Te kit igazolnál arra a posztra?istimester írta:Casemiro ez a típus, de ő jelenleg a "fociban" talán még kevés.
Én talán Coquelin-t az arsenaltól...bár tény hogy itt egy-két szerelését piros lap követne
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 25., csütörtök 9:01
Te kit igazolnál arra a posztra?istimester írta:Casemiro ez a típus, de ő jelenleg a "fociban" talán még kevés.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. február 25., csütörtök 8:51
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. február 25., csütörtök 8:51
Hja, hát ezt kb. azóta nem értem amióta Mourinho idejött, és X. Alonso, aki a Poolban azért lődözte a kaput is leghátra szorult (ahol amugy nem volt rossz), ugyanígy Modric és Kroos is közelebb kellene menjenek a kapuhoz, és legyen egy verőember mögöttük, a 3 támadónkat minden valamirevaló csapat le tudja védekezni, és ők szerzik a gólok 90%-át, ha ők meg vannak fogva vége a játékunknak, ez megy 5 éve..lestat írta:Ezért kellene Casemirot többet nyomatni szerintem..egy igazi pittbull. Amit pl az atletico ellen (asszem) lenyomott...brutális volt.istimester írta:Ismét ott leszünk, ahol a part szakad. Egy Mascherano szerű igazi utálnivaló alattomos - de annál hasznosabb - patkány szemétláda nélkül nem sokat ér a sok öncélú művészünk. Az utolsó komolyanvehető próbálkozásunk Khedira volt. Csak ő lassú, ügyetlen és határozatlan volt ehhez a szerephez. Néztem a Juve meccsét, ott is csak ész nélkül rohangált, nulla hozzáadott értékkel.
Casemiro
Kroos. Modric
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 25., csütörtök 8:48
Ezért kellene Casemirot többet nyomatni szerintem..egy igazi pittbull. Amit pl az atletico ellen (asszem) lenyomott...brutális volt.istimester írta:Ismét ott leszünk, ahol a part szakad. Egy Mascherano szerű igazi utálnivaló alattomos - de annál hasznosabb - patkány szemétláda nélkül nem sokat ér a sok öncélú művészünk. Az utolsó komolyanvehető próbálkozásunk Khedira volt. Csak ő lassú, ügyetlen és határozatlan volt ehhez a szerephez. Néztem a Juve meccsét, ott is csak ész nélkül rohangált, nulla hozzáadott értékkel.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. február 25., csütörtök 8:44
Ismét ott leszünk, ahol a part szakad. Egy Mascherano szerű igazi utálnivaló alattomos - de annál hasznosabb - patkány szemétláda nélkül nem sokat ér a sok öncélú művészünk. Az utolsó komolyanvehető próbálkozásunk Khedira volt. Csak ő lassú, ügyetlen és határozatlan volt ehhez a szerephez. Néztem a Juve meccsét, ott is csak ész nélkül rohangált, nulla hozzáadott értékkel.wZoLee7 írta:+Verratti Elégedett is lennék.ateeemadrid írta:Vagy mondjuk Aubameyang.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 25., csütörtök 8:37
Aztán megint ott lennénk, hogy csak sztárokat veszünk többszáz millióért, eredmény meg nem garantált...KAG írta:Realista24 írta: Biztos maradnak a Neymar, Aguero vonulatnál.
Mondjuk egy Neymar-Benzema-Agüero trióért leszopnám magam akármikor
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 24., szerda 23:46
Realista24 írta: Biztos maradnak a Neymar, Aguero vonulatnál.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 24., szerda 23:40
+Verratti Elégedett is lennék.ateeemadrid írta:Vagy mondjuk Aubameyang.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. február 24., szerda 23:10
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 24., szerda 23:09
Há Renátó 80 milláért Mendes jóvoltából.palesz77 írta:Akkor szerintuk ki az? Bar arrol lehet holnap irnak, hogy tobben kattintsanak..Realista24 írta:MARCA: Hazard is not the future for Real Madrid. Lewandowski, Zlatan Ibrahimovic and Paul Pogba also fall into this category.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 24., szerda 23:09
Biztos maradnak a Neymar, Aguero vonulatnál.palesz77 írta:Akkor szerintuk ki az? Bar arrol lehet holnap irnak, hogy tobben kattintsanak..Realista24 írta:MARCA: Hazard is not the future for Real Madrid. Lewandowski, Zlatan Ibrahimovic and Paul Pogba also fall into this category.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. február 24., szerda 23:08
Akkor szerintuk ki az? Bar arrol lehet holnap irnak, hogy tobben kattintsanak..Realista24 írta:MARCA: Hazard is not the future for Real Madrid. Lewandowski, Zlatan Ibrahimovic and Paul Pogba also fall into this category.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. február 24., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 24., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 24., szerda 22:07
Nem kell fenntartásokkal kezelni, AS is lehozta. Edzésen részt vett, a többi kiderül.BBeno írta:fb-n olvastam így fenntartásokkal kezelem de azt írták hogy enzo-t felhívta a keretbe zidane
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. február 24., szerda 21:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 24., szerda 18:42
Ha az akit fentebb kèrdeztem akkor jaAmúgy meg MAK
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 24., szerda 17:42
Jaja. Ennyit olvastam. A Realnak 80 lenne. Ezt isMesQueUnClub írta:R24 erről bármilyen más infot olvastál már? Mert valóban tehetséges gyerek de azaz összeg amit ott írnak, nagyon durva.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. február 24., szerda 17:09
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. február 24., szerda 16:45
Mondjuk azt nem tudom, hogy az a srac tenyleg ilyen jo-e, vagy a media most csak felkapta hirtelen. En 3 hete azt se tudtam speciel, hogy letezik, ahhoz kepest mar 60 millio.. Jol remleik, hogy Mendes az ugy oke ugye? Az mindent megmagyarazna.. Eszmeletlenul antipatikus az az ember, de amit muvel azt tanitani kene komolyan - bar ez a futball egyik fo fertoje is sajnos.MesQueUnClub írta:R24 erről bármilyen más infot olvastál már? Mert valóban tehetséges gyerek de azaz összeg amit ott írnak, nagyon durva.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem