de már ők sem olyanok, mint mondjuk 2 éve. Bayern-t én nem érzem komoly tényezőnek, tavaly is simán lelépte őket a Barca, ők is olyanok, hogy egy komolyabb csapat már gondot okoz nekik. A mi csapatunkat pedig nem tudom hova tenni... Zidane ide vagy oda, gyengének érzem magunkat. Nincsenek jó érzéseim a jövővel kapcsolatban, sajnos azt érzem, hogy ez a Barca idén is behúzza a BL-t. Igaz kb ez volt 2010-ben is, akkor is verhetetlennek tűntek, aztán jött egy Inter... de most nincsen hasonló kaliberű csapat, mondom talán az Atlético... de mostanában nekik sem megy a katalányok ellen.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tartom az ikszet.nmate írta:Rutinból lehozzák.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Vietto-ra gondoltam.Toti írta: Vitolo nem a sevilla embere?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Rutinból lehozzák.
- morientes
Minden más nivosabb ellenfèl vizitálna eindhovenben,azt mondanám lehet.nmate írta:0-3 Atleti.
Sima lesz.
Holland bajnokság csalóka, nagyon alacsony ott a színvonal.
De ez az atma.Ha pontrugásbol betalálnak jo,ha nem nem.
Griezmannon kivul mindenki vèdekezni fog.De lehet hogy mèg o is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Vitolo nem a sevilla embere?Norbii írta: Ill van egy olyan sejtésem hogy Vitolo helyett Torres fog kezdeni.
bár a megállapítás az így is helytálló.
a 0:3 sztem is túlzás. pláne hogy 3 nap múlva jön a madridi derbi.
1-1
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Hát, meglepődnék a 0:3as eredményen. Szerintem is inkább a döncire fognak játszani ráadásul Carrasco hiánya se épp a szép játékot erősítené Ill van egy olyan sejtésem hogy Vitolo helyett Torres fog kezdeni.
- nmate
0-3 Atleti.
Sima lesz.
Sima lesz.
- morientes
Gyanitom Cholo ikszre játszik majd,aztán majd otthon megprobálják eldonteni.Süti írta:A PSV ráadásul szerencsére jó formában van, és egész jól pótolták a távozókat, Cocu ütős kis csapatot rakott össze. Hétvégén is tartalékoltak, nem fognak lefeküdni az atmának.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Süti
A PSV ráadásul szerencsére jó formában van, és egész jól pótolták a távozókat, Cocu ütős kis csapatot rakott össze. Hétvégén is tartalékoltak, nem fognak lefeküdni az atmának.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mellettünk van az, hogy nekünk csak az Atletico elleni meccs van a héten, a matracosok viszont holnap játszanak a PSV ellen, és nyilván nem szeretnének hátrányba kerülni az első meccsen. Így ha a PSV jó iramot diktál, netán korán szerezne 1 vagy 2 gólt, akkor nagyobb erőkifejtésre kényszerítené az Atleticot, tehát fáradtabbak lesznek szombaton. A meccs ráadásul 16:00-kor lesz? Fasza...
- nmate
Idén pedig minden adott. Nincs széthajtva a csapat, a sérültek miatt volt rotálás, tavaszra az új edző motivációt adhat, Cé kezd formába lendülni, egy hónap múlva már lesz Bale...csak fel kellene pofozni a csapatot.
A szerencsénk az, hogy a negyeddöntőig van egy kis idő még, bár nem hiszem, hogy sok mindenen lehet változtatni addig. Idegenben harmatosak vagyunk, otthon valamivel magabiztosabbak, de felállt, és nem beszart csapat ellen ott is elfogy a tudomány.petiamadridista írta:mi madridisták a Bajnokok Ligájával kapcsolatban lényegesen okosabbak leszünk szombat este 6kor már.
Akkor kiderül hogy pl egy Atleticoval fel tudjuk -e venni a versenyt, le tudjuk-e győzni.
Az Atletico nagyon erős, ezt az Arsenalt is beárazná simán, vagy egy Man Cityt.. Nem sok jobb van náluk Európában, pláne hogy ellenünk kétszeres erőbedobással mennek.
Szóval ott majd megtudjuk, hogy van -e keresnivalónk.
Másik:
Ilyenkor sztem még nincs igazán esélyes. Kiindulva az elmúlt pár évből.
Az április itt a legfontosabb.Az a lényeg.
2013-ban a Bayern sem volt top esélyes még a 16 között, ahogy a Madrid sem 14-ben, vagy a Barca tavaly.
Sokkal okosabbak sztem a negyeddöntő sorsolásakor leszünk, ott már sokszor körvonalazódik, hogy ki -kivel hogyan.. mennyire.
Hogy kik az igazán veszélyesek, jók, kikre érdemes figyelni.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kroos Kova Modric Iscoziro4vr írta:Össze sem érdemes vetni, mert a barcánál úgy állították össze, hogy 100%ig kompatibilis és aládolgozó legyen a támadó rész felé, nálunk meg az alap megvan, de az összeillesztés már régóta nem sikerül, amikor meg igen, akkor is egy váratlan elem okozta a sikert. (DM)lestat írta:Egyértelmű hogy a kp az ami egy szinten van Barca-Realnál.
Igy állnék fel.most a sorrend mind1.
Ezzel a kpval szerintem megtudnánk öket fogni...sikerült már kevésbé ügyes emberekkel.is megfogni.őket (Khedira)
4-4-2 be felállnék.
Legalább 7 ember fölállna mint egy fal 3 vonalba aztán hajrá azt játszd át...és amikyen gyorsan csak lehet vèdekezésből átváltani támadásba...ebben lehet jó szerintem Kovacic jó megindulásai vannak.
Talán még Casemirot is.bedobnám...a lényeg hogy a szélfel menjen nekik a játék és ott is.legalabb 2 ember legyen Neymaron vagy Messin. Sok futás...tolódás...de nem.lehetetlen ez.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
mi madridisták a Bajnokok Ligájával kapcsolatban lényegesen okosabbak leszünk szombat este 6kor már.
Akkor kiderül hogy pl egy Atleticoval fel tudjuk -e venni a versenyt, le tudjuk-e győzni.
Az Atletico nagyon erős, ezt az Arsenalt is beárazná simán, vagy egy Man Cityt.. Nem sok jobb van náluk Európában, pláne hogy ellenünk kétszeres erőbedobással mennek.
Másik:
2013-ban a Bayern sem volt top esélyes még a 16 között, ahogy a Madrid sem 14-ben, vagy a Barca tavaly.
Sokkal okosabbak sztem a negyeddöntő sorsolásakor leszünk, ott már sokszor körvonalazódik, hogy ki -kivel hogyan.. mennyire.
Másik:
- morientes
Hát elnèzve a bilbao neg a malaga elleni meccset,de vehetem ide a romát is...most nem az.viszont a védekezés egyenekre lebontva nálunk jobb...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Zsiru pls, már eldőlt, a visszavágón bassz oda egyet ennek a törpének.nmate írta:https://streamable.com/9kv6
Aki nem látta volna.
Nem hiszem el, hogy nem lehet az ilyen gerinctelen patkányokat elmeszelni utólag. Ezt kéne kiiktatni a fociból, legalja, nem férfi az ilyen.
Nem illik.
- nmate
https://streamable.com/9kv6
Aki nem látta volna.
Nem hiszem el, hogy nem lehet az ilyen gerinctelen patkányokat elmeszelni utólag. Ezt kéne kiiktatni a fociból, legalja, nem férfi az ilyen.
Aki nem látta volna.