Megy a meccs!
- ___Samy___
Re: Megy a meccs!
Egyebkent egyetertek Steve kollegaval. En sem azt veszem eszre, hogy nem akarnak a jatekosok. Nem latok senkit sem setalgatni, vagy olyat, aki szarik.az egeszbe. Egyszeruen jelen korulmenyek kozott ennyire kepes ez a csapat.
A korulmenyekhez tartozo dolgokat meg mindenki dontse el maga.
A korulmenyekhez tartozo dolgokat meg mindenki dontse el maga.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Carrasco amúgy miért nem játszik? Az kellene még danilonak....
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Lehet, hogy szarok vagyunk, de ez akkoris büntető volt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem kell befújni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Itt jön ki az h inkább marketing mint tudatos az átigazolási politika.Nyilván kell még idő zizunak de szerintem nagy falat lesz neki a real.Az a baj h akkorák az elvárások h szinte teljesíthetetlenek.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Annyira unom már ezt a majd jövőre dumát.Most is ez marad.
Egy elmaradt tizi is belefér. Minden meccsen van ilyen. Lassan megszokom.
Egy elmaradt tizi is belefér. Minden meccsen van ilyen. Lassan megszokom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2016. február 27., szombat 17:35-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Nem bírták ki azt a 10 percet... Juanfran csele után meg kivégezték azt a védelmet. Jese majd meg menti a meccset. A fórum meg használhatatlan...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Ha valaki véletlen elégedett lenne Danilo játékával az remélem látja azt is, hogy úgy mennek el az oldalán, ahogy akarnak, Varane meg folyamatosan lépeget ki segíteni ezért van káosz középen.
Danilo beadásai közül pedig EGY SEM ment még emberhez kb.
Òriási visszahúzó erö. Nem fér ez el ilyen szinten. Alapvetöen ha lemenne és berendezkednénk 10 emberes játékra az is jobb lenne. Fele sem tréfa ennek a gyereknek komoly problémánk.
Danilo beadásai közül pedig EGY SEM ment még emberhez kb.
Òriási visszahúzó erö. Nem fér ez el ilyen szinten. Alapvetöen ha lemenne és berendezkednénk 10 emberes játékra az is jobb lenne. Fele sem tréfa ennek a gyereknek komoly problémánk.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Ez ugyan úgy megfigyelhető volt Ancelotti utolsó fél évében. nem mondanám hogy az edzőkkel van a baj ilyen tekintetben.___Samy___ írta: Ki fogta ra? Felhoztam a dolgot, mert eloszor nala lattunk ilyet. De nyugodtan koss belem...
Hihetetlen, hogy ezeket régen úgy vertük bucira, ahogy akartuk. Most meg évek óta szenvedünk ellenük. Szerintem az elmúlt 3 évben alig nyertünk ellenünk háromszor esetleg négyszer
- ___Samy___
Ki fogta ra? Felhoztam a dolgot, mert eloszor nala lattunk ilyet. De nyugodtan koss belem...dannen írta:ja, fogjuk ezt is benitezre vagy esetleg csak a nagy sztárocskáinknak bűzlik a munka és szarnak az edzői utasításra.___Samy___ írta:Mar mar elojon szokszor a Benitez beidegzodes, elol varja mindenki egy vonalban, hatul meg Ramos, Varane, Kroos es Modric.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Steve
Míg más csapat vett 2-3 jó játékost mi vettünk egy Jamest 80 millióért, aki nem tud különbséget teremteni.
Ennyi van ebben a keretben. Ki lehet Zidanet is rúgni, hozni bárkit a padra, nem Zizou hibája..A keret ennyit tud.
Azt gondolom ha ez így marad akkor elkönyvelhetjük, hogy Spanyolország harmadik és Madrid második legjobb csapata vagyunk. Ez sem szégyen, de nem több!
Atleti támadásia = Real támadásai
Atleti védekezése > Real védekezése.
Eddig ezek a tények sajnos. Bosszantani kár magunkat. Remélem kigörcsölünk egy döntetlent.
Ettöl a csapattól, ettöl a kerettöl ez a max. Ez a keret nem a világ legerösebb kerete, el kell fogadnunk.
Ennyi van ebben a keretben. Ki lehet Zidanet is rúgni, hozni bárkit a padra, nem Zizou hibája..A keret ennyit tud.
Azt gondolom ha ez így marad akkor elkönyvelhetjük, hogy Spanyolország harmadik és Madrid második legjobb csapata vagyunk. Ez sem szégyen, de nem több!
Atleti támadásia = Real támadásai
Atleti védekezése > Real védekezése.
Eddig ezek a tények sajnos. Bosszantani kár magunkat. Remélem kigörcsölünk egy döntetlent.
Ettöl a csapattól, ettöl a kerettöl ez a max. Ez a keret nem a világ legerösebb kerete, el kell fogadnunk.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Végre egy edző, aki jókor és jót cserél.
Lassan egy döntetlennek is örülnék...
Lassan egy döntetlennek is örülnék...
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
faszt ezekbe
- Steve
Lehet, hogy nem jól látom, de nekem ma nincs gond az akarásukkal.
Az egy más dolog, hogy nem hatékony a csapat támadása, de szerintem igyekeznek.
Plusz szerintem próbálkoznak váratlant húzni, de nehéz.
Nem szabad ezt az Atletit lenézni. Baromi szervezett csapat.
Még egy dolgot megfigyeltem, ezért nincs szerintem váratlan. Modricon mindig van egy ember. MINDIG!
èrdemes megfigyelni, ha átlépi a félpályát már követi valaki a horvátot. Nem hülyék ezek felfogták ki csinálja nálunk a focit. Jamesnek több helye van, de...
Az egy más dolog, hogy nem hatékony a csapat támadása, de szerintem igyekeznek.
Plusz szerintem próbálkoznak váratlant húzni, de nehéz.
Nem szabad ezt az Atletit lenézni. Baromi szervezett csapat.
Még egy dolgot megfigyeltem, ezért nincs szerintem váratlan. Modricon mindig van egy ember. MINDIG!
èrdemes megfigyelni, ha átlépi a félpályát már követi valaki a horvátot. Nem hülyék ezek felfogták ki csinálja nálunk a focit. Jamesnek több helye van, de...
- Norbii
james lassabb mint hittem. Jó nagy előnyt puskázott el.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Mayoral Raúlingol ma egyet
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa